glažar Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 ČESTITAM :worship: :worship: To je približno tako ;Prvo ljubezen ,Izguba nedolžnosti in prvi motor ne pozabiš nikoli . :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 Vsa čast in slava. :OK: Tut jest ti želim srečno vožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 a ni za objavo novih konjušnic posebna debata? čestitke, anyway... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 (popravljeno) a ni za objavo novih konjušnic posebna debata? čestitke, anyway... :OK: ← Špil, stari, ne bodi Špilferderber :lol1: :lol1: (drugače maš pa korekt :grim ) drugače pa jaz tudi aplavdiram. klap, klap, klap. :OK: Popravljeno April 13, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 Cestitke tudi od mene! :OK: Pa veliko lepih in varnih km! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 a ni za objavo novih konjušnic posebna debata? čestitke, anyway... :OK: ← le'c brejk d parti: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=6972 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 :OK: Varno vožnjo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 dosti lepih kilometrov .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 Veliko sreče na cesti. Čeprav boš imel znanja in spretnosti dovolj, bo samo sreča tista, ki te bo kdaj ločila od jarka/stene/robnika/... :OK: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 (popravljeno) hvala vsem, za tako lep sprejem in pozdrave. ko pridemo skup, gremo pa na :beer2: ok? LP! Grega! Popravljeno April 13, 2005. Popravil HONDAMANIA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 hvala vsem, za tako lep sprejem in pozdrave. ko pridemo skup, gremo pa na :beer2: ok? LP! Grega! ← ti rajši šparaj tiste pivote, da bosta ti in moped cela ostala... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klemenko Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Čestitke! :OK: Drugač sm tud jst ravn prejšnji teden dam prpelu novo žvauco (600RR), tko da te popolnoma razumem! :P Obilo varnih in nasmejanih kilometrov! :yea1: Klemenko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 čimveč varnih kilometrov... tud men je blo noro k sm ga kupu... nism po tistem spau cel teden (pa en teden pred tem tud ne) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 srečno in varno vožnjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 srečno in varno vožnjo ← :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 evo, tudi jaz sem končno uresničil svoje sanje, pred 15 minutami sem domov pripeljal HONDO CR 250 :wub: :wub: in tako prešel iz mopedista na motorista, že komaj čakam jutrišni dan, da sprobam zverino :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 sem domov pripeljal HONDO CR 250 :wub: :wub: in tako prešel iz mopedista na motorista, že komaj čakam jutrišni dan ← dobrodošel :OK: :OK: :OK: ČUVEJ DUŠO, TROŠI GUME :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 srečno vožnjo :OK: pa pamet v desno roko O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Čestitke! :yea1: Zdaj pa gaaaaas. :ninja: Po pameti, seveda! Urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Happy Biker Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Čestitam!!! Srečno vožnjo! l.p :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 evo, tudi jaz sem končno uresničil svoje sanje, pred 15 minutami sem domov pripeljal HONDO CR 250 :wub: :wub: in tako prešel iz mopedista na motorista, že komaj čakam jutrišni dan, da sprobam zverino :OK: :OK: ← zaj pa baterijo na čelado montirat pa od gostilne do gostilne :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 zaj pa baterijo na čelado montirat pa od gostilne do gostilne :OK: ← Symči kapo dol,....ti pa tud nč ne pozabš, to si me zdej nasmejal :OK: motoristico - rudar :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Danes oz. včeraj 12.04.2005 sem končno domov pripeljal svoj prvi motocikel v življenju...Čeprav sem moral za to prodat svoj avto ← Vis, ti si taprav motorist! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 Vis, ti si taprav motorist! :yea2: ← he he......upam da res, sm že naredu 300km in je noorooooo, kar se pa tistega o pivcu tiče, sm pa mislu na pijačo na splošno, ker jaz ko vozim ne poznam alkohola, tako je blo do sedaj in bo tudi v prihodnje pa ni važno al gre za avto al pa za motor!!!!!!!!!! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 aha, dober spomin mate :OK: :lol1: no, pa ne bi vč o tem, drgač so pa kle slikca :wub: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se