Dave Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 :OK: :OK: :OK: :OK: klap, klap,.....krasota,..... pa lej da ga boš čuval, pa velik km.... :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 krasna mašinca, ni kaj :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Vceraj: - Registriral - namestil tablico - Nalepil nalepko - Nalepil tankpad - Tankal - Namazal gibljive dele s teflonsko mastjo Danes: - priklopil 4-pinske releje pod sedezem tako da mi vedno delata obe luci (prej desna - kratke, leva - dolge) - Sel na posto po speedpac - narocilo iz Amerike. Jutri?... Dejte mi vreme pol pa GSPITT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Dave, čestitke :) Super motor B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 Motor lep, grd, dober, slab, sploh ni pomembno. Nekateri samo sanjamo, drugi si sanje uresničujejo in to je tisto, kar šteje! :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 :P To ni tist smeško, ki kaže jezik. To je tisti, ki mu je čeljust padla dol, jezik ven in cedi sline! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 (popravljeno) To ni tist smeško, ki kaže jezik. To je tisti, ki mu je čeljust padla dol, jezik ven in cedi sline! ← Lepa zverca.... Popravljeno Marec 15, 2005. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Djoko Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 vceraj vplacal tole: :yea2: :yea2: :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Danes sem dobil novga Suzukija V-strom 650. :yea2: :yea2: :yea2: Naredil 12km okrog doma, zdaj pa z njim v garažo in počakat na lepše vreme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 (popravljeno) Danes oz. včeraj 12.04.2005 sem končno domov pripeljal svoj prvi motocikel v življenju (po pravici povedano, je bla to moja želja že od malih nog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :kva2: :kva2: (HONDA CBF 600 S, črne barve). slike sledijo....... Občutki so FENOMENALNI!!!! Čeprav sem moral za to prodat svoj avto, za katerega sem reku, da ga ne dam od sebe za noben denar :cry: , pa vendarle, kaj naj rečem... NI MI ŽAL!!!! :worship: :yea2: :OK: Popravljeno April 12, 2005. Popravil HONDAMANIA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zohi Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 veselo in varno vožnjo!! lp :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 hvala, upam da res :yea1: LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 Dobrodošel med nami. :yea1: Srečno in varno vožnjo ti želim :OK: naj ti ne bo žal avta,boš že drugega kupil :smoke: samo sonca ni od nikjer :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 Čestitke & pozdravi :OK: Pa srečno :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 :OK: Srečno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 ...čestitam!!!! :OK: :OK: ........kako bi rad to podoživel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 ........kako bi rad to podoživel... Preprosto, kupi si še en motor :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MareCBR Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 Čestitke,predvsem pa veliko srečnih kilometrov! Jaz moram pa še počakati do četrtka!Saj tako so rekli na As-u!Lp od Bajne :yes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Amper Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 Čestitam in srečno vožnjo. Sem bil pred kretkim skoraj v isti situaciji in se velelim tudi sedaj s tabo. :OK: :OK: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 Preprosto, kupi si še en motor :) ← [/quot :grrr :grrr :grrr ....prvič je najslajše in nepozabljivo :grim :grim ......preden ga zajahaš ga božaj,mazi, daj mu kar si želi da ti bo vestno in vdano služu in ubogal....aja....ne pozab ga peljat kam daleč....to ima rad :grim ........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 :OK: poznamo občutek kako je ko si izpolniš dolgo pričakovano željo :OK: Veliko dobrih in varnih kilometrov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 (popravljeno) Prve(ga) ne pozabiš nikoli :wub: ! P.S. Pa varno vožnjo brez okvar :yea1: Popravljeno April 13, 2005. Popravil Sam dePihlja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se