vuk76 Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Da se še jaz čist malo pohvalim, od danes dalje se prevažam po dveh kolesih z Zjem, Kawasaki Z750S. lp vuk
Zdrawc Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Da se še jaz čist malo pohvalim, od danes dalje se prevažam po dveh kolesih z Zjem, Kawasaki Z750S. lp vuk ← :OK: čestitke B) pa srečno
Lobo Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Čestitke vuk76! In veliko varnih kilometrov s kolenom ob asfaltu!
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Čestitke vsem novim ali pa z novim :OK: :OK: .) LP Pero
Stric Burek Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Hehe, mislm da veste zakaj pišem sem!!! :OK: :OK: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Thats it! Hvala za vse lepe in varne kilometre, katere želim tudi drugim, tistim ki mate na novo mopede in tiste ki jih že mate
batzajla Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 no,pa si le dočakal...zdej se pa mal več voz pa mal manj po forumu blebetej :D :P srečno
Stric Burek Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Ja sej bo neki tazgfa zdej ja :OK:
JaRaNe Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Ja sej bo neki tazgfa zdej ja :OK: ← evo, tud jst bi lohk dons že kle pisov kako sem srečen ker mam nov motor, pa mi je foter vse zajebu, sj po tem je že znan, zmer neki zavlačuje pa lalalalalala.... zj mi je pa še moj keš zapravu, tko d 2 mesca zih nav nč aja, dimmniburek, pumoje te jst puznam, a hodeš na TŠC v kranj
Stric Burek Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Hja, jest sm mel tudi pizdarije, je blo zmenjeno tri tedne nazaj, pol pa ta tedn, pa naslednji, pa sobota, pa torek, pa sreda in zdej končno četrtek
pirrulz Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Burekdžinica kongratulacije. Pa upam da se boš v polni bojni opremi gor pa dol potakal, ne pa tak, kot si na sliki :grrr P.s.: no saj drugač si pa lep poba :P :lol:
wind Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Po pameti, pa celado, zelvo in obleko gor!! .)
gizmOkak Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Kdor čaka, dočaka :OK: Pa všeč mi je k je honda :lol:
maXXXimum Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 (popravljeno) Lepa :OK: O kvaliteti pa nebi.. ni potrebe, sej je honda :yea2: Pa ne pozabi.. počasi se daleč pride :yes: , oz. če priredimo v malo bolj primerno obliko.. "s svojemu znanju primerno vožnjo se daleč pride" B) Popravljeno Julij 1, 2005. Popravil maXXXimum
gizmOkak Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Pa ne pozabi.. počasi se daleč pride :yes: Ne ne ne, kje to tebi. Pejdi počasi, pridi hmali reče meni moja :wub: :lol1:
jax Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Torej, ja. Zgodilo se je :) Po desetih letih sanjarjena in navideznega zadovoljevanja s približki sem si tudi jaz umislil motor :grim V garažo se je poleg Tomos torija (moj prvi motor, star toliko kot jaz(18let)) pripeljal SUZUKI GSX 600 R l. 05! Na fotkah je privolil v poziranje moj brat ;)
Perla Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 @jax ... huuudooooo! B) :OK: SREČNO!!! :OK:
Thundercat Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Torej, ja. Zgodilo se je :) ← vidim, da je tudi pri vas v navadi nabavo novega motorja zalit s pivom..... :OK: fajn zalite da bo vožnja srečna..... :beer2: :drunk:
jax Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 (popravljeno) vidim, da je tudi pri vas v navadi nabavo novega motorja zalit s pivom..... :OK: fajn zalite da bo vožnja srečna..... :beer2: :drunk: ← Pri nas je v navadi velik stvari zaliti s pivom :P :D In tole je definitivno je bila ena izmed teh priložnosti :yes: Popravljeno Julij 1, 2005. Popravil jax
urqlle Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 končno boš manj na forumu pa več na motorju, pa srečno :OK: :fredy:
urqlle Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 končno boš manj na forumu pa več na motorju, pa srečno :OK: :fredy: ← sem mel v mislih dimnibureka :D
jax Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 sem mel v mislih dimnibureka :D ← Glih ko sem se začel zamišljati kolk cajta jest dejansko preživim na motosvetu :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se