beno Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 :OK: hudo :notworthy: a vi tm nimate nč prometa :? Ma je blo kr precej prometa ... samo se nismo dal mott itak sta dva pasova :D Enkat ga glih dol prpičim pa tkole k tm k bi hmal avspuh pajsnu nasptor pa en ata u cliotu :lol1: je mu samo :blink: hehe :D Komi cakam da bodo pocitnce... upam da bo dobr ureme B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Hudo ni kj :kva2: :grim Beno a je avspuh prezivel zalaganje ( :lol1: ) ? Je prezivu ... ampak je mu srečo <_< -> .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 najhujs ga je pa una s polcijo:>>>> tkole po spredni al pa po zadni bi se jst ubiv an, mi je mal skoda motorja:))) še kaksen filemček al pa fotko prpopejte zdj k je lep vreme O:-) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Ma je blo kr precej prometa ... samo se nismo dal mott itak sta dva pasova :D Enkat ga glih dol prpičim pa tkole k tm k bi hmal avspuh pajsnu nasptor pa en ata u cliotu :lol1: je mu samo :blink: hehe :D Komi cakam da bodo pocitnce... upam da bo dobr ureme B) pol se vm pa se bOnZy prdruž pa bo komplet carzy team v popolni postavi ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 beno ,tvoj motor je vs umazan, a ga nikol ne operes ? aja, ko sem fidu tist link (beno in policija) sem mislil, da te je kapsarija zajagala. :lol: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 pol se vm pa se bOnZy prdruž pa bo komplet carzy team v popolni postavi ;) :D + jzst. ma da me poklicete, ker bi rd gledu to v zivo ! Pa bo en mini meeting (pa se Jack_assu bom recu, ce bo hotu pridt) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 hehehe, pregon z helikopterjem :D Hudo hudo :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 ' date='15 Feb 2004 @ 22:27'] beno ,tvoj motor je vs umazan, a ga nikol ne operes ? glih zejle ga grem prat :P pa mogoce bom dav sportn avspoh nazaj gor :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 u nedelo sm gumo razrezu na grobem asfaltu. sicer ni pocla ampak ni kul. bom poslikal pa pokazal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 SLIKA OD GUME Sicer se bol tko tko vid, sam je dost temno v garazi in se ne da kakega cudeza slikat. Guma pa je taka priblizno tri cetrt, nekje so po tri al vec zarez, sicer ne tako mocne, ampak so. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 to mislim da ni od asfalta, k ni važn kuko vozš ti sam asfalt tega nemore nardit. to je tud men nardil in mislm da to nastane zarad kkšnih jaškov od kanalizacij in tega k se najdejo kkšni k majo ostre robove in to :? :hmm: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 a pa je pol guma se dobra al kako ? ker je kar globoko.... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 to ni problema k ni tok globok... jest mam takih zarez ful od burnoutov pa nč ni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 (popravljeno) ene 3mm globoko pa dobr mm siroko je na najhujsem koncu. Tko na oko. sicer pa to ne more bit od jaskov, k je zareza predolga. prblizn tricetrt gume od celotnega obsega. Popravljeno Februar 17, 2004. Popravil [rain] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 ce ni pršlo do platine pol ni panike...sam sem izkusil ko sem imel po širini gume tako globoko vrezo, pa sem se vozu pa ni nč vplival na vožno, sam platina ne sme bit poskodovana... :unsure: :? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 pol je ok, sm ze misli, da bodo spet stroski :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 (popravljeno) Dokler nebos mel take gume se nimas cesa za bat Popravljeno Februar 17, 2004. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 .... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 ker psihopat se je tko izzivljal nad peugeotom ? :huh: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 auuuu ... pa a ni skoda gume ... pr stran je pa se tok profila :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 ti bi skos zalagal do nule,sam da bi se cela porabla :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 ' date='17 Feb 2004 @ 20:24'] ti bi skos zalagal do nule,sam da bi se cela porabla :P O:-) :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 Ker norc je pa to delu z gumo :? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 Ker norc je pa to delu z gumo :? :blink: Moj kolega ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 Moj kolega ;) Pol pa ni norc :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se