kawa Objavljeno Januar 4, 2004 Opozori Objavljeno Januar 4, 2004 :? neki me matra :? : S fotoaparatom sm posnel MPEG kratek filmček, ki je zelo pomemben B) (pevski performens moje nečakinje :blink: ) Ker sem pozabil vključiti mozak, sem držal aparat pokončno, (da je lepša slika :hmm: ) ko pa sem ga snel na PC, mi je, jasno :blink: :angry: :( filmček pod kotom 90 stopinj.... :BUA: Ker imam prevelik monitor, da bi ga vsakič obračal, sprašujem, ali se kdo spozna, s katerim programom bi lahko filmček obrnil??? :? Drgač delam s CompuPic Pro, ki pa te opcije nima... Pliz :notworthy:
gothmorg Objavljeno Januar 4, 2004 Opozori Objavljeno Januar 4, 2004 Uporabi VirtualDub (freeware). Postopek: V "video" menuju vklopi "full processing mode". V taistem menuju se ti pojavi izbira "filters". Izberi "add" in poisci "rotate", nato izberi se ustrezen kot rotacije. V menuju "video" izberi se "compression" in doloci izhodni format. Nato izberi "Save as AVI" v menuju "File", doloci ime izhodne datoteke in voila. Priporocam, da med obdelavo izklopis "preview input/output video", ker ti bo delovalo veliko hitreje. Lep pozdrav, Andrej.
kawa Objavljeno Januar 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 TI SI CAR !!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: Za ta program sem že dobil namig, sam kolikor sm gledu, nism najdu nč !!! :yea2: Hvala! :OK:
premza Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 pevski performens Ah ja... :( Včasih so nastopali, zdaj pa performajo... :SS :topic:
šoško Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 Snemi si dol Windows MovieMaker, dela enkratno !
Hanzi Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 Hehe hvala za nasvet. Tudi jaz sem še malo pogledal svoj virtual dub :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se