.T. Objavljeno Januar 12, 2004 Deli Objavljeno Januar 12, 2004 Evo na TV piki je še hujša bejba, ki vodi oddajo o avtomobilizmu. Včeri sem gledal oddajo, pa sploh ne vem, o čem je tekla beseda :kva2: :kva2: :kva2: !?! Zapomnil sem si le to, da je bila voditeljica Tina Rejec :wub: :wub: :wub: . Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno Januar 12, 2004 Deli Objavljeno Januar 12, 2004 In ti nočeš povedat kako se imenuje oddaja, ob kateri uri je, na kateri dan... kake balone ma? :D Dej deli malo navdušenje še z nami. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Januar 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2004 (popravljeno) In ti nočeš povedat kako se imenuje oddaja, ob kateri uri je, na kateri dan... kake balone ma? :D Dej deli malo navdušenje še z nami. :OK: Naslov je ABD. Ponovitve so na sporedu na TV Pika ob nedeljah okoli 22:30. Balone ima povprečne ampak so bili dobro vidni v globokem dekolteju. Mislim, da je pisalo, da jo oblači butik Mia. Ti je pa en ful kurburski butik v BTC-ju. Tadej Popravljeno Januar 12, 2004. Popravil Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Januar 12, 2004 Deli Objavljeno Januar 12, 2004 Mmm... Mia... Tina Rejec... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 12, 2004 Deli Objavljeno Januar 12, 2004 fruitcake. je pa baje zlo "aktivna" if you know what I mean ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Januar 12, 2004 Deli Objavljeno Januar 12, 2004 fruitcake. je pa baje zlo "aktivna" if you know what I mean ... :D No I dont now what you think? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 12, 2004 Deli Objavljeno Januar 12, 2004 ne vem, zakaj se meni ne mesa ob nobeni oddaji tak kot vam, pobje... :hmm: :? le kam so dobri moski sli :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Januar 12, 2004 Deli Objavljeno Januar 12, 2004 Perverzneži! :devil: Kaj pa oni tip, ki je vodil Avtomobile? Ma dobro telo? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 12, 2004 Deli Objavljeno Januar 12, 2004 Ob pomanjkanju zgoraj omenjenega se mi včasih zazdi, da celo Mariota Galuničevega kar nekako pogrešam... :unsure: :huh: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 12, 2004 Deli Objavljeno Januar 12, 2004 škoda da TV pike ne lovimo....ma te lokalne postaje so pobrale same mrhe...fotru je naprimer všeč Katja, vodi pa Vremensko napoved na Pop Tv....poznate... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 12, 2004 Deli Objavljeno Januar 12, 2004 (popravljeno) fotru je naprimer všeč Katja, vodi pa Vremensko napoved na Pop Tv....poznate... Aha iz Velenja je, a ti jo predstavim ... oz. fotru :P ... lahko tudi v kompletu z Natalijo :devil: :lol1: Popravljeno Januar 12, 2004. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 12, 2004 Deli Objavljeno Januar 12, 2004 Aha iz Velenja je, a ti jo predstavim ... oz. fotru :P ... lahko tudi v kompletu z Natalijo :devil: :lol1: a jo poznaš...dej reči da moj fotr gleda vreme sam zaradi nje...a bi se dalo zment da bi ga enkrat pozdravla po tv.... :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Januar 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 13, 2004 fotru je naprimer všeč Katja, vodi pa Vremensko napoved na Pop Tv.... Verjemi, da ni vsec samo tvojemu fotru :devil: . Uf je mela včeri napeto ritko v rdecih oprijetih hlacah. Sploh ne vem, kakšno bo vreme. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 ma meni so všeč vse, ki napovejo sneg in poleti lepo vreme, pa je to katja al pa reza. tv pike pa ne sekamo v naših hribih, sam avstrijo 1 in 2, pa slo 1in2 pa pop tv pa a kanal, smo pač s hribov doma :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se