Codeine Objavljeno November 5, 2001 Opozori Objavljeno November 5, 2001 Je kdo morda videl tole ... V četrtek 25.10. je bila na drugi strani Dela prikazana fotografija iz parlamenta. Na njej sta prikazana M. Lavrinc in sekretarka poslanske skupine Varja Simčič, z naslovom LDS nima česa skrivati. LP, Codeine --- PLX 4Ever
Pervy Objavljeno November 5, 2001 Opozori Objavljeno November 5, 2001 aha zato pa zakon "STOJI"! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Ice Objavljeno November 5, 2001 Opozori Objavljeno November 5, 2001 potem se pa cudimo,da poslanci samo gledajo naokoli.... ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
klimbra Objavljeno November 5, 2001 Opozori Objavljeno November 5, 2001 quote: aha zato pa zakon "STOJI"! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! PA NE SAM ZAKON hahahahahahahah Triumph....za vaše telo in vašo dušo
.T. Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 Tale sekretarka pa ľe dolg ni vidla (občutla) trdega kurca, da mora takole oblečena hodt naokrog. Mislm, da bi mogala za pomoč zaprositi STAREGA FAKERJA! Mogoče pa samo lovi poslance, ki imajo visoke plače ($$$$$$$$!!!), pa se je mogla tko obleči. Pa sej veste: s pizdo se daleć pride!! Tadej
Codeine Objavljeno November 6, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2001 In to je vse ?!? LP, Codeine --- PLX 4Ever
lojzi Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 quote: In to je vse ?!? LP, Codeine --- PLX 4Ever Ne ne, pozabil smo na mal celulita, pa širino ritnih krakov, pa .... Ej, pa sej smo vendar celmu svetu na očeh, ne mormo kr tkole Lojzi ma vas rad
marijan Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 pravim vam, poslanci imajo prveč dela
twix Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 Ampak bi pa dobu velik kamel za tole ....hmmm..... hmmm... Ma ce mene vprasas je ze to ena velka KAMELA ! READ MY FACE
klimbra Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 Stavim da uporablja ČRN ALL DAY˙S VLOŽEK,al kokr se mu že reče. Triumph....za vaše telo in vašo dušo
pupa Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 Ja ampak unega za tangice..... Sicer pa, ker sem imela priložnost delati kratek čas v parlamentu, se tej obleki prav nič ne čudim, saj revca nima denarja za kaj pod to jopo kupiti.... vsi razen poslancev imajo namreč kar precej nizko plačo (predvsem če govorimo za tajnice - kar pa ta verjetno je... če je blond... za drugega ni!!!!!). Pa tut revca boga nima za ornk spodnje hlače, ampak kupuje tangice, ki so narejene iz manj materiala in so zato cenejše!! kisses Pupa
RAN Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 Edin pri hrani ne špara, je kar primerno zalita. Lavrinc bi kar imel kaj za prijet. lp RAN
Gregs Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 Codeine, pa kakšen komentar bi ti pravzaprav rad videl?! No, če gremo direktno na njej opis: malo preveč ima okoli pasu + vse tisto že povedano... @Pupa: ja, se strinjam, imajo vsi ostali precej borne plače.
Codeine Objavljeno November 7, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2001 quote: Codeine, pa kakšen komentar bi ti pravzaprav rad videl?! No, če gremo direktno na njej opis: malo preveč ima okoli pasu + vse tisto že povedano... Ah, samo zanimalo me je kaj in kako si mislite na takole oblekco ... LP, Codeine --- PLX 4Ever
Ice Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 quote: Ah, samo zanimalo me je kaj in kako si mislite na takole oblekco ... ja....za parlament in njegovo sliko v svetu nadvse primerna. ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
Gregs Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 Oblekica je super, samo v parlament pa po mojem mnenju vseeno ne sodi. Sicer pa: če pomislim na tisti vic... ...ki gre takole: Vse kurbe bi morale iti v parlament. Zakaj? Ker so njihovi sinovi že tam! Potem taka obleka tudi spada tja!
Rocky Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 Pa, da mi barem kaka taka vleti v poslovalnico in, da me malo zagreje ob teh današnji snežnih padavinah. Pa pozdrav izTOTEGA eka, Rocky
pero Objavljeno November 26, 2001 Opozori Objavljeno November 26, 2001 Ja parlament je ena velka štala!No ampak za popestritev dneva pa ni slabo a?Zakaj nikol kaka taka ne pride na naša predavanja-mislm da bi vsi vstal(sam ne na predavanjih)! Ciao,by Pero
urosintruder Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 se pravi da se splača it mal na ekskurzijo al pa kr kandidirat za v parlament pol mas in dnar in veze in poskrbljeno rekreacijo Lp urosintruder
kekec III Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 quote: Edin pri hrani ne špara, je kar primerno zalita. Lavrinc bi kar imel kaj za prijet. lp RAN ker se bliža svetovna recesija,ji ne bi nič računal 1 Lp
Gregs Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 Ne bi nič računal česa? Uredil - gregs on 29/11/2001 01:50:58
Ice Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 ....making your nuts ache.... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se