Morpheus Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 Takole bi naj zgledal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 Ni Škoda nije više šta je bila. Zelo dober design. Še znak naj pomanjšajo na minimum pa kupim :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 ...postaja Skoda vedno bolj Audi?! :hmm: DA! :yea2: Ma je kar lepa... moram rect... Cena pa bo??? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 lep avto ni kej....lepih elegantnih zaobljenih oblik.....a so znani že kateri bolj detaljni podatki.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BONO Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 ...postaja Skoda vedno bolj Audi?! :hmm: DA! :yea2: Ma je kar lepa... moram rect... Cena pa bo??? :hmm: Men se pa zdi, da izgleda od spredaj kot kakšen BMW. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 Škoda bi morala imeti v svojem programu še vedno kak avto a la Forman... Tak, da bi bil cenovno zelo dostopen in primeren za v vinograd. Ah kje so časi Lade Samare in ostalih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 Zelo lepa oblika.Sprednje luči se tudi meni zdije malo BMWejevske.Sicer je pa Škoda res ratala dobra in upamo da se ne bo pokvarila ,tako kot se mi zdi da se zdaj večina avtomobilov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guzzila Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 Men se pa zdi, da izgleda od spredaj kot kakšen BMW. Bolj me spominja na Mazdo 6, ki pa je že itak kopirala linije Alfe 156. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se