italjet maniac Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 ja ne sej tak je same shit differnt day <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 no dons sm se mal vozu s skutrjm po vasi in je blo prou noro, k tm k ni blo spluzen, da je mal spodnašal zadn konc :) drgac sploh ni biu mrz :) sm si mal duso olajšov :P :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 me zanima ka si drugi misljo o ns, k se vozmo po snegu, zuni pa 3stopinje jz vem da včasih me človk gleda kot da sem :ph34r: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 sj mene tud tko :blink: gledajo po 10cm sneda neboš s scotem delš pršev razn če boš dav gor kros gume :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 jes sm lansk let pri -10 prsu u solo mi je en tipo zacev morit kva se frajrja delam pa krneki :rolleyes: :D nam na bus hodu no :wacko: :zzz: drgač mene bl butast gledajo ce grem na bus ... uzadno sm su prvic u temu letu so me usi prov sprasval ko to da sm z busm pa to :) samo gasss :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 Beno na katero šolo pa hodiš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 nam na bus hodu no :wacko: :zzz: drgač mene bl butast gledajo ce grem na bus ... Sma ze 2...Bus sux... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Hehe, jst pa uporabljam vlak pa upam da mi ga ne bo treba več dolgo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 jest pa tud uporabljam bus pozimi in na žalost tud poleti sej je tista šola na katero hodm in predvsem okolica šole na kero hodm znana po tem da dostikrat kej zmanjka in kriminal pa to... tko da enostavno si skutera ne upam kerkoli tm pustit k jih je veliko že zmanjkal :hmm: :( ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 jest mam pa 30km do šole, tako da hodm z busom. Za tolk deleč je premraz. Poleti bom pa gotov s skuterjem hodil v solo :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 jst se pelam do šole vsak dan (poleti) k se mi ne da na avtobus hodit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 (popravljeno) Beno na katero šolo pa hodiš? Na ekonomsko v Radovljico. http://www.s-setsr.kr.edus.si/ Popravljeno Februar 20, 2004. Popravil beno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 me zanima ka si drugi misljo o ns, k se vozmo po snegu, zuni pa 3stopinje jz vem da včasih me človk gleda kot da sem :ph34r: :afro1: Morm se mal pohvalt... :P Kolk so potem šele lansko leto gledal ljudje mene, romas1 in Gapi-ja, ko so nas pri -13°C prehitevali na avtocesti, ko smo se peljal iz Bleda domov v Ljubljano. Beno, se spomnš k sm te klicu če prideš kej vn? Takrat smo šli pogledat kako se pride do Ljubečne, ker smo hotl naslednji dan na miting tja. Vendar potem plan ni uspel, ker nam je romans1 zbolel :( . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Na ekonomsko v Radovljico. http://www.s-setsr.kr.edus.si/ Sej mate še kr vredu dekline gor. No ja, sm pa ke je kera vredu. Zdele glih mal slike čikiram :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 Morm se mal pohvalt... :P Kolk so potem šele lansko leto gledal ljudje mene, romas1 in Gapi-ja, ko so nas pri -13°C prehitevali na avtocesti, ko smo se peljal iz Bleda domov v Ljubljano. Beno, se spomnš k sm te klicu če prideš kej vn? Takrat smo šli pogledat kako se pride do Ljubečne, ker smo hotl naslednji dan na miting tja. Vendar potem plan ni uspel, ker nam je romans1 zbolel :( . kaj takega si sedaj nebi mogli proviscit, ker trenutno tam okoli mrgoli policajev. Majo (oz. so meli)eno racijo in ustavljajo vse, kar se pelje. Naj Jack_ass pove. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 ,21 Feb 2004 @ 12:34]kaj takega si sedaj nebi mogli proviscit, ker trenutno tam okoli mrgoli policajev. Majo (oz. so meli)eno racijo in ustavljajo vse, kar se pelje. Naj Jack_ass pove. oj joj pol bi blo pa treba mal pazet .sam bomo turo itak kmal ponovil.upam blo je pa fenomenalno samo na zalost sem nasedni dan oblezu v postli :cry: --nc cudenga-- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 sam bomo turo itak kmal ponovil. Ma da spet pokličete zej pa u uskmu primeru pridem :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 a bo kdaj u kranu kksn miting????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 Ma da spet pokličete zej pa u uskmu primeru pridem :yea2: te poklicemo k bomo sli spet na vas konc.sam naj se mal otopli,da se ne ponovi zgodba.drugac pa seveda kot ponavadi je treba tud v sluzbo pridet pa ceprav ko je 20 cm snega..slo je pa zeloooo tezko saj sami veste kako se je v snegu pelat.ponavad rabm 10 minut do sluzbe zdej pa se enkrat tolk .traja da se navades pol pa kr gre.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jack_ass Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 ' date='21 Feb 2004 @ 11:34'] kaj takega si sedaj nebi mogli proviscit, ker trenutno tam okoli mrgoli policajev. Majo (oz. so meli)eno racijo in ustavljajo vse, kar se pelje. Naj Jack_ass pove. Ja res ustavljajo vse, kar se pripelje mimo, še posebej zj ko je ful mal motoristov na cesti :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se