SiR Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 (popravljeno) Jaz sem izbral na podlagi članka v reviji Motorist avgust 2005, št. 74. Z montažo cca 48.000 sit, kar ni malo, je pa bila vgradnja (sem bil zraven) in odnos na vrhunskem nivoju, stvar pa deluje brezhibno. Članek sem, tako se mi zdi, napisal jaz - me veseli, da je bil nekomu koristen :OK: Popravljeno Februar 20, 2006. Popravil SymRu
Godfather Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Članek sem, tako se mi zdi, napisal jaz - me veseli, da je bil nekomu koristen :OK: In za kakšen alarm gre ?
pirrulz Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 In za kakšen alarm gre ? Symru se ti z vilami poleg mopeda postavi. :grim
SiR Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 In za kakšen alarm gre ? Meta ali pa Gemini.
Vikking Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Članek sem, tako se mi zdi, napisal jaz - me veseli, da je bil nekomu koristen :OK: A je možno ta članek skopirat sem? mogoče samo link, ali pa nekdo da posodi revijo, kr študiram o alarmu, pa mi manjkajo informacije. Oddolžim se s pjačo, :rolleyes: itak.
rs3 Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 A je možno ta članek skopirat sem? mogoče samo link, ali pa nekdo da posodi revijo, kr študiram o alarmu, pa mi manjkajo informacije. Oddolžim se s pjačo, :rolleyes: itak. .) jaz bi ti ga dal tudi gor, samo pol ne vem kako se bo avtor SymRu odzval na to. ponatisi in razmnoževanje dovoljeni samo z dovoljenjem uredništva.... itd. :grim ti pa lahko skopiram in pošljem ali pa po mailu..
Lucky Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Hja, sigurn je čist hin, ker je ne prodaja 5x dražje kot je v trgovini <_< In kaj si hotu s tem povedat? Lej, tip oglašuje tudi na bolhi, uporablja original fotke, dostavlja v večje kraje, torej sklepam, da nima samo ene ključavnice na zalogi. Iskal sem po netu in naletel samo na avkicjske prodaje tega izdelka, predvsem na ebayu, kjer je cena brez bidanja nastavljena na 25 evrov. Če mene vprašaš, gre za poceni kitajsko robo, zapakirano v lepo embalažo in govorancami o hudi varnosti. Tudi starega bicikla ne bi zaklenil z njo. Čekiraj malo po netu, kaj se prodaja za 24 tisočakov, pa ti bo jasno.
Lego Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Moj moped ima serijsko zaščito proti kraji, ki se imenuje imobilizator. Ali mi zna kdo razložiti, kako učinkovita je taka zaščita?
Ni3ous Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 hmm.. nikad čuo.. tud mene zanima. :hmm:
Lego Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 Imobilizator je elektronska blokada motorja, ki jo deaktiviraš z original ključem, ki vsebuje mikročip s spremenljivo kodo. Imaš dva ključa (črna - delovna) in master (rdeč). Ključ komunicira z elektroniko v mopedu brezžično v trenutku ko ga obrneš (prižgeš "kontakt"). Če izgubiš ključ, moraš zaradi varnosti menjati ključavnico in vse tri ključe. Tako zaščito ima Fiat (Bravo), Volvo in verjetno še kdo. Ne vem pa kaj dejansko blokira in koliko trd oreh predstavlja za vlomilce :? V spisku ukradenih mopedov sem zasledil tudi "imobilizirane" :( Mogoče so jih odnesli... :?
Ni3ous Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 AAA to pa poznamo sam da nisem vedel da se temu sistemu reče tudi imobilizator....
andi1 Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Pred leti so mi ukradli teden dni staro viagro 1100, zato sem sedaj bolj previden. Zaklepam disk, alarm sem snel, ker se mi je po cca 2 letih pokvaril, kar naprej tulil, motorja pa nisem mogel več vžgati. Kaska nimam več, ker premija raste z vrednostjo motorja (letna premija cca 15% vrednosti motorja), pa še policaji so mi zatrdili, da kradejo le motorje, ki so na izgled serijski ali minimalno predelani. Garažam ne zaupam, ker preveč ljudi motor jeseni parkira v garažo, spomladi pa je žal prazna. Poleti ga imam v zaklenjenem atriju, pozimi pa v dnevni sobi. Moj sosed ima Fat Boya v prvem nadstropju !!! Ima pač srečo, da ima blok dva lifta (en za ljudi in en malo večji za tovore - pohištvo, bela tehnika, motorji, itd.). Pred leti so mi ukradli teden dni staro viagro 1100, zato sem sedaj bolj previden. Zaklepam disk, alarm sem snel, ker se mi je po cca 2 letih pokvaril, kar naprej tulil, motorja pa nisem mogel več vžgati. Kaska nimam več, ker premija raste z vrednostjo motorja (letna premija cca 15% vrednosti motorja), pa še policaji so mi zatrdili, da kradejo le motorje, ki so na izgled serijski ali minimalno predelani. Garažam ne zaupam, ker preveč ljudi motor jeseni parkira v garažo, spomladi pa je žal prazna. Poleti ga imam v zaklenjenem atriju, pozimi pa v dnevni sobi. Moj sosed ima Fat Boya v prvem nadstropju !!! Ima pač srečo, da ima blok dva lifta (en za ljudi in en malo večji za tovore - pohištvo, bela tehnika, motorji, itd.). Po bencinu nič ne smrdi, pa še kar dobro izgleda. Takole nekako: [
Jurij Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Moj moped ima serijsko zaščito proti kraji, ki se imenuje imobilizator. Ali mi zna kdo razložiti, kako učinkovita je taka zaščita? glede učinkovitosti - če ti ga dvignejo, naložijo na kombi - neučinkovita. majo pol caaaaaaaajta za zamenjat "imobilizirane" dele oziroma priklopit na računalnik in dekodirat oz.. kakorkoli že "poštimajo" elektronske blokade. če jih lahko poštimajo na servisu (legalno), ni vrag, da nima kdo piratskega servisnega programa na svojem lap-topu... sploh če živi od te dejavnosti (nelegalne seveda)
mack Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 ce ukradejo ta nove avte ki so kao najbolj varni in oh in sploh blokade gor in dol pol boj tud nase mopede odpelal sam ce je interes zadost velik! Resitev je nadlani tako k je andi1 povedal pa predelajmo motorje do daske pa jim ne bojo vec zanimivi za pajsnt! :grim
Guest Brumer Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Če še koga zanima dobra varnostna naprava: Jaz sem jo kupil na sejmu vPadovi,lahko se jo naroči tudi pri firmi VOZA v Kopru. Več informacij o napravi na internetu www.superSkud.com Cena ca 70 Eu plus porto. :OK:
_THUNDER_ Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 (popravljeno) kolko ma to kaj premera? pa svetujem ti da pred uporabo potrgaš vse nalepke in logotipe proizvajalca.... ker najbolj neumno je ko si folk lepi nalepke na avte in motorje z logotipi proizvajelca alarmov... da ja vedo s čim imajo opravka..... Popravljeno Marec 8, 2006. Popravil pizdek 69
PERO58 Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Ali ima gdo izkušnje z tem alarmom? Vsi podatki so v oglasih na motosvetu.Vesel bom vseh nasvetov.
tommb Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Pred leti so mi ukradli teden dni staro viagro 1100, zato sem sedaj bolj previden. Še sreča, da (še) ne potrebujem Viagre ... :hmm: :evilgrin:
_THUNDER_ Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 viagro? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: PERO 58 napiše se kdo, ne gdo :nono: ..... zgolj v vednost .)
PERO58 Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 viagro? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: PERO 58 napiše se kdo, ne gdo :nono: ..... zgolj v vednost .) Kaj si profesor Pizdek :?
PERO58 Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Ni, ste pa vsi trije :topic: Tu je tema o zaščiti,ključavnicah,alarmih..... :angry:
_THUNDER_ Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Tu je tema o zaščiti,ključavnicah,alarmih..... :angry: za vejico sledi presledek.... .)
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Ni, ste pa vsi trije :topic: A je kdo gledal film: "Look who's talking", mislim da igra Travolta noter? :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se