casper7 Objavljeno November 7, 2009 Opozori Objavljeno November 7, 2009 Mislm da se na gixxer-ju, vsaj na K4 zadnjega sedeža ne da dvigovat.... Jz bi pa sprot uprašu, če je že kdo za ta motor naročeval kakšne racing parts-e, na kateri strani? Lp.
carmagedon Objavljeno November 7, 2009 Opozori Objavljeno November 7, 2009 ploščice med ventilom in dročnikom, ki ga poganja odmična gred. Na sliki je dročnik tappet, un jajček na vrhu je pa odmična gred gledano iz profila. vem da je odmična gred tisto na vrhu, samo sem malo nerodno napisal kar sem hotel povedat. kar se tiče dvigovanja pri zadnjem amortizerju za celih "par cm".. da se že, ampak cilkistika motorja se bo spremenila.
suzuki Objavljeno November 7, 2009 Opozori Objavljeno November 7, 2009 Mislm da se na gixxer-ju, vsaj na K4 zadnjega sedeža ne da dvigovat.... Jz bi pa sprot uprašu, če je že kdo za ta motor naročeval kakšne racing parts-e, na kateri strani? Lp. Hola mojster, jst jih naročam tule svobodnaptica01 1
casper7 Objavljeno November 7, 2009 Opozori Objavljeno November 7, 2009 (popravljeno) Ty veri mač suzuki Sm mislu še iz kje drugje Popravljeno November 7, 2009. Popravil casper7
Sky Objavljeno November 8, 2009 Opozori Objavljeno November 8, 2009 vem da je odmična gred tisto na vrhu, samo sem malo nerodno napisal kar sem hotel povedat. kar se tiče dvigovanja pri zadnjem amortizerju za celih "par cm".. da se že, ampak cilkistika motorja se bo spremenila. in ciklistika je? lahko pojasniš? LP in hvala
trojan69 Objavljeno November 8, 2009 Opozori Objavljeno November 8, 2009 (popravljeno) samo za kakšnih par CM če bi se dalo....to se pa verjetno lahko na servisu zrihta? ker če bi malo zadek zvišal bi tudi sedež bil na malo višjem položaju... drugače pa hvala za info LP Menjaš dog bonse pa ga komot zvišaš. Ciklistika so pa po domače vozne lasnosti. Tko da preden to delaš se dobro pozanimi poforumih, če je kdo že naredu podobno predelavo. Drugač bi pa lahko z moal modifikacijami dvignu subframe al pa sam plastiko.... Popravljeno November 8, 2009. Popravil trojan69
FrigoFrops Objavljeno November 10, 2009 Opozori Objavljeno November 10, 2009 Zanima me če kdo ve koliko stane originalna bočna plastika za k6 model in blatnik?
casper7 Objavljeno November 10, 2009 Opozori Objavljeno November 10, 2009 Bočna, vsaj za K4 je 650-670 ne vem točno, tko da predvidevam, da ja za K6 tam tam...
FrigoFrops Objavljeno November 10, 2009 Opozori Objavljeno November 10, 2009 Sej ne morem verjet tist kos preluknane plastike pride tulk, bomo juter točn previrl.
norc 16 Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 Zanima me če kdo ve koliko stane originalna bočna plastika za k6 model in blatnik? Če gledaš za onega gsx-a na avtonetu. Bočne nove te pridejo cca 500. Plus še zgornjo levo moreš zamenjat. Drugače pa vem za ene podrsane.
tomazinjo Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 Tole je verjetno najbolsa stran glede preracunavanja razmerij... http://www.gearingcommander.com/ OEM imas razmerje 16/43 Lp,Tim Hvala za odgovor!
tomazinjo Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 Ty veri mač suzuki Sm mislu še iz kje drugje ta stran je zanimiva; http://www.carpimoto.it/ Spremeni v angleščino, vstavi točno tvoj model motorja in uživaj... casper7 in Kor13 2
timson Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 ta stran je zanimiva; http://www.carpimoto.it/ Spremeni v angleščino, vstavi točno tvoj model motorja in uživaj... Tale stran je pa res
timson Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 menjajo se ploščice med odmično gredjo in ventilom, katere jenajvrjetneje uporabnik @timson poimenoval "dročniki" in zato se sedajne razumete. skratka tamle ko piše shim thickness: klik Jep tole sem mislu,sem napacno poimenoval ,sorry my bad
Wilzz Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 Mene pa zanima ali ima kdo v pdf obliki repair manual za Suzukija gsx-r 600 k4-k5.Sm že gledov po netu pa je treba vse plačat
casper7 Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 (popravljeno) Mislim da je na eni od strani v temi GSX-R 750(je zraven tudi za 600)...Se mi zdi da je to takrat objavil uporabnik-Jure.... Popravljeno November 12, 2009. Popravil casper7
carmagedon Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 sicer sem ta link dal že v temi o servisnih priročnikih, pa vseeno free manuals - med njimi tudi za motor, ki ga imaš LP
MoTo G_P Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 tale link si ga dou je bl en BS. jst ga hočem potegn isto za svojga pa sam nalaga u prazno skoz potegnt ga pa noče :S
tomazinjo Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 tomazinjo Edino dobava...je dobro če poznaš koga ki dela/živi v It. oziroma koga, ki ima koga v It.:lol:-naročiš preko spleta (naročanje simple), plačaš pa ob dostavi-paket in denar iz roke v roko!.) Če ne pa standardno-po predplačilo...
casper7 Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 Edino dobava...je dobro če poznaš koga ki dela/živi v It. oziroma koga, ki ima koga v It.:lol:-naročiš preko spleta (naročanje simple), plačaš pa ob dostavi-paket in denar iz roke v roko!.) Če ne pa standardno-po predplačilo... Mja to bomo že nekak, sm pa najdu ene hude grelce :naughty: in še par drobnarij k ti prou pridejo....
carmagedon Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 tale link si ga dou je bl en BS. jst ga hočem potegn isto za svojga pa sam nalaga u prazno skoz potegnt ga pa noče :S sem probal zdaj za GSX, pa imaš prav... res zelo dolgo melje- ampak moram povedat da sem tu dol potegnil že kar nekaj manualov za druge mašine, pa je blo vedno vse BP.. čudno:hmm:
tomazinjo Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 Mja to bomo že nekak, sm pa najdu ene hude grelce in še par drobnarij k ti prou pridejo.... ktere?A une plave za 170 eur al...
casper7 Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 ktere?A une plave za 170 eur al... Ne ne, une črne z display-čkom...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se