Bojč Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 ..."Hravati postoje nazalost!!! A Slovenci su srbi doduse sa teskom govornom manom. I tako ne treba da ostane. ZIVI BILI PA UBILI !!! ZIVELA SRBIJA !!!..." :? :? :? :? :?
Vale Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 ... nekateri pač razmišljajo tako in škoda cajte in energije se ubadat z njimi ...
SiR Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 ... nekateri pač razmišljajo tako in škoda cajte in energije se ubadat z njimi ... lahk jih pa tuki po zobeh vlačmo do onemoglosti, če se nam da :D
Vale Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 lahk jih pa tuki po zobeh vlačmo do onemoglosti, če se nam da :D Fuj, sej res, da rada mam kaj po zobeh, sam teh pa ne bi mela :SS
Vrtnica Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 ZIVELA SRBIJA !!!..." Ce si takega misljenja bejz nazaj v Srbijo (ce si v Sloveniji)
Bojč Objavljeno December 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 18, 2003 Ce si takega misljenja bejz nazaj v Srbijo (ce si v Sloveniji) Ma to sem dobil na enem srbskem forumu. Nekatere izjave so prav zanimive, samo resno jih ne smeš vzet, večina jih pa ni za javnost. P.S. Pa hrvate imajo zelo radi. :lol1: :lol1: :lol1: LP Bojč
Thundercat Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Ma to sem dobil na enem srbskem forumu. Nekatere izjave so prav zanimive, samo resno jih ne smeš vzet, večina jih pa ni za javnost. P.S. Pa hrvate imajo zelo radi. :lol1: :lol1: :lol1: LP Bojč dej napiši linka da malo prečekiramo... sicer pa a vas ta izjava preseneča....
hotschko Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 svugdje je Srbija gdje su Srbi ginuli ... a ginuli su, boga mi, i u Kranjskoj Gori ... :lol: :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se