jhribar1 Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 kok dvignete z rokam,jest rabm enga de bi mi motor držu u luft medtem ko bi ga jest spodaj šravfal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 Ti pa si zadel namembnost teme kr neki :OK: In od kje ti a ideja LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 kok dvignete z rokam,jest rabm enga de bi mi motor držu u luft medtem ko bi ga jest spodaj šravfal Aja pozabu si napisat kak motor je Goldwing 350 kg Krosa 90 kg :D LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 A ti bi glavo tišču pod motor medtem k bi ga en držu? In kaj če ga mal spusti? Če je kakšen moped al pa skuter bi pomoje še šlo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 kok dvignete z rokam,jest rabm enga de bi mi motor držu u luft medtem ko bi ga jest spodaj šravfal seveda. če maš še kako lepo mlado nedolžno sestro, da zraven hula-hula pleše.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 seveda. če maš še kako lepo mlado nedolžno sestro, da zraven hula-hula pleše.... Ce ma dve, greva lahko oba :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ŽUJO Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 In kaj točn morš zašraufat? Če maš sam en šrauf za zašponat se bo že kdo najdu, če mislš pa cel agregat dol jemat pa težko verjamem. :P :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 kok dvignete z rokam,jest rabm enga de bi mi motor držu u luft medtem ko bi ga jest spodaj šravfal Mal bolj natančno povej, kakšen motor morš šraufat, kolk cajta bi ti to šraufou in kje bi ti to šraufou. Boš mogoče mal bl resne odgovore dobil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 Moj MINIMOTO dvignem kr sam, pa ga obenem še sam šraufam, tko da sem res močan in ti lahko pridem držat motor. Zraven pa lahko zrihtam še obe nedolžni ali pa dolžni sestri :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 27, 2003 Deli Objavljeno December 27, 2003 če držijo trditve o sestrah naj one držijo motor pa se bom jst ulegu in "šraufal".... :naughty: :naughty: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 27, 2003 Deli Objavljeno December 27, 2003 če držijo trditve o sestrah naj one držijo motor pa se bom jst ulegu in "šraufal".... :naughty: :naughty: ;) :fight2: Že printam in pošiljam tvoji mami.... :devil: :rolleyes: :) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 27, 2003 Deli Objavljeno December 27, 2003 :fight2: Že printam in pošiljam tvoji mami.... :devil: :rolleyes: :) ;) pazi da ne bo njegov ata v roke dobil bosta oba prišla...:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se