gorskaroza Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Ataris - the boys of summer Nobody on the road Nobody on the beach I feel it in the air The summer's out of reach Empty lake, empty streets The sun goes down alone I'm drivin' by your house Though I know you're not at home But I can see you- Your brown skin shinin' in the sun You got your hair combed back and your sunglasses on, baby And I can tell you my love for you will still be strong After the boys of summer have gone I never will forget those nights I wonder if it was a dream Remember how you made me crazy? Remember how I made you scream Now I don't understand what happened to our love But babe, I'm gonna get you back I'm gonna show you what I'm made of I can see you- Your brown skin shinin' in the sun I see you walkin' real slow and you're smilin' at everyone I can tell you my love for you will still be strong After the boys of summer have gone Out on the road today, I saw a black flag sticker on a cadillac A little voice inside my head said, "don't look back. you can never look back." I thought I knew what love was What did I know? Those days are gone forever I should just let them go but- I can see you- Your brown skin shinin in the sun You got that top pulled down and that radio on, baby And I can tell you my love for you will still be strong After the boys of summer have gone I can see you- Your brown skin shinin' in the sun You got that hair slicked back and those wayfarers on, baby I can tell you my love for you will still be strong After the boys of summer have gone ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Keith Urban - tonight I wanna cry Alone in this house again tonight I got the TV on, the sound turned down and a bottle of wine There's pictures of you and I on the walls around me The way that it was and could have been surrounds me I'll never get over you walkin' away I've never been the kind to ever let my feelings show And I thought that bein' strong meant never losin' your self-control But I'm just drunk enough to let go of my pain To hell with my pride, let it fall like rain From my eyes Tonight I wanna cry Would it help if I turned a sad song on "All By Myself" would sure hit me hard now that you're gone Or maybe unfold some old yellow lost love letters It's gonna hurt bad before it gets better But I'll never get over you by hidin' this way I've never been the kind to ever let my feelings show And I thought that bein' strong meant never losin' your self-control But I'm just drunk enough to let go of my pain To hell with my pride, let it fall like rain From my eyes Tonight I wanna cry ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Ispod ovog modrog neba skrivamo se ti i ja tvoja ruka moju treba Ne boj se najmilija Tiho pricaj, budi hrabra Kise su vec prestale Tvoja kosa, malo vlazna Mirise na masline Samo ovo modro nebo zna Koliko volim te ja Samo ovu modro nebo zna Koliko VOLIM TE JA Samo nebo zna Ispod ovog modrog neba Boze daj svetlosti Tvoja ruka moju treba Zelim te sacuvati Samo ovo modro nebo zna Koliko VOLIM TE JA Samo ovo modro nebo zna Koliko volim te ja Samo nebo zna Samo ovo modro nebo zna.. i nebo zna koliko volim te ja, samo nebo zna.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Ob spremljavi kitare, tole prelepo znano pesem - samo za zaljubljene :blush: Ponekad se probudim, želim da te poljubim, u sobi bez ijedne sjene, nikog, samo ja i vrijeme. Sve se može srediti, ali tebe ništa ne može zamijeniti. Kradem noći danima, s najboljim ja ranima, ponekad sam slabe volje, prazno mi je, ali bolje. Sve se može srediti, ali tebe ništa ne može zamijeniti. ja od rođendana pa do rođendana čekam samo poziv tvoj, makar prazne riječi bit će dovoljan mi znak, da još nije gotovo. Svaka nova godina je slatka, nepredvidljiva, u danima bodućnosti hiljadu mogućnosti, sve će se promijeniti, ali šta će tebe, šta će mi zamijeniti. Ja od rođendana pa do rođendana čekam samo poziv tvoj. Makar prazne riječi bit Će dovoljan mi znak, da još nije gotovo Dovoljan mi znak da sam nekad bio ... samo tvoj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 HIM - Buried Alive By Love Again the burden of losing rests upon my shoulders And its weight seems unbearable Your tomb is where your heart is, I should have told her But within me hid a secret so terrible To cry is to know that you're alive But my river of tears has run dry I never wanted to fool you, no But a cold heart is a dead heart And it feels like I've been buried alive by love If I should die before I wake Pray no one my soul to take If I wake before I die, Rescue me with your smile If I should die before I wake There ain't no one my soul to take If I wake before I die, Rescue me with your smile The kiss of vanity blessed me with a spiritual murder And fed the gods of war insatiable Your home is where the dark is I should have told her Embrace the fire indestructible To die is to know that you're alive And my river of blood won't run dry I never wanted to lose you, no But a cold heart is a dead heart And it feels like I've been buried alive by love If I should die before I wake Pray no one my soul to take If I wake before I die, rescue me with your smile If I should die before I wake Pray no one my soul to take If I wake before I die, Rescue me with your smile And they say to cry is to know that you're alive And my river of tears has run dry I never wanted to fool you, no But a cold heart is a dead heart A deserted soul is gone A cold heart is a dead heart And it feels like I've been buried alive by love If I should die before I wake There ain't no one my soul to take If I wake before I die, Rescue me with your smile, If I should die before I wake Pray no one my soul to take If I wake before I die, Rescue me with your smile I've been buried alive by love I've been buried alive by love Buried alive by love I've been buried alive by love I've been buried alive by love I've been buried alive by lo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Maj 24, 2008 Deli Objavljeno Maj 24, 2008 Nočem mislit nate nočem tvojih slik Nočem da me razumeš ker ne razumeš nič Bolj beden od bednikov ki sva se jim smejala ko bila si še čista lepa kot nova in jaz srečna budala Saj vem da vse v življenju enkrat pride prav Tudi izkušnja ki bi jo rad kar zradiral če nič drugega sem manj naiven kot sem bil V bistvu zrel, odslej bom le še fermentiral Nočem mislit nič nočem bit pri zavesti Zbombardirajte mostove med najinimi mesti Nočem vedet kaj počneš nočem kartic z dopusta Vseeno mi je če ti je vseeno ali ne Saj vem da na tem svetu ni nič večnega Še najmanj ena takšna čudna zgodba čez nekaj let se menda temu bom smejal Saj smešno je že zdaj ampak mi ni do smeha Saj vem da vse v življenju enkrat pride prav Tudi izkušnja ki bi jo rad dezertiral če nič drugega sem manj naiven kot sem bil V bistvu zrel, odslej bom samo še blefiral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Maj 24, 2008 Deli Objavljeno Maj 24, 2008 Crvena Jabuka - Da znaš da me boli (Koncert HALA TIVOLI 13.6) Ispisaću po nebu riječi za tebe Vjekova mir vračaš mi ti Smiruješ vode nabujale Moj šapat i krik ćeš pomiriti Pijem ti dah kao lijek Svaku noć Prije no što usnim ja I taj tren i zauvijek Samo ti, ti si mi u mislima I kad nisi tu kraj mene Da znaš da me boliš I noćas ja ću da te Čuvam dok spavaš I ljubim tamo gdje najviše voliš Dok sanjaš Hodao sam ja bos po oštrici Kamen samoće život mi gradio I stalno čekać lopova Da karte otvori Hiljadu puta dosad me uvalio Ljubim ti oči ko u bunilu Svaku noć tu boju usnim ja Ti si izvjesnost u ovom ludilu I jedino sunce što mi sja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Maj 24, 2008 Deli Objavljeno Maj 24, 2008 (popravljeno) In Flames - Alias The serpent knows, When the curtain falls, With denials blindfold, He greets another day [Chorus:] Don't believe the mask It adapts to any lie, A perfect ten, When reality caves in Don't tell me, Tell my ghost, 'cause I blame him For all I don't want to know I found secrets about life's undertow Life's wrapped in a riddle, Easier said than done, Way to play the victim, Just run and hide. [Chorus] Let them take me far away Crawl back in place, It's easier to cope behind the curtain, Wipe the worries away No thought about the consequence [Chorus] Let them take me far away Popravljeno Maj 24, 2008. Popravil AmonAmarth Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rideRR Objavljeno Maj 24, 2008 Deli Objavljeno Maj 24, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno Maj 24, 2008 Deli Objavljeno Maj 24, 2008 Alegría - Cirque du Soleil Alegría Come un lampo di vita Alegría Come un passo gridar Alegría Del delittuoso grido Bella ruggente pena, seren Come la rabbia di amar Alegría Come un assalto di gioia Alegría I see a spark of life shining Alegría I hear a young minstrel sing Alegría Beautiful roaring scream of joy and sorrow, so extreme There is a love in me raging Alegría A joyous, magical feeling Alegría Come un lampo di vita Alegría Come un passo gridar Alegría Del delittuoso grido Bella ruggente pena, seren Come la rabbia di amar Alegría Come un assalto di gioia Del delittuoso grido Bella ruggente pena, seren Come la rabbia di amar Alegría Come un assalto di gioia Alegría Como la luz de la vida Alegría Como un payaso que grita Alegría Del estupendo grito De la tristeza loca Serena, Como la rabia de amar Alegría Como un asalto de felicidad Del estupendo grito De la tristeza loca Serena, Como la rabia de amar Alegría Como un asalto de felicidad There is a love in me raging Alegría A joyous, magical feeling Janez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 Nightwish - The Islander An old man by a sea shore at the end of day gazes the horizon with sea in his face temp is to silence seasons all the same Anchoress in pain and a ship without a name A sea without a shore for the vanished when unheard It lightens the people lie at the end of world Showing the way, lighting hope in their hearts the ones and their travels gone won from (?)won(?) This is for long forgotten light at the end of the world Horizon crying, the tears we left behind longer gone The albatross is flying they're hear their greed time before me when we not stay Princess in the tower, children in the field life giving it all and all the universe Oh, now is just a memory, a ghost in the fog incenses to the world anchor to the water, see me far below (?)Brast and a little smile hear scrow(?) This is for long forgotten light at the end of the world Horizon crying, the tears we left behind longer gone So longer gone This is for long forgotten light at the end of the world Horizon crying, the tears we left behind longer gone So longer gone Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 Bohem - Deveti junij deveti junij, solzne oči leta ne vem, ker spomin mi beži so praznovali vstajenje ljudi so pozabili otroka v temi... ...ki je odšel v svet svojih sanj izpolnil ni vseh pričakovanj, da bil bi svetnik naših želja, da bil bi prvi, ki nekaj velja refren: ne boli...me luknja v glavi, prepir v puščavi ne boli...da sebe prodajam in drugim ugajam ne... boli, telo ki drhti in duša ki tli boli me leto, da ne verjamem v zlato ne poznam več tistih ljudi, ki zgradili so te vasi le ena pesem zdaj še igra in eno upanje sebe ne da deveti junij, solzne oči o letu se ne govori, ko zadnji žarek obsije dlani takrat zaspal otrok bo v temi... refren: ne boli...me luknja v glavi, prepir v puščavi ne boli...da sebe prodajam in drugim ugajam ne... boli, telo ki drhti in duša ki tli boli me leto, da ne verjamem v zlato citat: če bil bi ogenj, bi razvnel ljudi ljudi, če bil bi veter, bi skrbi pregnal, če bil bi voda, vino bi postal, če bil bi bog, bi rekel da me ni, če bil bi to kar sem, nisem kriv... refren: ne boli...me luknja v glavi, prepir v puščavi ne boli...da sebe prodajam in drugim ugajam ne... boli, telo ki drhti in duša ki tli boli me leto, da ne verjamem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 AC/DC Dirty Deeds Done Dirt Cheap (1981) Big Balls I'm ever upper class high society God's gift to ballroom notoriety I always fill my ballroom The event is never small The social pages say I've got The biggest balls of all CHORUS: I've got big balls I've got big balls And they're such big balls Dirty big balls And he's got big balls And she's got big balls But we've got the biggest balls of them all And my balls are always bouncing My ballroom always full And everybody cums and cums again If your name is on the guest list No one can take you higher Everybody says I've got Great balls of fire CHORUS Some balls are held for charity And some for fancy dress But when they're held for pleasure They're the balls that I like best My balls are always bouncing To the left and to the right It's my belief that my big balls Should be held every night CHORUS And I'm just itching to tell you about them Oh we had such wonderful fun Seafood cocktail, crabs, crayfish... Ball sucker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Emerson Drive- moments I was coming to the end of a long long walk When a man crawled out of a cardboard box Under the E. Street Bridge Followed me on to it I went out halfway across With that homeless shadow tagging along So I dug for some change Wouldn't need it anyway He took it lookin' just a bit ashamed He said, You know, I haven't always been this way I've had my moments, days in the sun Moments I was second to none Moments when I knew I did what I thought I couldn't do Like that plane ride coming home from the war That summer my son was born And memories like a coat so warm A cold wind can't get through Lookin' at me now you might not know it But I've had my moments I stood there tryin' to find my nerve Wondering if a single soul on Earth Would care at all Miss me when I'm gone That old man just kept hanging around Lookin' at me, lookin' down I think he recognized That look in my eyes Standing with him there I felt ashamed I said, You know, I haven't always felt this way I've had my moments, days in the sun Moments I was second to none Moments when I knew I did what I thought I couldn't do Like the day I walked away from the wine For a woman who became my wife And a love that, when it was right, Could always see me through Lookin' at me now you might not know it But I've had my moments I know somewhere 'round a trashcan fire tonight That old man tells his story one more time He says I've had my moments, days in the sun Moments I was second to none Moments when I knew I did what I thought I couldn't do Like that cool night on the E. Street Bridge When a young man almost ended it I was right there, wasn't scared a bit And I helped to pull him through Lookin' at me now you might not know it Oh, lookin' at me now you might not know it But I've had my moments Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 The Police - King Of Pain There's a little black spot on the sun today That's my soul up there. It's the same old thing as yesterday That's my soul up there. There's a black hat caught in a high tree top That's my soul up there. There's a flag pole rag and the wind won't stop That's my soul up there. I have stood here before in the pouring rain With the world turning circles running 'round my brain. I guess I'm always hoping that you'll end this reign, But it's my destiny to be the king of pain... There's a fossil that's trapped in a high cliff wall There's a dead salmon frozen in a waterfall There's a blue whale beached by a springtime's ebb There's a butterfly trapped in a spider's web There's a king on a throne with his eyes torn out There's a blind man looking for a shadow of doubt There's a rich man sleeping on a golden bed There's a skeleton choking on a crust of bread There's a red fox torn by a huntsman's pack There's a black-winged gull with a broken back There's a little black spot on the sun today. It's the same old thing as yesterday, That's my soul up there....................... I have stood here before in the pouring rain With the world turning circles running 'round my brain. I guess I always thought you could end this reign, But it's my destiny to be the king of pain............. I'll always be king of pain............................ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 (popravljeno) Bajaga Bezis od mene, ljubavi Svakog dana od mog srca otkine se jedan deo svake noci imam tuge dovoljno za zivot ceo Noc postoji samo zato da bi meni bilo teze i da sanjam tvoje usne sto pred zoru nekud beze Ref. Bezis od mene, ljubavi bezis od mene, ljubavi Isao sam putem svile hodao sam dane, noci pitao sam dobre vile na kraj sveta u samoci Da l' postojis samo zato da bi meni bilo gore vile kazu, to je ljubav to se tvoje misli bore Ref. Da si otrovna ko brsljan koji preko zida puze trov'o bih se svakog dana a ziveo triput duze Svake noci sve je teze jer ti nisi tu, jer ti nisi tu svake noci sve je teze jer ti nisi tu, jer ti nisi, ljubavi Bezis od mene, ljubavi Popravljeno Junij 2, 2008. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Samo za njo..........GP Još teče mojim venama Ta gorka rijeka naših dana Još više bole tvoji poljupci Što kao rane žive uvijek u meni. Prošla je duga godina dana Od kad si draga ostala sama Proći će dušo još mnogo više Dok nam se ljubav ne izbriše. Tamo na pijesku tragovi stoje U duši čujem krik galeba Tamo nas zovu valovi plavi I duga zlatna obala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 3, 2008 Deli Objavljeno Junij 3, 2008 Kad se nemir odluci da me napije od sjecanja tvoje mi ime uruci ko medalju za cekanja Pa se vrate kao san sve adrese svaki novi stan ona mala soba najljepse doba u zivotu mom zivotu sa tobom Tvoje grube rijeci te dusu mi opekle pa sad zivim, zivim s tim da od tebe ozdravim Tvoje grube rijeci te dusu mi opekle pa sad zivim, zivim s tim da zaboravim da se pomirim sa svim, pomirim Kada nada proviri tek u mojim pjesmama i u srce zaviri cujem korake na vratima Pa se vrate kao san sve adrese svaki novi stan ona mala soba najljepse doba u zivotu mom zivotu sa tobom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 3, 2008 Deli Objavljeno Junij 3, 2008 S vremena na vrjeme, tvoje ime spomenem S vremena na vrjeme telefon okrenem 988 niko ne zna ko sam ooooooo Oprosti mi što smetam, znam da je kasno I da si zauzeta, al valjda ti je jasno Nočas sam u krizi, ko toran u pizi Nočas budi dobra, ko što nikad bila nisi. Ti znaš da moj je život Švicarska, skoro pa savršen Ko blistavi brilijant, težkom mukom izbrušen Imam sve što poželim samo jedno ne Da me neko bar na tren voli zbog mene. S vremena na vrjeme, tvoje ime spomenem Onako bez dileme tvoj broj okrenem Nočas me je stalo, čuješ li budalo Dodji dok me nije srce izdalo. Moj je život Švicarska, skoro pa savršen Ko blistavi brilijant, težkom mukom izbrušen Imam sve što poželim samo jedno ne Da me neko bar na tren voli zbog mene. Moj je život Švicarska, skoro pa savršen Ko blistavi brilijant, težkom mukom izbrušen Imam sve što poželim samo jedno ne Da me neko bar na tren voli zbog mene. Moj je život Švicarska, skoro pa savršen Ko blistavi brilijant, težkom mukom izbrušen Imam sve što poželim samo jedno ne Da me neko bar na tren voli zbog mene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 3, 2008 Deli Objavljeno Junij 3, 2008 NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM MI POKAZAL, DA LJUBITI ZNAM… IN ME POPELJAL DO NEVIDNIH ZVEZD MI POKAZAL POT (JE) DO NEBES ČUTIM, DA LAHKO MU DAM… VSE KOT NA SVETU BIL BI ZAME LE ZNAL MI UMIRITI JE SRCE PRELEPO, DA BI LAHKO BILO TOPLO TUDI, KO MI JE HLADNO NAJ NIKDAR SE NE KONČA… VSE TO VSE SE POPOLNO ZDI TRENUTEK, KI TE SPREMENI V ANGELA VSE KAR BI LAHKO BILO S TABO BI LAHKO BILO VSE KAR JE LEPO ZDAJ KO SEM POPOLNA V MENI SE NOV SVET VRTI VSE KAR JE, SI TI. ZDAJ MED NAMA JE NA TISOČE… CEST TISOČ ŽALOSTNIH IN SIVIH MEST. VEM DA ISTE MISLI MISLIVA ISTIM ZVEZDAM SE ZAUPAVA KO ZASPIVA SKUPAJ SVA IN VSE SE POPOLNO ZDI TRENUTEK, KI TE SPREMENI V ANGELA VSE KAR BI LAHKO BILO VZELO S TABO JE SLOVO VSE KAR JE LEPO KAR LAHKO IMELA BI ŠE V SANJAH ME BOLI VSE KAR JE, SI TI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 Na obali, ob morju, medtem ko samo luna sije ob spremljavi kitare... Tiho, tiho braco tamburasi tiho da ne probudite nju neka strune zazvone polako da me sjete kad je bila tu svirajte mi pjesmu njenu pjesmu koja nanosi mi bol volio sam ja tu zenu vise nego zivot svoj svirajte mi pjesmu njenu pjesmu koja nanosi mi bol a kad suze krenu svirajte mi pjesmu njenu tiho tiho braco tambutasi tiho da ne probudite nju a u zoru kad budem zaplako to ce biti oprostaj od nje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 Queen - Bicycle Race Bicycle bicycle bicycle I want to ride my bicycle bicycle bicycle I want to ride my bicycle I want to ride my bike I want to ride my bicycle I want to ride it where I like You say black I say white You say bark I say bite You say shark I say hey man Jaws was never my scene And I don't like Star Wars You say Rolls I say Royce You say God give me a choice You say Lord I say Christ I don't believe in Peter Pan Frankenstein or Superman All I wanna do is Bicycle bicycle bicycle I want to ride my bicycle bicycle bicycle I want to ride my bicycle I want to ride my bike I want to ride my bicycle I want to ride my Bicycle races are coming your way So forget all your duties oh yeah! Fat bottomed girls they'll be riding today So look out for those beauties oh yeah On your marks get set go Bicycle race bicycle race bicycle race Bicycle bicycle bicyI want to ride my bicycle Bicycle bicycle bicycle Bicycle race You say coke I say caine You say John I say Wayne Hot dog I say cool it man I don't wanna be the President of America You say smile I say cheese Cartier I say please Income tax I say Jesus I don't wanna be a candidate For Vietnam or Watergate Cos all I want to do is Bicycle bicycle bicycle I want to ride my bicycle bicycle bicycle I want to ride my bicycle I want to ride my bike I want to ride my bicycle I want to ride it where I like Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 Romantik - kaj čmo.. Nebo moje ljubavi prekrila je siva boja I da mogu letjeti k'o što leti ljubav moja U san došao bih njen Tiho k'o u Betlehem K'o u Betlehem Ljubav jedne žene Teče mi kroz vene Smiri se pa krene Kad je najgore Ljubav jedne žene Teče mi kroz vene Smiri se pa krene Kad je najgore Kad je najgore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Rambo Amadeus - Opojne droge su opasne po mladi organizam Hej Jimi, dali se sada u grobu prevrčes ti? Hej Jimi, ja ču sada tvoju pjesmu svirati! Koji si se kurac drogiro?! Sad si mogo da sviraš kod mene u bendu! Jebiga imo bi sto maraka po koncertu, boli te kurac. Al ti si volio da uživas opojne droge, i to te je zajebalo zivotom! A ovako si mogo da samnom ideš po koncertima, i da guzimo zajedno naše obožavateljke mi. Ja bi jebo intelektualke a ti jebo hipi pičke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Gdje sam bio ja, kad se sreća djelila, ne znam... Gdje sam bio ja, kad si stvari spremila, ne znam... Znam da nisam bio tu kada si me trebala, i sav taj teški teret mjesto mene ti si nosila. A ja sam sunčanom stranom gradom hodao, i tako malo, tako malo sam tebi pružio. Znam da sam kriv ali vjeruj mi uvijek ću te voljeti ja nisam kao ti ja se bojim odrasti Gdje sam bio ja kad se pamet dijelila ne znam Zašto sve što dotaknem na krivo okrenem ne znam Znam da vrijeme pobjegne čovjek se ni ne snađe al lakše mi se vratiti kada znam da me čekaš ti A ja sam sunčanom stranom gradom hodao i tako malo, tako malo sam tebi pružio. Znam da sam kriv ali vjeruj mi uvijek ću te voljeti ja nisam kao ti ja se bojim odrasti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se