Zivnorc Objavljeno Februar 1, 2023 Deli Objavljeno Februar 1, 2023 pred 8 minutami, pik1 pravi: . .... ja, jih poznam ... ... ti dve sta sestrični ..tvoji?.. maxxa, DAMI34, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 1, 2023 Deli Objavljeno Februar 1, 2023 pred 3 urami, Zivnorc pravi: ...jest sem že iztiru... ...🤪 . .... ja, to je bilo pa že kar dolg nazaj Zivnorc, VS800, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 1, 2023 Deli Objavljeno Februar 1, 2023 pred 43 minutami, pik1 pravi: . .... ja, to je bilo pa že kar dolg nazaj Po moje ni bil nikol utirjen .... DAMI34, pik1, Akito in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 pred 13 urami, dr.looney pravi: Tota če se usede je ista ku una k sm jo js prpopala... Zdej si pa užalila mojo sanjsko žensko ! Lexxxi ma božanskih 130 kil, una tvoja pa 200+ dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 pred 1 uro, Buschi pravi: Zdej si pa užalila mojo sanjsko žensko ! Lexxxi ma božanskih 130 kil, una tvoja pa 200+ Ha ha ha.... če ma tota Lexi 130 kil , jih mam js 50 .... . Počas boš mogu do oftamatologa stopit.... vid se ti rapidno poslabšuje. VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 pred 16 minutami, dr.looney pravi: Ha ha ha.... če ma tota Lexi 130 kil , jih mam js 50 .... . https://www.boobpedia.com/boobs/Lexxxi_Luxe In ja, ti si definitvno presuha...sem ti že reku, da bi bila fuuuuuul kresabilna babnca, če bi mela 120 kil za tvojih 180 višine ! dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 fak......... DAMI34, Alla in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 Mau bi reku: šokiran sm VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 Sam to so prou eni posebni fetiši zgleda, da 24 ur na dan skos čakaš kdaj ti partnerko kap sune...... DAMI34, Alla, Akito in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 me bolj zanima pri teh Bušijevih kalibrih, a se to trese k dožvi orgazem al valovi ? VS800, dr.looney in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: me bolj zanima pri teh Bušijevih kalibrih, a se to trese k dožvi orgazem al valovi ? Toj čist pr mer stari....ampak skos, ne sam med sexom DAMI34 in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 pred 11 minutami, DAMI34 pravi: me bolj zanima pri teh Bušijevih kalibrih, a se to trese k dožvi orgazem al valovi ? Po moje seizmografi na Golovcu to zaznajo DAMI34 in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 pred 14 minutami, DAMI34 pravi: me bolj zanima pri teh Bušijevih kalibrih, a se to trese k dožvi orgazem al valovi ? Ko seksaš valovi in zize se pozibavajo sem ter tja, ko pride pa do orgazmov, se pa trese. Vsakič. DAMI34 in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 ko pride... GoBobi, Kaldu, Akito in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 pred 7 urami, Buschi pravi: https://www.boobpedia.com/boobs/Lexxxi_Luxe In ja, ti si definitvno presuha...sem ti že reku, da bi bila fuuuuuul kresabilna babnca, če bi mela 120 kil za tvojih 180 višine ! ..a če ji ga daš med ritnice, pa jo z golo roko kresneš po nagi riti...a to pomen, da si seksal z njo, al ne? ...vprašam za prjatla, k ma bl mejhnga... VS800 in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 pred 47 minutami, Zivnorc pravi: ..a če ji ga daš med ritnice, pa jo z golo roko kresneš po nagi riti...a to pomen, da si seksal z njo, al ne? ...vprašam za prjatla, k ma bl mejhnga... pr teži se ne debatira o dolžini, ampak ekvivalentu teže. Klin se s klinm zbija. Težji k si, bolj zaziblješ, pol pa to valovi še pol ure. Saj je povedu Buši Kam si ga zabou, oziroma če si ga zabou, sploh ni važno. Pr teh dimenzijah je vse isto, kot če bi se drgnu med joške VS800, dr.looney in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 pred 35 minutami, DAMI34 pravi: pr teži se ne debatira o dolžini, ampak ekvivalentu teže. Klin se s klinm zbija. Težji k si, bolj zaziblješ, pol pa to valovi še pol ure. Saj je povedu Buši Kam si ga zabou, oziroma če si ga zabou, sploh ni važno. Pr teh dimenzijah je vse isto, kot če bi se drgnu med joške Zgleda , da ti tole iz prakse veš... DAMI34, VS800 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2023 Deli Objavljeno Februar 3, 2023 pred 18 urami, dr.looney pravi: Zgleda , da ti tole iz prakse veš... teorije, poslušam Bušijeve nasvete VS800 in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno November 27, 2023 Deli Objavljeno November 27, 2023 Ob 26. 11. 2023 ob 16:16, Kugelschreiber pravi: V pozzisu sm bil misim da ‘94, 95 ni zneslo, pol pa razpaljotke tam ni blo vec, ker je Coco sedel. Baje je kar na pokopaliscu pokopal svojo prileznico. Ne vem, ce je bilo to vse res, je pa 100% kar dolgo sedel. Ne vem ce je blo tam vse cist kul. Predlani sem bil tam prvic po tistem 94, sm se zacudil da je zaselek zdaj cist ziv, cerkev urejena, in Coco s svojimi oldiji tocno tam kot 28 let nazaj. mal smetiva, kraji in ceste so pa krasni. Entela je hotela zatožiti zvodnikom kje se nahaja takratna Coccotova partnerica, ki jo je vzel s ceste k sebi domov. Takrat so bili ravno iz zapora izpuščeni njuni zvodniki, Cocco se je zbal, sledil je hud prepir, ostalo pa je približno tako kot si napisal. V zaporu je bil zgolj osem let, pa še to na odprtem oddelku. Kolikor vem je večinoma pomagal paznikom, lol Zaselek je bil dolgo brez ceste, vode, elektrike, ni čudno, da je bil edini prebivalec. Šele zdaj prihajajo v modo taki bio-poceni-kraji Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Julij 27 Avtor Deli Objavljeno Julij 27 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se