Noise Objavljeno Januar 1, 2004 Opozori Objavljeno Januar 1, 2004 Kakšne so kaj namere za off-season predelave, kaj boste na motocikel "obesili", dodali?
Leteči Objavljeno Januar 1, 2004 Opozori Objavljeno Januar 1, 2004 He he kar dosti novega Servis sprednjih vilic Zamenjava plastik z home made iz poliestra (enduro street fighter :) ) Zamenjava izpušnega lonca z nečim malo bolj grmečim :D Izdelava ščitnikov za roke, namesto sedanjih šafel nekaj bolj elegantnega Skratka to zimo se bom specializiral za izdelavo z poliestrom LP Leteči
romar Objavljeno Januar 1, 2004 Opozori Objavljeno Januar 1, 2004 Že naredo:iz rdeče v črno-barvanje menjal olje in vso ostalo drobnarijo v prvih vilicah poliral pa še poliral......... :BUA: :BUA: zmontiral original izpuh :BUA: :BUA: rezultat :D :OK: :D :OK:
Guzzila Objavljeno Januar 3, 2004 Opozori Objavljeno Januar 3, 2004 Včeraj sem dal na balanco velike " kellermanne " (mislim da se strokovno reče antivibracijske uteži) iz inoxa, zgleda dobro, upam da bo imelo tudi kak pozitivni učinek glede vibracij. Naslednji teden je na vrsti preoblačenje sedeža, potem pa ....... Bomo videli.
Thundercat Objavljeno Januar 3, 2004 Opozori Objavljeno Januar 3, 2004 mislim da bom zamenju zračni filter...za enkrat samo še poizvedovanje in načrti..... :hmm:
Aleron Objavljeno Januar 3, 2004 Opozori Objavljeno Januar 3, 2004 moj pa samo počiva :zzz: pride pa pred pomladjo: - kovček zadaj (za dve čeladi, a kdo proda? :) ) , - višja prednja šipa morda, - nova zadnja guma, - pa seveda redni servis (olje, filter, po potrebi svečke itd...).
SiR Objavljeno Januar 3, 2004 Opozori Objavljeno Januar 3, 2004 wow, zdaj se že redni servisi in nove gume ter tanktorbe štejejo za predelavo .... :OK:
BC Objavljeno Januar 3, 2004 Opozori Objavljeno Januar 3, 2004 zdj sm pobarvu stranski plastiki in masko pa dal ščitnike za roke gor. še strehco zamenjam pa bo dober za neki cajta...
Aleron Objavljeno Januar 3, 2004 Opozori Objavljeno Januar 3, 2004 wow, zdaj se že redni servisi in nove gume ter tanktorbe štejejo za predelavo .... :OK: še enkrat preberi, kaj Codeine sprašuje... glede rednega servisa pa gum - ah ko sem vse ostalo napisal, sem pa še tole zravn vrgu... :P
Thundercat Objavljeno Januar 3, 2004 Opozori Objavljeno Januar 3, 2004 še enkrat preberi, kaj Codeine sprašuje... misliš kaj noise sprašuje....no servis sem tudi jst pozabu oment..... ;)
Aleron Objavljeno Januar 3, 2004 Opozori Objavljeno Januar 3, 2004 (popravljeno) misliš kaj noise sprašuje....no servis sem tudi jst pozabu oment..... ;) ups, bo držalo, Noise, ne Codeine. :devil: Popravljeno Januar 3, 2004. Popravil Aleron
badman Objavljeno Januar 3, 2004 Opozori Objavljeno Januar 3, 2004 wow, zdaj se že redni servisi in nove gume ter tanktorbe štejejo za predelavo .... :OK: A nove rokavice sm pozabu oment??? :lol1:
Netman Objavljeno Januar 3, 2004 Opozori Objavljeno Januar 3, 2004 Zima se že malo vleče... Trpim... Jutri grem spolirat špice na kolesih - pa bo cel dokončno spucan, v planu pa je do pomladi še: - montaža zadnjih torb - montaža slušalk v čelado (za muziko + interkom) Pol pa gasa Vsem želim srečno in varno 2004!!! (in čim prej konec zime) :)
Mustang Objavljeno Januar 4, 2004 Opozori Objavljeno Januar 4, 2004 - predelava na 1200 ccm - celotna mašina, zadnje kolo in mnogi deli pobravani na črno - odrezani izenačevalec izpuha - nov filter za zrak - nov zadnji blatnik - novi žmigavci - nova zadnja luč - še mnogi detajli, ki bi vzeli preveč časa in prostora za naštevanje - spomladi bo prva vožnja tako dolga, dokler mi motor ne crkne ali pa rit odpade
ceco Objavljeno Januar 4, 2004 Opozori Objavljeno Januar 4, 2004 - spomladi bo prva vožnja tako dolga, dokler mi motor ne crkne ali pa rit odpade Aha, Corbinove zice si torej pozabil omenit. V tem primeru ti obvezno motor prej ckrne.
Mustang Objavljeno Januar 4, 2004 Opozori Objavljeno Januar 4, 2004 Aha, Corbinove zice si torej pozabil omenit. V tem primeru ti obvezno motor prej ckrne. Saj moram priznati, da so me Corbini ful impresionirali... Ampak so mi $$$ dali hud kontraargument... :(
Ice Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 Jungblut Sitzbänke cenovno ugodnejse in po izjavah na banditforum.de zelo priporocljivo. se ze sam spogledujem s tako predelavo sedeza.
ceco Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 Ker sem končal s predelavo Valkyrie, iščem nov izziv. Recimo v obliki enega Ducatija 916. Samo še Mačko prepričam ....
eliminator Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 (popravljeno) Skoraj tik pred odjavo mopeda iz prometa sem zamenjal auspuh za Leo Vince-ja, cez zimo pade notri se K&N filter, home made engine guardi se izdelujejo, pa morda zamenjam se zmigavce za bele. To bo letos cez zimo glede mojih dodelav mopeda. Se kaksna dva meseca in pol, pa se gremo peljat!!! :) Aja, pa SR nalepka je padla gor :D :D lp Popravljeno Januar 5, 2004. Popravil eliminator
HHV Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 Hja, nekako bo treba "prtlažnik" zvečat. Sploh, ker misliva letos z Lady HHV nekaj daljših furc upičit. Se bom malo igral in poskušal narediti en tak univerzalni cevni nosilec, kamor bi lahko pritrdil stranske torbe ali pa kar kakšne manjše kovčke. Če bo ratal, bo, če ne pa še zmeraj to robo v štacunah prodajajo. Samo Givi mi nekak ne diši preveč, je predrag za tistih nekaj fur.
Sam dePihlja Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 (popravljeno) Barvanje in grafika poliestrov, nekako v prikazanem stilu... Popravljeno Januar 6, 2004. Popravil Sam dePihlja
besna_glista Objavljeno Januar 7, 2004 Opozori Objavljeno Januar 7, 2004 še besna glista, -prestavitev reg.tablice/novi nosilec in luč/ -novi izpuhi-ropot -resice na ročke -kpl.nova oprema /čelade,jakna,hlače,škornji,rokavice.../ -ogledala/L+d/ -sedeži preoblečeni :OK: toliko za enkrat-candallini
bajsi Objavljeno Januar 7, 2004 Opozori Objavljeno Januar 7, 2004 Full OK bi blo, če bi napisali za kako motorno kolo gre..... :lol1: , da ne bo treba iskat po članih :hmm: . LP Bajsi
gebre Objavljeno Januar 7, 2004 Opozori Objavljeno Januar 7, 2004 Full OK bi blo, če bi napisali za kako motorno kolo gre..... :lol1: , da ne bo treba iskat po članih :hmm: . LP Bajsi Bom jest pomagu... dragstar 1100
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se