Skoči na vsebino

Suzuki GSXR 600

Priporočene objave

Objavljeno

A se da une nalepke k so na stranskih plastikah kje prek neta dobit...Tiste velike, uno "gsxr", vem da se da dobit v louisu. Samo iščem pa po netu pa se nikjer ne da dobit te k so čez cel bok plastike, eni pravjo naj jo prrišem pa nesem delat tm k se s tem ukvarjajo. Sam jst bi rajš to na hitr prek neta, če se le da... :glare: Gre za K4 gixa :naughty:

Objavljeno

A se da une nalepke k so na stranskih plastikah kje prek neta dobit...Tiste velike, uno "gsxr", vem da se da dobit v louisu. Samo iščem pa po netu pa se nikjer ne da dobit te k so čez cel bok plastike, eni pravjo naj jo prrišem pa nesem delat tm k se s tem ukvarjajo. Sam jst bi rajš to na hitr prek neta, če se le da... :glare: Gre za K4 gixa :naughty:

orginal niso tak grozno drage. Za k7 sem dal za stransko 20€

Objavljeno

@sky - jaz sem nekak tvoje visine oz malenksot visji. Pa mam k1 in se na njem cist ku pocutim. Novejsih se nism furu,sem pa sedel na k8 in se mi ni zdelo,da bi imel kakrsne koli probleme,zaradi visine B)

Objavljeno (popravljeno)

orginal niso tak grozno drage. Za k7 sem dal za stransko 20€

Kje si jo pa naroču...Pr odarju je zih drgao k šus... :whistle:

Popravljeno . Popravil MoTo G_P
Objavljeno (popravljeno)

lepo da priznaš trance_44_wink5.gif

hvala za odgovore tako kot je treba trance_44_wink5.gif

zdej me pa zanima še to...npr. opažam da vsako leto delajo manjše motorje oz. za manjše ljudi....jst nism glih med malimi merim okoli 184cm in me zanima

kakšen je kaj položaj za malo višje?? Npr. sem sedel na R1 in mi je zelo lepa drža bila...počutil sem se lepo...motor je dolg in mi se zdi da tudi višji na njemu ne zgledajo kot da bi sedeli na minimotu tongue.gif lol

ko sem gledal "teste" R6 sem videl tistega ko se je peljal in je velik nekaj čez 190 in je na tisti r6 res presneto smešno zgledal

Mi se pa zdi da je gsxr dokaj podoben r1 kar se tiče dolžine motorja za držo pa ne vem....oz. kako malo višji človek na motorju zgleda.

drugače pa motor mislim imeti za občasno vožnjo do faxa ali kam drugam....ne pa za vsakodnevno vožnjo do faxa ali službe...ampak vsak ki si kupi SS motor že malo folira samo da ga ima...tko da trance_44_wink5.gif

lep pozdrav in hvala še enkrat trance_44_wink5.gif

Sem visok 198cm! Imam 600ccm k6, pa ti povem da mi prav nič ne manjka na njem-kako pa zgledam drugim me pa prau malo b... k....!trance_41_w00t2.gif

Če misliš da boš ss motor imel samo za do faksa in podobno so samo dve varijante:

a) se motiš, ker te bo slej ko prej"potegnilo" in te bo slej ko prej tudi kakšen Marof zamikal-v najslabšem primeru kakšna stiskaška cesta(po mestu se boš samo silom prilike vozil)

b )če pa že v naprej veš da ga boš imel samo malo za popeljat in pošmekirat-potem kupi raje Ducatija(to so motorji za šmekirat-za drugo itak nisotongue.gif

Popravljeno . Popravil tomazinjo
Objavljeno

ne kakcam denarja tko da duče odpade :D bi ga pa z veseljem meu :P belega 848 :D hahahaha

ne bom rekel da ga ne bom imel tudi za po mestu, ne vem zakaj se obremenjujete če bi ga imel samo za v mesto ker vidim veliko ljudi ki se pripeljejo z SS mašinami na šiht V MESTO :P

rekel sem občasno...ne vedno, mogoče 1x na teden odvisno od vremena....drugače pa tudi za potovanja do morja itd itd itd itd....

no sam da te boli qita :P hvala ti ;)

LP

Objavljeno

ne kakcam denarja tko da duče odpade :D bi ga pa z veseljem meu :P belega 848 :D hahahaha

ne bom rekel da ga ne bom imel tudi za po mestu, ne vem zakaj se obremenjujete če bi ga imel samo za v mesto ker vidim veliko ljudi ki se pripeljejo z SS mašinami na šiht V MESTO :P

rekel sem občasno...ne vedno, mogoče 1x na teden odvisno od vremena....drugače pa tudi za potovanja do morja itd itd itd itd....

no sam da te boli qita :P hvala ti ;)

LP

Privsem tem nepozabi da ta motor ko je veni 25+. Da če boš prišel na 3 rdeče semafore zaporedoma bo krepko čez normalno delavno temperaturo.

Objavljeno

Privsem tem nepozabi da ta motor ko je veni 25+. Da če boš prišel na 3 rdeče semafore zaporedoma bo krepko čez normalno delavno temperaturo.

Se strinjam, jst sm se septembra vozu še na šiht, sam k pa greš po tržaški je pa groza k se ti začne tist ventilator vrtet. K tud placa ni da bi se naprej pregurov ampak čakaš u vrsti, kuha pa tebe in motor.... :whistle:

Objavljeno

kolikšno temperaturo ne sme prekoračit?

al vse piše v knjigi za uporabo?

Objavljeno

Če hladilnik in ventilator ne ohladi vode in motorja, mi ni jasno kako lahko da Suzuki motor sploh v prodajo. Tistih par semaforjev poleti mora motor BP prežvečiti, drugače bi že en kup motorjev ribnilo. Kaj pa ko folk drži motorje na blokadi? Pa burnouti itd? Bi jih mogl že cel kup pokrepat.

Objavljeno

Če hladilnik in ventilator ne ohladi vode in motorja, mi ni jasno kako lahko da Suzuki motor sploh v prodajo. Tistih par semaforjev poleti mora motor BP prežvečiti, drugače bi že en kup motorjev ribnilo. Kaj pa ko folk drži motorje na blokadi? Pa burnouti itd? Bi jih mogl že cel kup pokrepat.

Ker je lep :evilgrin:

Zato pa ob takem početju nemalo krat vrže ven vodo!Že samo po enem "max-u" :naughty:

Objavljeno

Ker je že kar malo kičast evilgrin.gif

Fantje(punce); kakšno je razmerje v zobnikih(št zob na sprednjem/zadnjem zobniku) pri gsx-r 600ccm k6?

Objavljeno

Hello

No sem trenutno pred servisom in bi bil tudi čas za preveriti zračnost ventilov. Verjetno je to že kdo od vas dal delat in me zanima približni kako velik EUR strošek zna ta zadeva biti. Gre se pa za GSXR 600 k2. Pri kolikih prevoženih kilometrih ste se vi odločili za le ta pregled?

Hvala

lp

Objavljeno

Fantje(punce); kakšno je razmerje v zobnikih(št zob na sprednjem/zadnjem zobniku) pri gsx-r 600ccm k6?

Tole je verjetno najbolsa stran glede preracunavanja razmerij...

http://www.gearingcommander.com/

OEM imas razmerje 16/43

Lp,Tim

Objavljeno

Hello

No sem trenutno pred servisom in bi bil tudi čas za preveriti zračnost ventilov. Verjetno je to že kdo od vas dal delat in me zanima približni kako velik EUR strošek zna ta zadeva biti. Gre se pa za GSXR 600 k2. Pri kolikih prevoženih kilometrih ste se vi odločili za le ta pregled?

Hvala

lp

Ce bodo merilni listici pokazali mero izven tolerance (beri prevec lufta)bodo za zamenjat drocniki..zna bit kar strosek,sam pri krmilju motorja se ni za zajebavat.Kaj vec pa bodo povedali tisti ki so dejansko ze menjali to.Sam imam 600K1,prevozenih 44.000,še vse v redu.Lp

Objavljeno

ne menjajo se dročniki, ampak ploščice, niti ni tak strošek.

Pa pri dohc motorjih s ploščicami se luft praviloma zmanjšuje, ne veča.

Objavljeno

Ce bodo merilni listici pokazali mero izven tolerance (beri prevec lufta)bodo za zamenjat drocniki..zna bit kar strosek,sam pri krmilju motorja se ni za zajebavat.Kaj vec pa bodo povedali tisti ki so dejansko ze menjali to.Sam imam 600K1,prevozenih 44.000,še vse v redu.Lp

Se pravi si že dal pregledat? In pri 44k km še ni bila potrebna nastavitev oziroma zamenjava česarkoli, ampak samo pregled?

lp

Objavljeno

seveda da ni nujno, da bo potrebno nastavit, je možno da je vse še v tolerancah. ali se je to že kdaj kontroliralo na tvojem motorju? nekateri pravijo da bi se naj na športakih na okoli 25.000km. sam se nekako najbolj nagibam temu kar piše v service manualih , saj so jih pa napisali ljudje ki so motor naredili... za mojega piše prva kontrola zračnosti ventilov na 42.000km, tako pravi tud moj serviser.

Objavljeno

Moj zx6r je mel 46.000 ko sem sel na servis k elisi pa je vse kar so naredli zamenjali olje, filter in svecke ter nastavili uplinjace. Ventilov se ni blo treba dotikat, mela pa sva s serviserjem kar dolg pogovor o tem. Ne vem kako je pa s suzukijem. Menjava drocnikov? Ne vem. Razen ce je pri suzukijih kaj dosti drugace. Je pa mel tud moj motor 115 konj, isto kot k1, ne vem no..

Objavljeno

menjajo se ploščice med odmično gredjo in ventilom, katere jenajvrjetneje uporabnik @timson poimenoval "dročniki" in zato se sedajne razumete.

skratka tamle ko piše shim thickness:

klik

Objavljeno

ploščice med ventilom in dročnikom, ki ga poganja odmična gred.

Na sliki je dročnik tappet, un jajček na vrhu je pa odmična gred gledano iz profila.

Objavljeno

eno kratko vprašanje,

se da pri suzukiju malo dvignit zadnji sedež (da je malo zadek v višjem položaju, da je malo bolj agresiven položaj na motorju)?

če se da kako se to uštima? kaj v zvezi z zadnjim amortizerjem?

hvala

LP

Objavljeno

če hočeš agresiven položaj samo ročke na balanci malo spustiš, sedež dvigovat je bolj komplicirano, sicer se da ampak moraš improvizirat

Objavljeno

samo za kakšnih par CM če bi se dalo....to se pa verjetno lahko na servisu zrihta?

ker če bi malo zadek zvišal bi tudi sedež bil na malo višjem položaju...

drugače pa hvala za info ;)

LP

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!