simonsi Objavljeno Avgust 26, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2009 Napako ugotavljaš ko je aktivna. Za nazaj gledat ne vem če se da.
RSV Mille Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 (popravljeno) www.avto,net/_MOTO/ad.asp?ID=3034322 (med avto in net zbriši , in vtipkaj . (piko) ) ta motor se prodaja zelo ugodno že dooolgo časa,pa me zanima zakaj se ne proda, glede na to da je cena super ugodna (3.000, pa še popust dobiš)...je kdo od motosvetovcev že mogoče bil na ogledu? če je motor dobro ohranjen, bi bil to vrjetno dobr nakup... Popravljeno Avgust 27, 2009. Popravil RSV Mille
Jure Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 Sam kukr sem jes slisu,si (nevem kako je za novejse) napak ne shranjuje v spomin. Tko,da napako mors ugotavljat vmes,ko ti FI lucka sveti?? Seveda ne. Ni nobene potrebe, da bi shranjevalo v spomin, ker ne bi nič imel od tega.. Ko se napaka pojavi in dokler ni odpravljena itak sveti FI lučka in kadarkoli v tem času lahko pač pogledaš kje je napaka. Ko je enkrat odpravljena ni potrebe, da bi še vedno shranjevalo kode kaj je bilo narobe..
_ales_ Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 (popravljeno) www.avto,net/_MOTO/ad.asp?ID=3034322 (med avto in net zbriši , in vtipkaj . (piko) ) ta motor se prodaja zelo ugodno že dooolgo časa,pa me zanima zakaj se ne proda, glede na to da je cena super ugodna (3.000, pa še popust dobiš)...je kdo od motosvetovcev že mogoče bil na ogledu? če je motor dobro ohranjen, bi bil to vrjetno dobr nakup... men malo moti tale grafika oklepov, kolkr sem js informiran, so imeli črne oklepe modeli 750, nevem pa kako je med litnikoma 04 in 05... moj je 05 pa ce cel rumen. Še eno vprašanje za lastnike 600ccm čebelc. pri meni se med določenimi obrati mislim da med 7.000 in 10.000, pojavi nekakšen nadležen tresoč kovinski (pleh) zvok, kakor da bi neka kovina oz plehnata plošča ipd. nekam udarjala, vibrirala... je kdo to zasledil mogoče pri svojem?, pa še sam kot info, kakšno trdoto prednjih vilic imate nastavljeno, jaz imam na 3/4 trdo, spodaj enako, vi? oz če imate kakšna priporočila za cestno uporabo Hvala! Popravljeno Avgust 27, 2009. Popravil _ales_
gebre Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 Hehe, očitno niso samo pri hondi naredili zanič šponarjev Zna bit to šponar za ketnco odmičnih gredi...
_ales_ Objavljeno Avgust 29, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2009 Oj! še nekej:) kupil bom poliesterske oklepe za mojga, pa mi zelo manjka idej kako bi jih poštrihu mogoče veste kje bi dobu kkšne iideje, je kkšna stran, kjer se da kej videt, oz prit do kkšne ideje. Lp!
Jure Objavljeno Avgust 29, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2009 (popravljeno) Pejt mal brskat po forumu www.gixxer.com Imajo tudi kategorijo, kjer uproabniki objavljajo samo slikovni materjal o gixxerjih, pa tudi praktično vsak model ima znotraj svoje forumske kategorije temo s slikami. Tam vidiš svašta, jaz sem sicer geldal samo za k4/k5 in sem res videl svašta In verjetno je pri ostalih modelih podobno Popravljeno Avgust 29, 2009. Popravil Jure
ProdriveR Objavljeno Avgust 29, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2009 (popravljeno) Uceri sem se mal vozu naokol in sem imel obcutek,da je temperatura bila okol 5°c visja k ponavadi. Sicer se je ventilator vklapljal normalno,sam se vseeno mi je vseskupiaj mal cudno. No,bom vidu kaj se bo jutri pokazalo. Lahko,da imam samo mal fobije da je karkol narobe Popravljeno Avgust 29, 2009. Popravil ProdriveR
ProdriveR Objavljeno Avgust 30, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2009 Evo,lazni alarm Dones sem naredu okol 500km in je blo tokrat vse ok. Zgleda,da so v petek svoje prispevale visoke temperature in nacin voznje.
robocop Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 imam cist malo zvito zadnjo felgo na motorju,skoz se vozim in se med voznjo skoraj ne opazi.klical sem jermana in je rekel ,da se felga da popravit.zanima me kdo bi mi jo potem lepo pobarval nazaj v suzuki barvo.ali mogoce ve kdo za kaksno felgo,jo takoj kupim.
Aless Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 zanima koga GSX600R K7 z 25kW...16700km,gor so tudi nove gume(25km prevozenih)-->vec na PM
shark90 Objavljeno September 26, 2009 Opozori Objavljeno September 26, 2009 Pozdravljeni! Mi lahko kdo pove kako bi pobarval nosilca za stopalke in stopalke na črno, da se barva nebi luščila in obrabila? ker zdaj je srebrno celi motor pa je črn in zelo izstopa
axilon Objavljeno September 26, 2009 Opozori Objavljeno September 26, 2009 če je aluminij, potem pride v poštev eloksacija...poglej kje na tvojem območju kdo to počne
RenoRaines Objavljeno Oktober 2, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2009 Pa kdaj za vraga bo suzuki pokazal K10 modele? Vsi ostali so jih že vrgli na plano.
RenoRaines Objavljeno Oktober 8, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2009 Hehe, sam rečt sem mogu Tkole zgleda: http://www.globalsuzuki.com/motorcycle/moto/supersport/gsx-r600/99999-A0111-1L1.pdf
MoTo G_P Objavljeno Oktober 8, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2009 hjo, z veseljem bi meu kej tacga.... :naughty: :naughty:
_ales_ Objavljeno Oktober 8, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2009 je sploh kej razlike zadnje 3 leta??? pa kdaj se bodo znebil telih kotlov k jim pravjo izpuh... pa šli na old classic????
MoTo G_P Objavljeno Oktober 8, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2009 K6-K7 Ma do zdej daleč najlepše roufnke, ker pr K4 je pa zeloooo ogromen k ga iz 200m gledš, se itq vid sam un avspuh... :evilgrin: sesir 1
_ales_ Objavljeno Oktober 13, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2009 pozdravljeni! zanima me, če kdo kaj ve, kje bi dobil kakšne poceni poliestrske oklepe za mojga? (letnik 2005) in pa če obstaja tudi tank cover? crash pade bi tudi potrebovav, mal napište, kje kako, najceneje??? hvala! Lp!
Aless Objavljeno Oktober 13, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2009 malo preglej avtonet...za 2005 so se pred kakimi 2-3 mesci prodajali...za tank bos tezko dobil zraven...crash pade pa tudi tam najdes...lahko mi pa poslikas kako mas mesto za crash pade, ker mam ene za prodat, ker na 06+ ne pasejo
zviki Objavljeno Oktober 16, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2009 Vem, da je najbrž bilo že 100x napisano... Kaj je treba zamenjati oz. preveriti pri 25.000 km? Svečke? Pregledati ventile? Siecr imam manual, samo se bolj slabo spoznam ven
tomazinjo Objavljeno Oktober 17, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2009 Kej je možno kupiti pletene cevi(Lj ali obala) za sprednje zavore(GSXr 600 k6) z vsemi priključki?
tomazinjo Objavljeno Oktober 17, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2009 Aj, pa še to: je prakticirau kdo tole: Kakšna izkušnja...
Aless Objavljeno Oktober 17, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2009 k čemu bi naj to pripomoglo?na koncu nekaj reče o brutalni vožnji?
RenoRaines Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 V teoriji in praksi, naj bi ta SET uravnaval back pressure in s tem pretok plinov, kar se naj bi kazalo v večji odzivnosti v nizkih in srednjih obratih. In kakor pri vseh modernih elektro gadgetih se je tudi pri temu pojavil dvom, da gre zgolj za za dušenje zvoka in s tem nek eko poseg, ki te prikrajša za zvok motorja in nekaj moči. Po posegu sledijo rezultati, ki so pobrani s podatkov dynu, lastnim subjektivnim presojam itd. Osebno nimam nobenega problema, vse dokler ne pride do odklapljanja žic ECU-ja. Svetujem, da preden kdo reže žico na pinu 30, naj se pozanima kak signal pravzaprav pride po njej do ECU-ja. Vsi režejo to, da ne gori lučka. Pa je ta kabel res samo za lučko?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se