GT4turb0 Objavljeno Februar 7, 2009 Opozori Objavljeno Februar 7, 2009 pa simatik d.o.o. sploh še obstaja??? njihov webshop ne deluje... Deluje (vsaj sedaj) Me pa tudi mene zanima še kakšno konkretno mnenje glede Giordon M686TS ali kaj drugega. Mene še vedno skrbi tosta blokada motorja (vklop med vožnjo) pa kako deluje tista povratna informacija ko si v zaprtih prostorih.
GT4turb0 Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Jaz še vedno nisem nič kupil, saj so informacije zelo različne, neodvisnih testov pa ne najdem... Rzmišljal sem o verigi (npr. Abus ker drugih ne poznam) in Gardom alarmom s povratno infromacijo, bi pa za kakšen drug navset bil zelo hvaležen
m@dness Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 če bi kupoval zaščito bi sigurno kupil abus granit detecto 8000... ni poceni, je pa med boljšimi če ne celo najboljša zadeva na tržišču. lp
Hornet Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Granit detecto je mogoče res najboljši sam je pa tud cena mal navita. Gledal sem ključavnice za na disk.
m@dness Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 zdaj je v akciji navadna ključavnica za na disk abus.. luis.. klick
GT4turb0 Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Ne razumem bistva teh disk klučavnic, saj se verjetno večina kraj zgodi tako da gre motor na kombi :( , torej pomaga le dober alarm z povratno informacijo in dobra ključavnica ki omogoča da prideš do motorja... vesel bom kakršnegakoli nasveta
m@dness Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 ja odvisno kje je motor parkiran.. jaz ga imam vedno v garaži iz katere ga je nemogoče odnest.. torej bi bil ta disklock odlična rečitev.. če ga puščaš na prostem je pa druga pesem.. sicer ta detecto 8000 je alarm ampak ne z povratno informacijo.. če ga hočeš nekam priklenit je baje najboljše u lock ampak je spet težava z prenosljivostjo klučavnice... ma pa drugače abus na svoji strani lestvico varnosti svojih ključavnic.. od levela 0 pa do 25 se mi zdi.
GT4turb0 Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Verigo in ključavnico potrebujem predvsem za zaklepanje ko ga nimam doma. Če pa smo poškodovan motor prenašali v treh... Alarm na disk locku ni ravno učinkovit, saj ga vsaka pena zaduši, povratna informacija pa sporoči tebi, mimoidočim pa ponavadi ne kaj dosti briga... Verige so sedaj na istem nivoju kot U-locki, abus ima do levela 25, zanimajo pa me še druge znamke ker je Abus tako znana da je že gotovo preštudirana kako jo najhitreje odpreti...
GT4turb0 Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 Kot opažam sta alarma s povratno informacijo le dva: Giordon in Scorpio-ju je kdo primerjal med seboj? Glede verig se piše le o Abus in pa tudi o Almax katere pa se nikjer ne najde... Kako pa kaj zaklenete jakno-kar skozi rokave in na šasijo?
1965 Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 http://www.viro.it/Pagine/8.ANTIFURTI_PER_...loEN.htm?2Ruote Več informacij poišči na http://koal.si/
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Kot opažam sta alarma s povratno informacijo le dva: Giordon in Scorpio-ju je kdo primerjal med seboj? Glede verig se piše le o Abus in pa tudi o Almax katere pa se nikjer ne najde... Kako pa kaj zaklenete jakno-kar skozi rokave in na šasijo? V kufer, al pa zravn vzameš ... nejcgs 1
1965 Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 http://www.viro.it/Pagine/8.ANTIFURTI_PER_...loEN.htm?2Ruote Več informacij poišči na http://koal.si/ Za lažjo predstavo... Navodilo za uporabo: VIRO MAS PRVA UPORABA - Odprite modul. - Vstavite SIM kartico in 4 baterije. - Držite pritisnjen gumb (1). - vstavite in obrnite ključ (2) - Ko začne svetlobna dioda utripati (3), spustite gumb. Po nekaj sekundah se bo svetlobna dioda za trenutek ponovno prižgala; počakajte dokler se ne ugasne. - Zatem pošljite SMS z vašega mobilnega telefona (s kakršnim koli tekstom, lahko tudi brez teksta) na SIM številko. (4) - Čez približno 1 minuto boste prejeli klic (z 1 do 4 zvonenji) na vaš mobilni telefon kot potrditev pravilne shranitve in modul bo začel delovati. Če ne prejmete klica o pravilni shranitvi, sledite naslednjim korakom: - Izključite modul. - Prestavite plastični mostiček če želite spremeniti SIM napetost (iz 1,8V na 3V) - Držite pritisnjen gumb (1) - Vstavite in obrnite ključ (2). - Ko začne svetlobna dioda utripati (3), spustite gumb. Po nekaj sekundah se bo svetlobna dioda za trenutek ponovno prižgala; počakajte dokler se ne ugasne. - Zatem pošljite SMS z vašega mobilnega telefona (s kakršnim koli tekstom, lahko tudi brez teksta) na SIM številko. (4) - Čez približno 1 minuto boste prejeli klic (z 1 do 4 zvonenji) na vaš mobilni telefon za potrditev pravilne shranitve in modul bo začel delovati. - Sedaj skrijte modul pred pogledom zlonamernih ljudi (v potovalni kovček, pod sedež, v škatlo za odlaganje stvari, …). Pomembno: ne postavite modula na mesto, kjer bi bil v celoti obkrožen s kovino in pritrdite GPS anteno na položaj, ki je ločen od zunanje plastike ali samo steklenih materialov (ne
Janez66 Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Ima kdo kaj izkušenj s temi lisicami? Varnostni razred 10/10 Proizvajalec: Master
rrrr Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Ima kdo kaj izkušenj s temi lisicami? Varnostni razred 10/10 Proizvajalec: Master SM? :whistle:
GT4turb0 Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Te lisice so zanimive, a še nikjer jih nisem videl Mi lahko kdo poda kakšen nasvet kako skriti/zaščititi alarm in dostop do akumulatorja/kablov? Kakšno varovalko je dobro dati vmes?
ELO Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 to z gps-om in sim kartico sem videl da prodajajo tudi pri KMC v Ljubljani... @gt4turbo kablov od akumulatorja do alarma niti ne rabiš kaj posebej zaščititi, seveda ob predpostavki, da imaš kak kvalitetnejši alarm, ki ima lastno rezervno napajanje. alarm namontiraš na mesto, do katerega prideš tako, da odviješ največ vijakov :) za varovanje tokokroga je zagotovo dovolj 5A varovalka. v conradu dobiš žice z namontirnim ohišjem za one valjaste steklene varovalke. te so po moje najprimernejše za tovrstne zadeve. l.p.
sax46 Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 Seveda Tole je produkt (moj je i600) http://www.scorpioalarms.com/products/motorcycle Tukaj je dokaj dober demo delovanja: http://www.youtube.com/watch?v=vgQbv5Q6lZo...feature=related -Pri nas ni zastopnika, jaz sem pisal mail možakarju http://www.scorpioalarmy.cz/#KONTAKTUJTE_NAS Lepo sem mu nakazal denar in voila čez 5 dni je bila zadeva pri meni -Vzel sem še parimeter sensor in wiring harness, tako da je sistem bil plug & play brez rezanja žic. Je pa res kul, lahko nastaviš vse kako naj se obnaša kako občitljiva zadeva naj bo; ima lasten akumulator, lastno blokado... -Tudi če je recimo alarm izklopljen pa nekdo vžge motor, mu ga preko pagerja ugasneš in zakodiraš. Ima tilt sensor, senzor za tresljaje, senzor za rezanje žic, in poljubno lahko nastaviš na kaj se sproža recimo. Meni se je zadeva super obnesla na Krku, ko so mi lokalni mulci na skuterjih hoteli stikati po motorju ko je bil parkiran, pa mene ni bilo v vidnem polju Koliko te je pa prišlo potem vse skupaj za i600 ?
ELO Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 zgolj za info: za i900, s perimeter senzorjem in Remote Ignition Disablerjem sem konec februarja plačal 295 EUR. poštnina je bila vključena v ceno! l.p.
KTM23 Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 Pozdravljeni! Jst sem ravnokar v procesu odločanja za i900, pa me zanima kako je z vgradnjo tega sistema v kolikor moraš uporabiti univerzalni kit. Je bolje to predati kakšnemu štromarju (šibki tok seveda), al je ta zadeva trotelziher? Lp
trojan69 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Se dobi pri kje nas ključavnice (obešanke) z alarmom? Podobno kot disk-lock za alarmom, sam da je pač klasična obešanka.
jetman Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Se dobi pri kje nas ključavnice (obešanke) z alarmom? Podobno kot disk-lock za alarmom, sam da je pač klasična obešanka. Oxford (Habat) je imel včasih disklock v obliki obešanke.
1965 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Se dobi pri kje nas ključavnice (obešanke) z alarmom? Podobno kot disk-lock za alarmom, sam da je pač klasična obešanka. Mogoče je tukaj kaj zanimivega www.koal.si
mig72 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Preverjeno- jih ni razen če se naročijo (vsaj 1000 kos )iz Hong Konga(jih kar naredijo ) pa še to so vprašljive mere.
mig72 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Preverjeno- jih ni razen če se naročijo (vsaj 1000 kos )iz Hong Konga(jih kar naredijo ) pa še to so vprašljive mere. A ja pa kvaliteta tudi .
CPU Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Oxford (Habat) je imel včasih disklock v obliki obešanke. EVO pa še znižana je :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se