Kremšnitar Objavljeno Julij 24, 2003 Opozori Objavljeno Julij 24, 2003 Te sn jaz mel srečo z garancijo. Jaz sn ga mel pred enimi 14 dnevi na garanciji, je sprednji amortizer crkno, sn ga pelo tja in sn mel še ravno 6 dni garancije, s tem da sn mel blokade ven pobrane, sn dal pri istem serviserju vun, pa odblokiranega leota zx, oni pri šerbineku ni nic kompliciro, je naroco novi amortizer, ko ga je dobo sn se jaz zapelo na servis, je reko pocaki pol ure, da zamenjam, cez pol ure sn mel gor novi amortizer. B) B) B) aja pa se malo mi je standgas nastavo pa nekaj se mi zdi kr sn reko da malo zajebava. placo pa nism 0. B) B) Prasec!! :lol: Pa vse blokade si mev odstranjene; tud iz avspuha?
Ciko Objavljeno Julij 24, 2003 Opozori Objavljeno Julij 24, 2003 Jap, samo v orginal auspuhu mam se blokado, tam je nism vun vzel sn dal rajse zx-a gor, mam pa iz zx-a odstranjeno blokado pa iz masine, ja, torej brez blokad
_Roba_ Objavljeno Julij 24, 2003 Opozori Objavljeno Julij 24, 2003 Klemencic je od mojega kolega stric :D :D
marko- Objavljeno Julij 26, 2003 Opozori Objavljeno Julij 26, 2003 okej dons k sm pršu sm se končno lotu dela. najprej sm odšraufu tist del, kot en lonček zgleda, kamor pride not bencin in če ga je preveč, steče ven po cevki. not je pa ena pokončna cevčica (ko pride bencin do tega nivoja, začne tečt ven). pol sm pa neke poskuse izvajal (bolš da ne povem kake ;) ) in sm ugotovu, da tista cevčica pri dnu pušča- tam ko pride tesnilo in ena vzmet. s tistim sm se zajebaval malo in kar naenkrat je nekaj skočlo ven (ena smet). pol sm probal in ni puščalo več. nato sem tist nazaj našraufu na frgazar in zakurblav. DELA!!! možno, da sem tankal bencin z smetmi. no v glavnem hvala za pomoč. zdej motor prede kot mucka. ajde marko
firefox f-15 Objavljeno Oktober 11, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2003 Oh ja... :cry: nemalo sm se nasmejal k sm spet prebral svoje začetke na tem forumu :D :D . Upam da so moji posti kej bl odrasli, hehe... razlog da sm spet obnovil temo je, da mal pokažm dva nova modela f-15ke, čeprav nevem kje se prodajata. Sta mi pa oba zelo všeč!! PS: na spodnji slikci mi ma ta desni ubitačno grd zadnji blatnik :rolleyes: . Kakšna se vam zdita? Pomojm konkretna osvežitev :D !
PoŽiG Objavljeno Oktober 11, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2003 u ti bosno :huh: DUCATI replica :notworthy:
PuBeC Objavljeno Oktober 11, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2003 u ti mater!!! kr fajn so to zrital pri malagutiju!!!! :naughty: :OK: :OK: jebeš blatnk!!!bek ga daj!! :OK: :OK: :OK:
Tomozuki Objavljeno Oktober 11, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2003 (popravljeno) PS: na spodnji slikci mi ma ta desni ubitačno grd zadnji blatnik :rolleyes: . Kakšna se vam zdita? Pomojm konkretna osvežitev :D ! Popravljeno Oktober 11, 2003. Popravil Tomozuki
_Roba_ Objavljeno Oktober 11, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2003 DUCATI Replica :OK: :OK: :OK: :OK: to je to ne... :)
GP ditech Objavljeno Oktober 12, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2003 ja uredu a se dobi barva ut v SLO???
bOnZy Objavljeno Oktober 12, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2003 lep lep, sam moj lepši, pa še u slo. se ga je dalo dobit :P :P
Kremšnitar Objavljeno Oktober 12, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2003 Joj milo se mi je storilo ko sem ugledal tele slikce :yea2: :notworthy: :OK:
manjak Objavljeno Oktober 12, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2003 Dobr tole zgleda, ni kej :naughty:
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 12, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2003 Prov lepo mi paše ta barvna kombinacija :naughty:
firefox f-15 Objavljeno Oktober 12, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2003 Jah js sm se tut joku, k sm to najdu... res sramota od Trgo Avta, da nč ne zrihta :angry: !!!!
Petzl Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 ah dobri stari casi trgoavta so ze menili...nazalost :lol1: . se spomnm k je se veznaver mu malossi nacez, si dobu kr si hotu v max. 14 dneh ce ni blo na zalogi v slo. no ja...sj bo 1x tut bols :D
GP ditech Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 hudo pustmo une črtice nism jih jst narisu
bOnZy Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 ta skuter men deluje tko vesolsko :D :unsure: <_< :hmm: :?
_Roba_ Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 ta skuter men deluje tko vesolsko :D :unsure: <_< :hmm: :? Je neki taki ja :)
zivijo Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 men pa sploh ni vsec je od firefoxa lepsi
GP ditech Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 men je pa ta hud modra bela kombinacija :devil:
GP ditech Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 (popravljeno) poglej to ups slike pa ni :angry: Popravljeno Oktober 24, 2003. Popravil GP ditech
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se