Skoči na vsebino

Suzuki GSXR 600

Priporočene objave

Objavljeno

TUKAJ ---> Suzuki GSXR 600

evo svaka ti čast. tebi tudi thnx bajsi sao če je že link gori sn tu spipo dol. thnx

LP

Objavljeno

ve kdo kok bi pršla menjava olja v vilcah za ta moped? Pa približn na kok let se to menja? :D

Objavljeno

Meni ko lucka zacne utripat,naredim se cca 35km,ko pa lucka nonstop gori pa brz na crpalko :whistle:

Objavljeno

Meni ko lucka zacne utripat,naredim se cca 35km,ko pa lucka nonstop gori pa brz na crpalko :whistle:

men ze takoj na zacetku kar gori.in danes sem natanko do punega 2km po tistem ko se mi je prižgala lučka in je šlo noter 14.3 litra tak da je okoli 4l rezerve.

koliko pa ti kaj popije z neko srednje dinamično vožnjo?

LP

Objavljeno

ve kdo kok bi pršla menjava olja v vilcah za ta moped? Pa približn na kok let se to menja? :D

jaz sem doma naredil sam za 40eur toliko me je stal material. pa delo bo se ziher mehanik kakšnih 60 računal verjetno več. bi reko med 130-200eur z original semeringi.

LP

Objavljeno

jaz sem doma naredil sam za 40eur toliko me je stal material. pa delo bo se ziher mehanik kakšnih 60 računal verjetno več. bi reko med 130-200eur z original semeringi.

LP

Za eno cca 120E za obe x2 :P

Objavljeno

Za eno cca 120E za obe x2 :P

kaj naj rečem oderuške cene.ni tolko dela da bi plačeval toliko.

Objavljeno

kaj naj rečem oderuške cene.ni tolko dela da bi plačeval toliko.

Pa vseeno boljše da ti to naredi kdo ki zna, ne pa nekdo ki "zna" in potem poznamo rezultate. Jst sm jih dau raje na pooblaščen servis. Jbg to moramo v zakup uzet, izbrali smo si zelo drag hobi :P

Objavljeno (popravljeno)

200€ je čist preveč..

Meni je vilice dvakrat pretesnil Čarman. Prvič sem olje in semeringe prinesel sabo in mi je računal samo delo - 50€.

Naslednjič je on dal tudi material in je bilo 87€ če se prav spomnim.

Je pa res, da sem obrakrat tja prinesel samo teleskope in jim ni bilo potrebno teleskopov snemat in nameščat na motor, tako da je tu najbrž kakšen € bil prišparan.

V vsakem primeru pa je 200€ za navadno pretesnitev enostavno preveč.

Popravljeno . Popravil Jure
Objavljeno

men ze takoj na zacetku kar gori.in danes sem natanko do punega 2km po tistem ko se mi je prižgala lučka in je šlo noter 14.3 litra tak da je okoli 4l rezerve.

koliko pa ti kaj popije z neko srednje dinamično vožnjo?

LP

Na tank naredim od 260-300km,tankam potem slabih 16litrov,kar naj bi zneslo okoli 5,3l-6,0l+

Objavljeno

Supr hvala za odgovore...me pa zanima kero olje gre ponavad, če hočeš it eneparkrat na let na pisto, kej vpliva to na olje? :D

Objavljeno

motul ima v ponudbi olje nalašč za originalne vilice showa (ali kayaba?), super light, torej 5W viskoznosti

Objavljeno (popravljeno)

motul ima v ponudbi olje nalašč za originalne vilice showa (ali kayaba?), super light, torej 5W viskoznosti

Ni 5w ful premalo...

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno

Jz imam v mojem 15W zato sem komentiral...pa že,če tako piše :D

Objavljeno

jaz pa sem dal not 10w dela ok za zdaj:D, nisem pa vedel da je orginal 5w sem bil ziher da je 10w.

Objavljeno

pa saj lahko da imaš ti predpisano 10W, v mojem manualu piše 5W (kawasaki), je pa tudi res, da imajo čreva v vilicah (kartuše) japonci različne, čeprav so vilice na pogled identične in od istega proizvajalca

Objavljeno

Kam vozte vi svoje makine servisirat? Jaz sem do sedaj hodu k carmanu,pa sem sedaj neki razmislju,ce bi se kje drugje pogledu. Pa ne da s carmanom nebi bil zadovolen,delec od tega,fajn ekipa pa zmer zadovoln. Sam ne vem,mrbit bi mal pogledu,kako je se drugje kej :) Bi imel pa servis na 55 000km,kjer je baje treba ze sponarje za verigo prekontrolirat??

Objavljeno

No jaz sem pred kratik pisal sem gor da cujem cuden zvok (verjetno zarad spanerja ketnice), danes sem to vzel ven. španer po tistem drsi normalno lepo se zatakne, me pa zanima glede tiste kapice kaj gre v masino je nekoliko majava.gor dol razumem da se malo mora prilagajat pri meni še ima lufta levo desno pa me zanima če je kdo imel to že kaj v delu in če je to normalno.ker nebi rad dajal nazaj noter če ni dobro.

še vprašanje če se da dobit to zadevo kje v sloveniji in to ta teden link

LP

Objavljeno

Vprašanje za tiste,ki sami doma servisirate motorje. Na koliko km menjate svečke?? Neki razmišljam,da bi sam doma naredu servis,tisto olje pa filter bom pa že zamenju,a sem dec al nism :D

Pa če kd o pozna kakšno trgovino,kjer se dobi poceni dele (olje,filter,svečke...) PA kakšne svečke se pri vašem motorju najbolj obnesejo? Tle je govoria o gsx-r 600 k1.

Objavljeno

Najbolj pogosto se uproablja kar svečke NGK, dobiš jih praktično povsod, cene so evro gor ali dol, tako da preveč se ni treba ukvarjat s tem :) Eden cenejših prodajalcev je drugače spletna trgovina Herkules, kjer poleg poceni svečk dobiš tudi zelo ugodno Motul olje. Filter tudi ne bi smelo bit pretežko dobit, če ga nimajo pri Herkulesu, ga imajo v Eurotonu.

Svečke jaz menjam na 18.000 km, predpisano je sicer na 12.000 pri Gixxerju, ampak po mojih izkušnjah tudi 18.000 ni noben problem. Pa še bi delale :)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Ej,kolk olja vi natočite pri menjavi?? Jaz sem bil ves samozavesten,kupu 3litre olja,pol pa stočim notr,pa še na minimumu ni bilo :) Še dobr,da sem imel ene zaloge doma :)

Objavljeno

se komu doma valja ročka za zadnjo bremzo ter prestave?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!