Frips Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 (popravljeno) Zanimivo :whistle: Mislim, da ima ta z alarmom odklepanje na ploščati ključ. Se ne spomnem. pa tudi razlika v ceni je kar velika. Je pa res, da ti vse te locke, ketne inp, profoti zlo hitro odprejo,razrežejo, "zafilajo" s purpeno itd..... Popravljeno Februar 7, 2008. Popravil Frips
Dinotti Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 A ma kdo Cobra alarm naštiman?Kak link kje bi se dal to kej dobit?
No_Body Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 (popravljeno) ABUS Granit Detecto X-Plus 8000 - kratki test LP Popravljeno Februar 9, 2008. Popravil No_Body
bmwslo Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 ABUS Granit Detecto X-Plus 8000 - kratki test LP :worship: Dober video, hvala za link
INFINITI Objavljeno Marec 6, 2008 Opozori Objavljeno Marec 6, 2008 Fajn bi blo da se vidi kaj ga sproži in kako tuli. OK mene pa zanima kje bi dobil tole lahko: http://www.scorpioalarms.com/products/moto...e/sr-i500_trs6/
trojan Objavljeno Marec 6, 2008 Opozori Objavljeno Marec 6, 2008 Kdo v LJ bi mi montiral alarm. Alarm že imam je pa čisto klasičen.
trojan Objavljeno Marec 31, 2008 Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 Kdo v LJ bi mi montiral alarm. Alarm že imam je pa čisto klasičen. No še vedno iščem nekoga, ki bi mi montiral alarm. Drugač se moj kolega za hobi mal ukvarja z elektroniko pa ma tudi vse primerne priprave potrebne za vgradnjo-predvsem multimeter. Pa tudi ugradnja ne zgleda preveč zapletena. Tko da me zanima če se je že kdo sam spravil montirat alarm ter kakšne nevarnosti se lahko tu skrivajo oz. če je tako početje preveč nespametno?
damjan77 Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 ABUS Granit Detecto X-Plus 8000 - kratki test LP To pa pri nas prodajamo. Dobra zadeva.
Frips Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Cena in kje je to pri vas? Lahko na PM, da ne boš reklame delal :D
mtic Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 (popravljeno) mene tut na pm pr8, se zanimam :) Popravljeno April 2, 2008. Popravil mtic
mtic Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 a kdo lahko opiše kok je kej glasen recimo tale abus disclock 8000?
MARJA Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 To pa pri nas prodajamo. Dobra zadeva. Samo po moje je v Louisu cenejši :alien1:
damjan77 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Samo po moje je v Louisu cenejši :alien1: Če po pravici povem pojma nimam kolk pride v Louisu. Je pa zihr cenejše, v to ne dvomim. Če pa dobiš ceno koliko pride gor, ti lahko povem kolikšna je razlika. LP, Damjan
Frips Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Samo po moje je v Louisu cenejši :alien1: Hja odvisno. Xena je pri na cenejša kod v Louisu.
1965 Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Kar se tiče alarmom, je tu ena od možnosti, Visit My Website :naughty: in še ena, :kva1: Visit My Website za še več informacij obišči :kva2: Visit My Website Več reklame ne bomo delal.
phoebus Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Še en nasvet bi rabil- kupil bi nekaj da malo zapiska pod oknom od pisarne, doma bi pa v garaži ki jo sicer "pazita" dva psa zadevo priklenil nekam in da po potrebi še malo zapiska. Motor tudi ni kak GW ali ducati za XYZ denarja, vreden je 2 jurčka, zato sem mislil da je še najboljša kombinacija disklock (ki ga imaš za po mestu na pivičko) + ketna (ki jo ponucaš v garaži). V LJ sem našel tahudega abus (220 eur komplet ketna + ta hud disklock), xeno (170) in oxforda. Vprašanje je enostavno- mislite da je vredno investirati 220 eur v abusa (disklock je res 2x večji od xene) ali naj raje vzamem kaj ceneje (oxford ali xena, oba sta sicer huda, a manj zlobna od abusa) češ "če bodo hotli bodo itak pljunili"?
damjan77 Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 (popravljeno) Še en nasvet bi rabil- kupil bi nekaj da malo zapiska pod oknom od pisarne, doma bi pa v garaži ki jo sicer "pazita" dva psa zadevo priklenil nekam in da po potrebi še malo zapiska. Motor tudi ni kak GW ali ducati za XYZ denarja, vreden je 2 jurčka, zato sem mislil da je še najboljša kombinacija disklock (ki ga imaš za po mestu na pivičko) + ketna (ki jo ponucaš v garaži). V LJ sem našel tahudega abus (220 eur komplet ketna + ta hud disklock), xeno (170) in oxforda. Vprašanje je enostavno- mislite da je vredno investirati 220 eur v abusa (disklock je res 2x večji od xene) ali naj raje vzamem kaj ceneje (oxford ali xena, oba sta sicer huda, a manj zlobna od abusa) češ "če bodo hotli bodo itak pljunili"? Abus je vsekakor kvalitetna zadeva. Tudi vse ostale niso slabe. Tudi viro ima en disk lock ki je na to varjanto narejen kot abus samo brez verige. Se pravi samo 3D alarm. Je pa cenovno ugodnejši. Če se pa obrneš name ti lahko pri obeh zrihtam 20% popust. linkvpodpisu :rolleyes: Popravljeno April 30, 2008. Popravil damjan77
phoebus Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 U, hvala, to je pa dobra ponudba, je že naročen :worship:
polansk Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 jst mam uno za na disk sam če ti ker motor premakne ni ql.. sam če ti ga pa ker hoče ukradet ga mej pa za drevo z zajlo prvezanga pa ti ga bo:(
phoebus Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 (popravljeno) Frips: 220 eur je ketna + disklock (tist ta hud ABUS), v aprilu (pohiti danes z naročilom če ti uspe!) nudijo 20% popust pri damjanu77, tako da se že kar pozna. Disklock (155 eur - 20% april) je na zalogi, disklock + ketna pa je dobavljena v enem delovnem dnevu po naročilu (tako so mi rekli, sem zmenjen za ponedeljek). Popravljeno April 30, 2008. Popravil phoebus
m@dness Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 no ja tak hudo poceni tud ni.. abus ... louis če gedaš da je z 20% pospustom cena 124€.. nisi newemkolko na slabšem če se za disklock odločiš komaj čez kak mesec ali 2
Frips Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Meni se je tudi zdelo 155€ malo zasoljena cena. Vseeno, hvala za info.
xyznanixyz Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Lep Pozdrav, torej jest bi pa potreboval nekoga, ki bi mi storil to uslugo in mi povedal koliko znaša notranja mera pri tej famozni tahudi ABUS-ovi disk-lock ključavnici. Potreboval bi velikost premera tega "šterclja" in razdaljo od notranjosti do štrclja. Zanima me namreč, ker ima moj Bandit tako čudne diske spredaj da mi skor nobena podobna stvar gor ne paše. Sm se enkrat že zaj*** k sm kupu eno Xeno pa ni pasala na disk. Se že vnaprej zahvaljujem LP
damjan77 Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Lep Pozdrav, torej jest bi pa potreboval nekoga, ki bi mi storil to uslugo in mi povedal koliko znaša notranja mera pri tej famozni tahudi ABUS-ovi disk-lock ključavnici. Potreboval bi velikost premera tega "šterclja" in razdaljo od notranjosti do štrclja. Zanima me namreč, ker ima moj Bandit tako čudne diske spredaj da mi skor nobena podobna stvar gor ne paše. Sm se enkrat že zaj*** k sm kupu eno Xeno pa ni pasala na disk. Se že vnaprej zahvaljujem LP Pripelji se pred trgovino pa se bo probal!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se