kOdEbLuE Objavljeno December 27, 2004 Deli Objavljeno December 27, 2004 neki je padlo... ampak glede na uspešnost podjetja niti približno dovolj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 Tudi nam. :) Prav tako premosorazmerno glede na uspešnost podjetja. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 Pri nas 80000 tolarjev po hruški. Jasno, davke plačamo sami. Še vedno boljše kot nič :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 Pri nas obljuba, sedaj pa k***c in odsevni lajbič za po Italiji avte šraufat. Srednje veliko uspešno podjetje. Creme de la creme. Ah, grem v Vomitorium. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 Pri nas obljuba, sedaj pa k***c in odsevni lajbič za po Italiji avte šraufat. ← Se če lajbča ne nucaš, ga lahko men za novoletno darilo daš, da mi ga ne bo treba kupit.... :rolleyes: In še nekaj; lasagna, saj veš, kaj pravi stari pregovor : " Kdor z malim zadovoljen ni, velikega vreden ni!" Torej : " Če se ne boš veselil lajbča ki si ga dobil, ti drugo leto ne bodo dali dveh al pa treh XL lajbčev...." :D :afro1: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 odsevni lajbič za po Italiji 990 SIT - 20 %, res razsipna firma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 Pri nas obljuba, sedaj pa k***c in odsevni lajbič za po Italiji avte šraufat. Srednje veliko uspešno podjetje. Creme de la creme. Ah, grem v Vomitorium. ← tut pr men je neki padlo, sam se mi zdi, da sem si moral najprej to zaslužit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 990 SIT - 20 %, res razsipna firma ← ne skrbi... sej so vodilni delavci zato dobili tolk več (miljone, vikende, bemveje...) tko da je na koncu povprečje kar solidno ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 jaz bi tudi imel božičnico ali pa 13. plačo, kar koli sam da je :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 neki je padlo... ampak glede na uspešnost podjetja niti približno dovolj ← Naša elektrarna je največji zgubaš daleč naokoli, pa so delavci tam dobili še eno celo plačo (ki ni majhna). :OK: Je pa res, da niso delavci naredili izgube. Večina jih namreč nič ne dela! :D Jaz pa sem dobil... :hmm: OK, saj vzel mi niso nič! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 OK, saj vzel mi niso nič! :D ← Ti si ful pozitiven člowk! :OK: p.s. Zihr od tega nimaš nič ( mislim kao keša) , ampak se pa dobro počutiš. :OK: A ne ? :? (plis, reč ja! :( :cry: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 (plis, reč ja! :( :cry: ) JA! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 Prav tako premosorazmerno glede na uspešnost podjetja. :) ← Ja točno. Glede nato, da je primankljaj manjši od predvidenega, bi lahko kaj padlo, a ne? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 4, 2005 Deli Objavljeno Januar 4, 2005 tudi nekateri sindikati dajejo rednim članom božičnice... cirka 15 jurjev ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 4, 2005 Deli Objavljeno Januar 4, 2005 tudi nekateri sindikati dajejo rednim članom božičnice... cirka 15 jurjev ... ← Res je.....dobil celo 2 jurčka....in to DDV freee Kok sem jest bogat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A kdo kaj rabi??????? :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Januar 4, 2005 Deli Objavljeno Januar 4, 2005 kar dajo je vredi. roke ki ti daje kruh ne gre pljuvati....lahko jo še zmeri odrežeš in pobereš cel hlebec :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 4, 2005 Deli Objavljeno Januar 4, 2005 Res je.....dobil celo 2 jurčka....in to DDV freee :SS ← A u $ al € ??? :lol1: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 4, 2005 Deli Objavljeno Januar 4, 2005 work, slavez, work! dragi moji, ponavlja se situacija izpred 200 let - če komu kaj ni prav, na tvoj delovno mesto jih čaka najmanj deset :SS ....ehhhh....to seveda velja za nas plebejsko delovno silo, vodilnim gre odlično... drugač smo pa pr nas dobli 10 čukov :blink: super, zdaj si lahko končno kupim tisto 999-ko :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 52.000,00 :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Prst u dupe........... Letos again. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 (popravljeno) ..isto k vsak let,.... koledar pa kuli :lol1: :lol1: eh,.. glavn da majo korita polna Popravljeno December 22, 2005. Popravil king Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Zgleda,da nas bo večina dobila omenjeni koledar in kuli.. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Prst u dupe........... Letos again. Tadej Preračunano cca 10k SIT. Če bi ti dali denar bi pač plačal, da ti ga ena porine. Tako so ti ga pa že kar oni. Čar je pa, da ne veš ali je bil on ali ona. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 uuu.. sefe me je sokiral... 150.000, not bad, not bad. Spomladi dobi triumfic kak dodaten del, pa servis, pa... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 uuu.. sefe me je sokiral... 150.000, not bad, not bad. Spomladi dobi triumfic kak dodaten del, pa servis, pa... :wub: ...pa plačal boš 10 rund minimalno. B) :P :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se