Pupi13 Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 Ewo tkole sm pa jst zrihtu svojo 600tko Se prodaja, če koga zanima hut k ps res
LooLekSLO Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 je že kdo šel gledat tole mrcino? http://www.avt0.net/....asp?ID=4420131 vaše mnenje? Na kakšen način pa lahko daje garancijo? Je to le beseda ali se dejansko dá narediti kaj takega?
Jure Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 (popravljeno) Seveda se da, s pogodbo se zaveže, da ti da 1000km garancije in v pogodbi tudi določi pogoje garancije. Če je potem v teh kilometrih kaj narobe, kar spada v okvir dogovorjene garancije, ti je potem to dolžan zrihtat. Če noče, ga lahko tožiš in prisiliš. Bolj je vprašanje če je vredno živcev in časa it v tožbo, pri morebitnih zapletih. Vendar, če je resen trgovec, se bo itak bolj kot tožbe bal slabega glasu in imena in se bo dalo kaj zmenit. Popravljeno Januar 26, 2011. Popravil Jure
Gizmo_ Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 Seveda se da, s pogodbo se zaveže, da ti da 1000km garancije in v pogodbi tudi določi pogoje garancije. Če je potem v teh kilometrih kaj narobe, kar spada v okvir dogovorjene garancije, ti je potem to dolžan zrihtat. Če noče, ga lahko tožiš in prisiliš. Bolj je vprašanje če je vredno živcev in časa it v tožbo, pri morebitnih zapletih. Vendar, če je resen trgovec, se bo itak bolj kot tožbe bal slabega glasu in imena in se bo dalo kaj zmenit. Al pa preprosto ve, da je z motorjem vse uredu, pa to napiše kr tko. Samo kdo bi dau roko v ogenj? vsak motor se da v 1000km uničt, morš bit talent, sam da pa se
Bremzer Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 ja, če bi bil tvoj moder-bel, se bi že zdele pogovarjala okoli cene! kako pa naj pogledam če s realni kilometri? Najbolje se lahko zaneseš na optični izgled, verigo,servisno knjižico, čim so ploščice menjane ima motor ca 25-30K kil. jaz imam z svojim motorjem 32K kil. zdaj bom prvič menjal zadnje ploščice, prednje pa so sigurno še za vsaj 10K kil. Ps; Prosi nekoga, ki vozi enak motor,da gre steboj pogledat ali pa kakega mehanika, ki se z to znamko ukvarja plačaš mu kosilo in te lahko reši posledično velikih nevšečnosti !! malakai, bentley, krava in 1 other 3 1
Gizmo_ Objavljeno Januar 27, 2011 Opozori Objavljeno Januar 27, 2011 (popravljeno) Fantje, če koga zanima imam naslednje dele: Karbonski prednji blatnik, zadnji blatnik imitacija karbona (puig) K&N zračni filter nosilec za tablico Lightech Leovince izpuh (Slip-on) Povišan vizir, orignal SUZUKI... Use dobro ohranjeno, motor lahko da bo šel brez opreme, zato mi ostaja... če koga zanima PM Še slikca ko je vsa oprema na motorju Popravljeno Januar 27, 2011. Popravil Gizmo_
bender Objavljeno Januar 27, 2011 Opozori Objavljeno Januar 27, 2011 hvala za pomoč! bom probu kakšnega majstra kje najdit pa da gre z menoj tole pogledat! Upam da ne bo danes preveč snega padl! :notworthy: vam sporočim kaj se bo ugotovilo!
bender Objavljeno Januar 27, 2011 Opozori Objavljeno Januar 27, 2011 še nekaj me zanima! so imeli ti modeli tudi črna platišča? (s kombinacijo moder-bel)
Pajk Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 Pozdravljeni. Rabil bi sprednje zavorne diske za Suzuki GSX-R 600 K1. Če jih kdo ima, pa jih ne ˝nuca˝, jih kupim. Ponudbe lahko na PM. Hvala in LP, Pajk
norc 16 Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 Najbolje se lahko zaneseš na optični izgled, verigo,servisno knjižico, čim so ploščice menjane ima motor ca 25-30K kil. jaz imam z svojim motorjem 32K kil. zdaj bom prvič menjal zadnje ploščice, prednje pa so sigurno še za vsaj 10K kil. Nisem mogel mimo te izjave. On ne kopuje potovalnega motorja, ampak SS motor, kjer ploščice zdržijo cca 10k+- km odvisno od šofera. sesir in casper7 2
Gizmo_ Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 Nisem mogel mimo te izjave. On ne kopuje potovalnega motorja, ampak SS motor, kjer ploščice zdržijo cca 10k+- km odvisno od šofera. Samo moraš vedet, da se ne vozjo vsi tako, za kakor je motor mišljen. Za pozirat pa tko ... tud gume zdržijo 10k km in pa ploščice 30k km
tomtom Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 Fantje, če koga zanima imam naslednje dele: Karbonski prednji blatnik, zadnji blatnik imitacija karbona (puig) K&N zračni filter nosilec za tablico Lightech Leovince izpuh (Slip-on) Povišan vizir, orignal SUZUKI... Use dobro ohranjeno, motor lahko da bo šel brez opreme, zato mi ostaja... če koga zanima PM Še slikca ko je vsa oprema na motorju Zdravo, jaz bi inle nosilec tablice pa mogoče še leo vincija... Cena?
tomtom Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_MOTO/ad.asp?ID=4471460 POzna kdo ta motor?
tomtom Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 Zdravo, a se dajo kje doboto navodila za uporabo za suzuki gsxr k6 v pdf obliki? LP
macak333 Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 Moja povezava Evo to sem našel na Suzuki forumu če ti kaj pomaga, drugače pa še vedno lahko pogooglaš.
tomtom Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Moja povezava Evo to sem našel na Suzuki forumu če ti kaj pomaga, drugače pa še vedno lahko pogooglaš. Hvala!
ProdriveR Objavljeno Februar 12, 2011 Opozori Objavljeno Februar 12, 2011 Ej kere gume tlacte vi na svoje cucukije?? Jest sem bil do sedaj na Dunlopu (Q & Q2). Pa studiram,a bi sel na kako drugo gumo,al bi probu se sportsmart
krava Objavljeno Februar 12, 2011 Opozori Objavljeno Februar 12, 2011 Ah,sam' da se kotali! Z matador gumami nimaš nič za falit!
casper7 Objavljeno Februar 12, 2011 Opozori Objavljeno Februar 12, 2011 Ej kere gume tlacte vi na svoje cucukije?? Jest sem bil do sedaj na Dunlopu (Q & Q2). Pa studiram,a bi sel na kako drugo gumo,al bi probu se sportsmart GpRacer, Bridgestone BT003, Conti RaceAttack... Moja top 3 izbira....Od teh trojih pa BT003... ProdriveR 1
Gizmo_ Objavljeno Februar 12, 2011 Opozori Objavljeno Februar 12, 2011 Gp Racer d211 in pa BT016. Prvo močno priporočam, drugo pa odsvetujem,... Sicer pa na gume gledam, kako držijo, kilometri mi niso tolk pomembni, kakor to kolk oprijema je... robirobi in ProdriveR 2
robirobi Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 zdravo. Imam eno vprašanje.Menjal bom antifriz v mojem gsxr 600 k5 in me zanima kje se ga vn spusti, kak za to določen vijak, če kdo ve kje je. Hvala
fernand9002 Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/videos/2011/February/feb1811-video-gsx-r600-vs-1000s/_/R-EPI-129189
fernand9002 Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 2011 Suzuki GSX-R600 v R6 v ZX-6R v 675 v CBR600RR We took the new GSX-R600 and its rivals, which are unchanged for 2011, to fight it out on warm, sunny dry roads in the south of France. We also enlisted the help of 500cc Grand Prix winner Simon Crafar and MCN reader Paul Berryman to give their opinion. And the winner is .. R-X$G DINAMIK in casper7 2
timson Objavljeno Februar 25, 2011 Opozori Objavljeno Februar 25, 2011 zdravo. Imam eno vprašanje.Menjal bom antifriz v mojem gsxr 600 k5 in me zanima kje se ga vn spusti, kak za to določen vijak, če kdo ve kje je. Hvala K1 600 ga ima na bloku pod izpusnim kolektorjem (ce odmontiras desno stran) je pa velik imbus vijak,verjetno ima tudi novejsi prb. tak nekje.Lp,tim SCORPIONS 1
casper7 Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Hello A mi lahko prosim kdo pove kolk zobčkov imata zobnika(sprednji in zadnji) na GSX-R 600 K4, nisem našel na Google nič pametnega...Ker se odločam za menjavo in bi dau spredaj dva manj in zadaj normalno oz. spredaj enega manj in zadaj enega več... Hvala.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se