SiR Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 http://www.girliegirlracing.com/html/gallery.asp svašta :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 oprostite moji inteligenci.............podnapise prosim............... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 JA...TUD MENI NI JASNO, KAJ JE TUKAJ SVASTA...HMMMMM.....ZENSKE ALI AVTOMOBILI ALI TO, DA NAJ NE BI SLO TO SKUPAJ ( ampak mislim, da nisi to mislil, ane Sym?).... :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 bejbe in predelani avtomobili. to se je nekaj let nazaj zacelo tudi v aut. razni golfi in podobno 2 mm nad asfaltom in siiiiiiiiiiroko kot velebit. potem jih pa z dizlom peglas...... eheheheheh :lol1: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majaCRX Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 Saj imamo nekaj podobnega tudi v SLO. Skupina se imenuje BAD GIRLS :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 Saj imamo nekaj podobnega tudi v SLO. Skupina se imenuje BAD GIRLS :P in kje se jih da srečat? takoj za ženskami na motorjih so ženske v divjih avtih najbolj seksi stvar. :yea2: a z nepredelanim avtom (če odmisliš tuning ki je posledica vožnje) mam sploh kaj šans? :devil: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 18, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2003 Saj imamo nekaj podobnega tudi v SLO. Skupina se imenuje BAD GIRLS :P na www.avtomobilizem.com ali nekje sem videl en njihov zaprt forum .... štose prave mnogo nepristupačne :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se