.T. Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 Danes sem bil z Misho in Silvijo na Rakitni. Led kot sajba, okoli jezera 20 cm snega in sonce brez oblacka. Pa mi je v glavo sinila ideja o drsanju. Zato predlagam, da se Motosvetovci JUTRI, 26.12. OB 12-STIH DOBIMO NA RAKITNI IN SE MALO DRSAMO. Julija in avgusta smo se tja hodili haldit (cofotat v jezero) sedaj bi se sli pa na isto jezero drsat. Tadej PS. Parkirnine in vstopnine ni!
.T. Objavljeno December 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 25, 2003 Pa se to: po 14:30 se na jezeru naredi senca in postane precej mrzlo. BRRRR!!! Tadej
SF Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 WOOOOOOWWWW ejj ideja.. Jest sm za! prnesemo tud hokejsko opremo kdor ma?
.T. Objavljeno December 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 26, 2003 prnesemo tud hokejsko opremo kdor ma? Jaz je na zalost nimam. Ampak eni so vceraj igrali hokej. No se grem pocasi oblect. Tadej
Hanzi Objavljeno December 26, 2003 Opozori Objavljeno December 26, 2003 No ko pa se boste vračali pa se lahko ustavite v Soči pri Otogu. (1. nadstropje soba 2, ob 4 je predaja $ z NFS.
Sanda7 Objavljeno Januar 4, 2004 Opozori Objavljeno Januar 4, 2004 Danes sem se tud jaz mal podrsala na rakitni,sam je pa res mraz ko sonce zaide okol 15h.Je blo full folka
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se