italjet maniac Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Kje jih je mozno dobit in priblizno kolk stanejo? Jaz sem sicer nasel od hebo-tuning parts pa ne posiljajo ven iz EU :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kawa Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Potem pa počakaj do maja :P O:-) :OK: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 glede hebota sploh ni problem, da se dobit vse (po narocilu) in sicer na scooterkit.com, ojnico lahko dobis tudi od polinija www.lindempa.si, za tocno ceno pa poslji email. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 mec-eur ove ojnice ma pa tud TIMG (na zalogi), DONACCO (narocit; kar hocs iz italije) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno December 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 16, 2003 glede hebota sploh ni problem, da se dobit vse (po narocilu) in sicer na scooterkit.com, ojnico lahko dobis tudi od polinija www.lindempa.si, za tocno ceno pa poslji email. sem bil na tej strani pa nimajo za italjet formulo nic. So sicer minarelli motorji ampak ne formula. Ma kateri enako masino? minarelli horizontalno postavljen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno December 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 16, 2003 glede hebota sploh ni problem, da se dobit vse (po narocilu) in sicer na scooterkit.com, ojnico lahko dobis tudi od polinija www.lindempa.si, za tocno ceno pa poslji email. sem bil na tej strani pa nimajo za italjet formulo nic. So sicer minarelli motorji ampak ne formula. Ma kateri enako masino? minarelli horizontalno postavljen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 poslji jim email pa vprasaj za ojnico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 (popravljeno) sm mal pogledu po katalogu, to naj bi bla ista masina kt sr50, f-12, f-15, itd.... ampak se vseen preveri pri serviserju........ ups to je za dragsterja, za formulo pa ne vem........... Popravljeno December 16, 2003. Popravil PSI_Hunter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Povej mi katero ojnico bi mel pa ti povem ce je za dobit al ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno December 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 16, 2003 (popravljeno) Povej mi katero ojnico bi mel pa ti povem ce je za dobit al ne... Mel bi hebo ce pa tega ni pol pa polini!hvala :notworthy: Popravljeno December 16, 2003. Popravil italjet maniac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Mel bi hebo ce pa tega ni pol pa polini!hvala :notworthy: Hebota se se ne da dobit.....Za polini pa pisi na linde Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 kaj pa na scooterkit si probal, kr mislim da se tam da naročit Hebota :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 kaj pa na scooterkit si probal, kr mislim da se tam da naročit Hebota :? :hmm: Hebota se se ne da dobit.....bo se pa dal dobit ... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 Hebota se se ne da dobit.....bo se pa dal dobit ... :OK: 1. maja ko gremo v eu......pa če glih gočš met hebota do tedaj počaki (skoz zimo se itaq neš vozu), marec in april pol prevozi še z staro kurblvelo (oz. blajerco, oz. ojnico, oz. ...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 1. maja ko gremo v eu......pa če glih gočš met hebota do tedaj počaki (skoz zimo se itaq neš vozu), marec in april pol prevozi še z staro kurblvelo (oz. blajerco, oz. ojnico, oz. ...) Hebo se bo dal dobit spomladi ko se zacne spet sezona...Sicer pa jaz tak mam novo pa niti nebom vec rabo drugo leto hebota&co.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se