Jacque Objavljeno Januar 7, 2004 Deli Objavljeno Januar 7, 2004 Prihodnje leto..... :kva2: Se ena fotka :OK: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja Objavljeno Januar 7, 2004 Deli Objavljeno Januar 7, 2004 Hočem ga, ampak v BMW modri, pa brez une antene ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Januar 7, 2004 Deli Objavljeno Januar 7, 2004 No ja <_< men se ne zdi glih lep :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno Januar 7, 2004 Deli Objavljeno Januar 7, 2004 Lep, zelo lep... :rolleyes: , ampak temu primerna bo verjetno tudi cena. :( <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 7, 2004 Deli Objavljeno Januar 7, 2004 Lepo je, ni kaj. Kaj pa kvaliteta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Januar 7, 2004 Deli Objavljeno Januar 7, 2004 Hočem ga, ampak v BMW modri, pa brez une antene ! Če se ne motim je ta zadeva tam zaradi aerodinamike in ne boljšega radijskega signala... :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 7, 2004 Deli Objavljeno Januar 7, 2004 Od BMW3 je se najlepsa oblika kar precej let nazaj... mislim, da takoj za tisto prvo... te nove oblike so pa meni bljak.. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Živjo,zelo lep avto,ampak cena bo primerna,5 je šla s 7mio na 11mio,3 pa je sedaj 5mio,in bo zagotovo pol 7-8 mio,od kar so v F1, :yea2: so se ogromno podrežili LP Curi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hardgainer Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Z uno anteno izgleda kot morski pes, podobno kot ze petka. Me prav zanima, ce bo novi Honda-like look privlekel veliko kupcev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Živjo,zelo lep avto,ampak cena bo primerna,5 je šla s 7mio na 11mio,3 pa je sedaj 5mio,in bo zagotovo pol 7-8 mio,od kar so v F1, :yea2: so se ogromno podrežili LP Curi ja valjda. saj imajo že serijo BMW 2 v pripravi, ki bo zamenjala trojko v sedanjem segmentu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 hm... od strani zgleda zadnji konec kot kak Lanos. Men je še vedno lepša trenutna trojka. Včeraj videl na Kolodvorski črnega M3... zakon avto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Kupim....jasno po štirih letih, ko bo rabljenim padla cena na cca 2miositnih...pa 2,5 mašina. Na kurilca :) Šviiiiing...:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Kupim....jasno po štirih letih, ko bo rabljenim padla cena na cca 2miositnih...pa 2,5 mašina. Na kurilca :) Šviiiiing...:) 2.5 turbocviček?? :) tele oblike (3, 5 in 7) so si za moj okus kr mal prevec podobne, se mi zdi da 7mica niti ni vec neki nevemkako posebnega... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 hočem nujno serijo compact. So mi ful všeč odsekane ritke.... ;) če pa je malo dvignjena, da se ji reče Z3M Coupe, pa sploh .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dead_man Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 Zadnje lučke me spominjajo na kakega Seat Toleda, bi pa vsekakor bilo tole zanimivo imeti v posesti, samo cena je pa ziher nastavljena na razred Mercedesa C. Bo Bimmer pomoje tu vseeno rezal večji kos pogače. Čakam slikice Coupeja :004 , če pa že kdo ima slikce slednjega, pa naj kako prilepi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Januar 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2004 Se nekaj slikc...tud coupe! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 No ja :rolleyes: Nisem nič kaj ganjen. Mogoče malo bolj kot na prejšnjih modelih, ki so bli podobni ko nojevo jajce kurjemu jajcu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Januar 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2004 Sej avto je nasplošno lep, samo so bli prejšnji men lepši!! (Sploh 5ka- E39 :OK: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dead_man Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 Bimmer 3 Ci :wub: , bi bila defenitivno moja izbira. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kristian Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Ma dejte no 7 mil za tako garo sej nisem nor! A ti sam parkira pa sam pelje, pa ne kur več kot 3 L/100 km pr 90 KM/h, da si upajo dat tako ceno. Vse kar je več kot 4,5 mil je flancanje naroda. Neki ful lep pa se mi tudi ne zdi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Razočaran sem. Ni ruzaka. Tako bi imel kaj za opravljat. Sedaj sem pa hladen kot trenutna temperatura okolice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Lep, zelo lep... :rolleyes: , ampak temu primerna bo verjetno tudi cena. :( <_< 4% se bo podražila nova trojka, tako napovedujejo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Lepo je, ni kaj. Kaj pa kvaliteta? Je bila kvaliteta kdaj vprašanje pri BMW-ju :? :hmm: BMW eden od kvalitetnejših izdelovalcev avtomobilov :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Januar 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Ma dejte no 7 mil za tako garo sej nisem nor! Se setrinjam...na žalost ma zadn pogon ceno. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Ma dejte no 7 mil za tako garo sej nisem nor! A ti sam parkira pa sam pelje, pa ne kur več kot 3 L/100 km pr 90 KM/h, da si upajo dat tako ceno. Se setrinjam...na žalost ma zadn pogon ceno. Ta avto ti sigurno več ponudi, kot pa avto za 4.5 mio. tukaj plačaš tudi firmo, pa tudi kvaliteto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se