BlazS Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 Prosil vas bi, če mi poveste kje se da dobit cim vec podatkov, slik, opisov,.... skratka vse o tem avtomobilu. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 (popravljeno) A isces splosne podatke al kaksne specificne podatke o tem avtomobilu, katere na najdes? Ker, ce isces sam splosne tehnicne podatke, slikce in podobno, je pa stran www.porsche.com zares zaj... najti <_< :D lp Popravljeno December 30, 2003. Popravil eliminator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 (popravljeno) Prosil vas bi, če mi poveste kje se da dobit cim vec podatkov, slik, opisov,.... skratka vse o tem avtomobilu. Hvala KAj meniš, a bi lahko kaj mogoče pisalo recimo na naslovu www.porsche.com ali www.porsche.de? Če kupuješ, pa ne pozabi preveriti še kreditno/lizinških pogojev na www.hypo-leasing.si ali pa www.nlb.si! Če pa bi se rad v njem tudi peljal, boš moral priti do mene, pa greva komot en krog ... Popravljeno December 30, 2003. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 Prosil vas bi, če mi poveste kje se da dobit cim vec podatkov, slik, opisov,.... skratka vse o tem avtomobilu. Hvala skromnost očitno ni tvoja čednost :D ...jst sanjam o kliotu staremu par let ti pa kr direktno na take mašine...ti prav zavidam... :D :P ;) šala.. od te strani mi ja najbolj všeč.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno December 31, 2003 Deli Objavljeno December 31, 2003 (popravljeno) Jah sej o antu ni dost za rečt. Ma 3.6l boxer mašino, z dvema turbo polnilnikoma, ki razvijeta avtu 462 konjev in 640Nm navora. Pospešek od 0-100 je 4,1 sekunde. Končna hitrost avtomobila je 315 km/h. Cena v sloveniji je približno 50 mio tolarjev. No ne bom več nabiju. Slikice in opis maš lepo tukaj:Porsche GT2 Popravljeno December 31, 2003. Popravil gapi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno December 31, 2003 Deli Objavljeno December 31, 2003 Kupujes? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno December 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 31, 2003 En prijatelj bo naredu modelcek, pa me je prosil naj zberem cim vec podatkov in slik. Sekiram se k odlomim rocko na krosli k je 1500sit, poj me pa sprasujete ce si bom kupil avto vreden 50miosit :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 Sicer se mi ne da brskat preveč, ampak, tko slučajno, če kdo ve za ceno Porsche Carrere GT? Ne bi ga lih kupu, ampak sem ga zadnjič videl in SLIŠAL :kva2: pred Prešercem, zraven pa še novi Aston Martin DB9. B) Oba s slovensko preizkusno tablco. Lastnik Carrere GT je tist fante, ki je prej vozil Lamborghini Murcielago. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 slike :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 (popravljeno) :eek: Popravljeno April 26, 2005. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 Špil, po moje nisi dobro prebral. :grrr Carrera GT, ne Carrera GT2. Precejšnja razlika, če mene vprašaš. B) Edino, če hočeš topic GT2 nadaljevat v stilu... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 Wobi, nisem tebi odgovoril.. preberi naslov teme.. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 Ampak vseen: tema je stara leto in pol, po moje je nisi hotu glih dons ti odpret. Yst sem jo pa z razlogom. :devil: Da ne bom nove načel. Še čakam na kkšn odgovor, da vem kolk čem plačat GT. Al manj al več :grim Najbrž več... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 Ampak vseen: tema je stara leto in pol, po moje je nisi hotu glih dons ti odpret. Yst sem jo pa z razlogom. :devil: Da ne bom nove načel. Še čakam na kkšn odgovor, da vem kolk čem plačat GT. Al manj al več :grim Najbrž več... B) ← splet pravi, da boš moral z bankomata dvignit približno 450.000$.. in to brez gumijastih tepihov, ki jih dobiš za doplačilo.. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaž Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 Če se ne motim imamo tudi v Sloveniji enega :OK: Mislim, da ga ima Tomlje... Cena pa nekaj drobiža čez 100 mio sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 :D ← Kateri genij je šel to photoshopat :D Vsaj tako bi lahko naredil, da ne bi bilo očitno nekaj zelo narobe, ko bi se na takem namišljenem goseničarju dalo gas ... :D (in bi zgornji del karoserije dvignilo in utrgalo :D) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 Če se ne motim imamo tudi v Sloveniji enega :OK: Mislim, da ga ima Tomlje... Cena pa nekaj drobiža čez 100 mio sit ← Potem sta pa dva, tist fant z GT-jem ni bil Tomlje. Kokr vem, je Rok. Hvala za ceno, Špil. B) Bankomat mi ne nudi tolko. :grrr Zaenkrat, heh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 Wobewt evo Homepage od Carrere GT. :OK: :OK: :yea2: Lahko poslušaš kako grmi, gledaš filmčke in ostale sladkorčke..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
medard12 Objavljeno Junij 28, 2005 Deli Objavljeno Junij 28, 2005 A bi mi kdo lahko povedal kje bi dobil zgodovino firme porsche. L.P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 28, 2005 Deli Objavljeno Junij 28, 2005 v nihovem muzeju v Gmundu na poti proti Salzburgu! priporočam vsem porsche fanom! PS: google bi sigurno kaj našu :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se