gebre Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 A je GiXxxxeR padu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Da se še jaz čist malo pohvalim, od danes dalje se prevažam po dveh kolesih z Zjem, Kawasaki Z750S. lp vuk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Da se še jaz čist malo pohvalim, od danes dalje se prevažam po dveh kolesih z Zjem, Kawasaki Z750S. lp vuk ← :OK: čestitke B) pa srečno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Čestitke vuk76! In veliko varnih kilometrov s kolenom ob asfaltu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Čestitke vsem novim ali pa z novim :OK: :OK: .) LP Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Hehe, mislm da veste zakaj pišem sem!!! :OK: :OK: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Thats it! Hvala za vse lepe in varne kilometre, katere želim tudi drugim, tistim ki mate na novo mopede in tiste ki jih že mate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 no,pa si le dočakal...zdej se pa mal več voz pa mal manj po forumu blebetej :D :P srečno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Ja sej bo neki tazgfa zdej ja :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Ja sej bo neki tazgfa zdej ja :OK: ← evo, tud jst bi lohk dons že kle pisov kako sem srečen ker mam nov motor, pa mi je foter vse zajebu, sj po tem je že znan, zmer neki zavlačuje pa lalalalalala.... zj mi je pa še moj keš zapravu, tko d 2 mesca zih nav nč aja, dimmniburek, pumoje te jst puznam, a hodeš na TŠC v kranj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Hja, jest sm mel tudi pizdarije, je blo zmenjeno tri tedne nazaj, pol pa ta tedn, pa naslednji, pa sobota, pa torek, pa sreda in zdej končno četrtek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Burekdžinica kongratulacije. Pa upam da se boš v polni bojni opremi gor pa dol potakal, ne pa tak, kot si na sliki :grrr P.s.: no saj drugač si pa lep poba :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 počas pa po cest..... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Po pameti, pa celado, zelvo in obleko gor!! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Kdor čaka, dočaka :OK: Pa všeč mi je k je honda :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 (popravljeno) Lepa :OK: O kvaliteti pa nebi.. ni potrebe, sej je honda :yea2: Pa ne pozabi.. počasi se daleč pride :yes: , oz. če priredimo v malo bolj primerno obliko.. "s svojemu znanju primerno vožnjo se daleč pride" B) Popravljeno Julij 1, 2005. Popravil maXXXimum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Pa ne pozabi.. počasi se daleč pride :yes: Ne ne ne, kje to tebi. Pejdi počasi, pridi hmali reče meni moja :wub: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Torej, ja. Zgodilo se je :) Po desetih letih sanjarjena in navideznega zadovoljevanja s približki sem si tudi jaz umislil motor :grim V garažo se je poleg Tomos torija (moj prvi motor, star toliko kot jaz(18let)) pripeljal SUZUKI GSX 600 R l. 05! Na fotkah je privolil v poziranje moj brat ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 @jax ... huuudooooo! B) :OK: SREČNO!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 lep :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Torej, ja. Zgodilo se je :) ← vidim, da je tudi pri vas v navadi nabavo novega motorja zalit s pivom..... :OK: fajn zalite da bo vožnja srečna..... :beer2: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 (popravljeno) vidim, da je tudi pri vas v navadi nabavo novega motorja zalit s pivom..... :OK: fajn zalite da bo vožnja srečna..... :beer2: :drunk: ← Pri nas je v navadi velik stvari zaliti s pivom :P :D In tole je definitivno je bila ena izmed teh priložnosti :yes: Popravljeno Julij 1, 2005. Popravil jax Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 končno boš manj na forumu pa več na motorju, pa srečno :OK: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 jaxo, kongratulacije :OK: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 končno boš manj na forumu pa več na motorju, pa srečno :OK: :fredy: ← sem mel v mislih dimnibureka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 sem mel v mislih dimnibureka :D ← Glih ko sem se začel zamišljati kolk cajta jest dejansko preživim na motosvetu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se