Vojč Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Prihodnje leto..... :kva2: Se ena fotka :OK: :grupni: :smoke: Baje so pa te fotke samo ugibanje nekaterih avtomobilskih revij :smoke: O:-) Ni še dokončno, da bo točno tak :hmm: Ugibanja :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Januar 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Ta avto ti sigurno več ponudi, kot pa avto za 4.5 mio. tukaj plačaš tudi firmo, pa tudi kvaliteto. Bi reku da BMW ne ponudi tok več, kot naprimer drugi avtomobili v istem razredu.(Citroen, Alfa, Honda, Toyota,Ford-odvisno od okusa) Vsi ti avti so pri isti opremi občutno cenejši, podobne kvalitete ali celo bolše...Razlika je le v RWD-ju in v tem da Bmw zeli imeti kupce višjega razreda! Za moje pojme so avtomobili vsi predragi :wacko: , Bmw-ji pa sploh, da ne govorim o MB. Ne rečem da ga ne bi mel (samo zaradi Rwd-ja), ampak bi kupu rablenga, novi so predragi, oblika pa mi ni ravno najlepša..(baje so odpustili dizajnerja)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Januar 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2004 :smoke: Baje so pa te fotke samo ugibanje nekaterih avtomobilskih revij :smoke: O:-) Ni še dokončno, da bo točno tak :hmm: Ugibanja :grupni: Lahko da res... ne rečem. Ampak povsej verjetnosti bo oblika zlo podobna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 Škoti izbrali Trojko Izbori avtomobila leta že potekajo, v nekaterih državah pa so se že odločili, komu podeliti naziv Avto leta 2005. Na Škotskem je to postal novi BMW serije 3 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 Bi reku da BMW ne ponudi tok več, kot naprimer drugi avtomobili v istem razredu.(Citroen, Alfa, Honda, Toyota,Ford-odvisno od okusa) Vsi ti avti so pri isti opremi občutno cenejši, podobne kvalitete ali celo bolše...Razlika je le v RWD-ju in v tem da Bmw zeli imeti kupce višjega razreda! Za moje pojme so avtomobili vsi predragi :wacko: , Bmw-ji pa sploh, da ne govorim o MB. Ne rečem da ga ne bi mel (samo zaradi Rwd-ja), ampak bi kupu rablenga, novi so predragi, oblika pa mi ni ravno najlepša..(baje so odpustili dizajnerja)! zdej pa sam še reči da je maserati enako kvaliteten kot m3 ali m5 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 zdej pa sam še reči da je maserati enako kvaliteten kot m3 ali m5 :grrr še bolj :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se