denZ Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 zadnji je najlepši, sam se mi zdijo barvne kombinacije podobne ditechu :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 zadnji je najlepši, sam se mi zdijo barvne kombinacije podobne ditechu :hmm: Heh, a tebi tudi? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 Smo že trije!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 Smo že trije!! Evo jz sm četrti :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 :? :hmm: mene res ful spominja na ditecha..........mogoč so kopiral od aprilie barvne kombicije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Februar 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2004 :? :hmm: mene res ful spominja na ditecha..........mogoč so kopiral od aprilie barvne kombicije :afro1: Kaj pa, če je aprilia kopirala od malagutija? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 Če že, mogoče malo spominja na ditechovo barvno kombinacijo, Phatnom Racing life... ampak, ko oreng pogledaš, so samo barve PODONE... kajti postavitev nalepk je popolnoma drugačna... Da pa phantom zgleda kot ditech, pa ni res. Kvečemu ditech zgleda kot phantom ;) ... slednji ma že več kot spoštljivih deset let! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Februar 2, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 2, 2004 Če že, mogoče malo spominja na ditechovo barvno kombinacijo, Phatnom Racing life... ampak, ko oreng pogledaš, so samo barve PODONE... kajti postavitev nalepk je popolnoma drugačna... Da pa phantom zgleda kot ditech, pa ni res. Kvečemu ditech zgleda kot phantom ;) ... slednji ma že več kot spoštljivih deset let! :OK: Se čist strinjam s tabo. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 osebno mije zlo lep skutr, sam disk ozadej paj hud :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenkie Objavljeno Julij 18, 2004 Deli Objavljeno Julij 18, 2004 ja a si lahko daš na phantoma zadi disk. in kolk to stane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Julij 18, 2004 Deli Objavljeno Julij 18, 2004 jah ce das 560k za novega mas sprednje paioli vilce + zadnji disk + vodno hlajenje, če pa kupš phanotma zračno haljenega mas pa boben + zracno haljenje + (pomoje navadne vilce) stane pa okol 380k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenkie Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 kaj lahko predelaš na tem phantomu da ti potegne več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 kaj lahko predelaš na tem phantomu da ti potegne več Jah kaj. Isto ko pri drugih scooterjih. Auspuh, kit, prenosi................................................možnosti je neskončno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 jah ce das 560k za novega mas sprednje paioli vilce + zadnji disk + vodno hlajenje, če pa kupš phanotma zračno haljenega mas pa boben + zracno haljenje + (pomoje navadne vilce) stane pa okol 380k Dobiš tudi takega Phantoma za 480.000sit z sprednjim in zadnjim diskom in vodnim hlajenjem :naughty: Mislim, da tudi Piaolijevimi vilcami... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno Julij 20, 2004 Deli Objavljeno Julij 20, 2004 Mene pa zanima kasne fedrcke ima ta phantom na sklopki,ker sem šel dans v neko trgovino da bi jih kupil pa me vpraša kakšni so debeli al tanki , kratki dolgi sem ostal brez besed . Sedaj pa mene zanima kakšni so :notworthy: . Hvala za odgovore. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Julij 27, 2004 Deli Objavljeno Julij 27, 2004 Dobiš tudi takega Phantoma za 480.000sit z sprednjim in zadnjim diskom in vodnim hlajenjem :naughty: Mislim, da tudi Piaolijevimi vilcami... ? :) kje pa ce smem zvedt, ker se mal zanimam za ta skutr :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Julij 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2004 ? :) kje pa ce smem zvedt, ker se mal zanimam za ta skutr :devil: Poklič na spodnjo številko: TRGO-AVTO D.D. Pristaniška 43A SLO-6001 Koper Tel. +386/5/6636267 Fax +386/5/6636335 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arks Objavljeno Julij 27, 2004 Deli Objavljeno Julij 27, 2004 da se ga kupt v Trgoavto Ljubljana, celovška ulica (nevem kera cifra), zravn kina šiška... lp, arks Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thrustmaster Objavljeno Julij 27, 2004 Deli Objavljeno Julij 27, 2004 Jest usakmu odsvetujem nakup tega skuterja ker tok problemov k mata moje dva frenda s tem skuterjem se ga res ne splača kupt, en ma 10k km pa mu je že 4 ribnu pa nima nobenga kita gor pa tut na servisu sploh ne znajo popravt. Ta drug ma pa 1k km pa mu je enkrat ribnu. Pol po tem se pa res uprašaš a je vreden tega dnarja za kolker ga prodajajo če skos crkuje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Julij 28, 2004 Deli Objavljeno Julij 28, 2004 pač sta glih kupla 2 modela skuterja, katera bota delal probleme ;) nekaterim isti skutrji delajo 50.000km in vec samo z rednim servisom kot urica, drug je pa verjetno zaradi problemov vrgel skuter na odpad ;) in to se ne pomen, da sta skutrja slaba ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno Julij 28, 2004 Deli Objavljeno Julij 28, 2004 Jest imam ta motor eno leto in imam 8k kilometrov in nisem imel se nobenega problema z njim.dela ko urca :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Julij 28, 2004 Deli Objavljeno Julij 28, 2004 Jest imam ta motor eno leto in imam 8k kilometrov in nisem imel se nobenega problema z njim.dela ko urca :OK: :OK: a mas vodno al zracno hlajenega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 Mam zracno hlajen motor . :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 slo-man kak ti kaj svetijo luči ponoči? Ker kolko vem majo Malagutiji nehe ful švoh luči. Moj Aerox nima ravno dobrih, ampkaj ko pa sem se enkrat v temi z enim FireFox-om pelal pa pa je blo res kritično, tam ko ni cestne razsvetljave... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 Ja res je .Luči res svetijo slabo, vbistvu se luč samo prizge pa vgasne ni nobenih dolgih al pa parkirnih luči.To je kar velika šibka točka malagutija. Morda je narejen za vožnjo samo podnevi :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se