Mačica Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 No, saj že naslov pove vse. Drugač pa soba bo prosta v začetku januarja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 kje, lahko bolj podrobno opišeš da te potencialni kandidati ne gnjavimo zastojn na Pm... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 17, 2003 Za Bežigradom, vendar. Blizu Ekonomske fakultete. Zadaj za Mercatorjevo stolpnico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 No, saj že naslov pove vse. Drugač pa soba bo prosta v začetku januarja. :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 19, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 19, 2003 :naughty: :OK: :lol1: :yea2: :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Za Bežigradom se odda soba, Za podrobnejše informacije A je še ? sempatutoptimist Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Zakaj? Saj nič ne piše katerega leta. :whistle: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Ne obupaj, SiM , sem nekje prebrala (mislim, da nekaj mesecev nazaj), da nek ljubljančan oddaja sobo v svoji hiši. :OK: Ampak se zdaj ne morem spomnit, kdo je že bil. :? Sicer pa .... :huh: mislim, da je bil oglas oddan na poljub.netu in da je bil pogoj, da odda izključno mladi študentki/mladima študentkama. :blink: Tko da.... sori.... zgleda, da ne bo šlo.... :cry: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Manu.........kok si ti.......khmmmm.....nagajiva :004 :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Manu.........kok si ti.......khmmmm.....nagajiva :004 :004 :004 :004 ← Žleht kot sam satan, žleht... :yes: :yes: :yes: Pa saj me poznaš.... :winkiss: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Žleht kot sam satan, žleht... :yes: :yes: :yes: Pa saj me poznaš.... :winkiss: :P ← Žleht so tiste,ki te nardijo trdga....pa te še ene pol uce pustijo matrat se okol.....pol pa haustor zaprejo. Nagajiva je pa tista,ki........mah..........taka k ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Žleht so tiste,ki te nardijo trdga....pa te še ene pol uce pustijo matrat se okol.....pol pa haustor zaprejo. Nagajiva je pa tista,ki........mah..........taka k ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :004 :004 :004 ← žleht je tista, k z repkom miga, pol pa odskaklja v grmole... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 žleht je tista, k z repkom miga, pol pa odskaklja v grmole... ← Če misliš isto takisto tisto, kar mislim jaz, potem.. :D :004 .... sem opazla :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Sym narobe... Žleht je una k odskaklja v grmovje mi k pa z repki mahamo smo pa žrtve))))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Sym narobe... Žleht je una k odskaklja v grmovje mi k pa z repki mahamo smo pa žrtve))))) ← Prdvsem,če ima grmovje trne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se