gizmOkak Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 jax: Vse tanrtabujši tvojmu suzotu, pa tebi itak d bi ga dobro pelju (d mu ne dovoliš d on tebe pelje) :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Torej, ja. Zgodilo se je :) Po desetih letih sanjarjena in navideznega zadovoljevanja s približki sem si tudi jaz umislil motor :grim V garažo se je poleg Tomos torija (moj prvi motor, star toliko kot jaz(18let)) pripeljal SUZUKI GSX 600 R l. 05! Na fotkah je privolil v poziranje moj brat ;) ← Sm reku da bo GSX!!!! Joj debil zakaj nism šu stavt! Heh tudi jest ti želim veliko lepih in varnih, predvsem pa pokolenudrsajočih ovinkov :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Enako tebi z NSRo... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Fanta čestitke za nove makine! Veliko varnih kilometrov in čim manj plavih paparacijev za ritjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Hvala hvala, res! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Avgust 27, 2005 Deli Objavljeno Avgust 27, 2005 Meni je pa lubi (einherjar) :004 kupil motor... Hornetko 600 - lepo, crno... 2001 letnik z manj kot 14000 km... Samo se vreme pocakamo! :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Avgust 27, 2005 Deli Objavljeno Avgust 27, 2005 Tinchi :004 čestitke :kva2: :kva2: držimo vsi pesti za lepo vreme :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Avgust 27, 2005 Deli Objavljeno Avgust 27, 2005 (popravljeno) Meni je pa lubi (einherjar) :004 kupil motor... Hornetko 600 - lepo, crno... 2001 letnik z manj kot 14000 km... Samo se vreme pocakamo! :kva2: :kva2: :kva2: ← Čestitam! Veliko lepih in varnih kilometrov. :OK: Popravljeno Avgust 27, 2005. Popravil Ervina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Avgust 27, 2005 Deli Objavljeno Avgust 27, 2005 Tinchi, kje si ga našla? Einherjarja, ne motor. :worship: Čestitke, čestitke, čestitke........ :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Avgust 27, 2005 Deli Objavljeno Avgust 27, 2005 Tudi jaz sem ga končno kupila 10.08 2005 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 27, 2005 Deli Objavljeno Avgust 27, 2005 Einherjar, če si ti s tole punco kej izjalovi, me kontaktiri :naughty: Jst bi mel tut hondo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 27, 2005 Deli Objavljeno Avgust 27, 2005 Obema čestitke za novi motor :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Evo danes po vseh birokratskih "zapletih" končno kupil motor :yea2: :yea2: :yea2: , sicer zzr 600, letnik 93. Jutri ga še operem, poslikam, pa prlimam :D . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 dej hitro slikce :kva2: srečno vožnjo.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 2, 2005 Deli Objavljeno September 2, 2005 Meni je pa lubi (einherjar) :004 kupil motor... Hornetko 600 - lepo, crno... 2001 letnik z manj kot 14000 km... Samo se vreme pocakamo! :kva2: :kva2: :kva2: ← Tudi jaz sem ga končno kupila 10.08 2005 :OK: ← Evo danes po vseh birokratskih "zapletih" končno kupil motor :yea2: :yea2: :yea2: , sicer zzr 600, letnik 93. Jutri ga še operem, poslikam, pa prlimam :D . ← Varno vožnjo vsem trem. Pa vizir imejte spuščen. Vsaj prvi mesec. Saj veste, zaradi mušic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 (popravljeno) evo še slikce :wub: aja pa še zmeraj ni opran :D Popravljeno September 3, 2005. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 lep je ni kej,ampak pa ja ne boš mel žabarske tablice :? :P inđoj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 go Gebre go ... :yea2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Oktobra se itaq "preselim" v LJ, tako da sem žabarske tablice kar obdržal :blush: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Oktobra se itaq "preselim" v LJ, tako da sem žabarske tablice kar obdržal :blush: . ← Jaz mam tut LJ čeprav bi se spodobilo da bi imela MS :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Gebre... Sweet :OK: Kdaj gremo skupaj s Killroyem narest the victory lap? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 ...k bo lep vreme :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Meni je pa lubi (einherjar) :004 kupil motor... Hornetko 600 - lepo, crno... 2001 letnik z manj kot 14000 km... ← Le zakaj nisem sumil, da je črna :D :OK: Veliko užitka polnih in varnih kilometrov. Evo, meni je pa boljša polovica posodila kup cekinčkov, da sem lahko kupil temno modrega štromčka 650. Se že cel teden smejim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Sem mogoče spregledal... gebre, kje si ga kupil in koliko si dal? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Kupil sem ga od naše forumašice, $=550k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se