Rude Boy Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 In ti se še sprašuješ, zakaj mi ne uspe pridet do tebe.... ;) :rolleyes: :lol: B) Alla O:-) :devil: zato ker jo dva nazaj vlečeva .... :rolleyes:
Pervy Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 (popravljeno) Stujim kurcem je lahko po koprivah mahat. Ko boš pa enkrat pripravljen svojo punco(pogoj je ljubezen) delit še z nekom pol pa lajaj. A more bit glih punca? :devil: Kaj pa če je kaka neznanka, ki te samo potrebuje za izpolnitev svojih fantazij .) :P PS: zakaj pogoj ljubezen?!?! mislim da je tu govora o sexu, al sem narobe razumel temo :devil: :hmm: Popravljeno Januar 15, 2004. Popravil PERVY
Rude Boy Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 ker Lina ne sexa če ne ljubi ?? :P .)
Pervy Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 ker Lina ne sexa če ne ljubi ?? :P .) :kva2: aja, pol pa sorry, mogoče nisi v pravi temi :devil: , no tu pa tam pa še lahko pokukaš sem .) :P
klimbra Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 Jest sem pa kljub vsem tem lepim idejam še vedno za klasiko......... :yea2: V dvoje je najlepše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :OK:
eWe Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 Jest sem pa kljub vsem tem lepim idejam še vedno za klasiko......... :yea2: ...ti si mal starokopitn... :lol1:
klimbra Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 ...ti si mal starokopitn... :lol1: ItaQ...... :P Kaj morem,če je pa res!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: To je za tamlade,k še ne vejo kaj bi delal,pa douh ne zdržijo,pa rabjo pomočnike.......mlade dame so pa itaQ na gromozanske Dildote že navajene,tko,da jim normalen,zrdav slovenski tiček sploh ne odgovarja več.Hebat ga.........vse neki kopije črncou,pa.........ITD :hmm: :lol1: :lol1: :lol1:
Codeine Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 Pa dober je, samo nakladanje... Namesto, da bi kdo vprašal, če se katera javi... :D :devil: :devil: :D
klimbra Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 Pa dober je, samo nakladanje... Namesto, da bi kdo vprašal, če se katera javi... :D :devil: :devil: :D A za tadrugo????????? Najn danke......še taprvo kumi opedenam :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :P
Codeine Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 A za tadrugo????????? Najn danke......še taprvo kumi opedenam :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :P Nima veze, lahko se javi ena, dve tri ali xxx... saj nismo izbirčni :wacko: :wacko: :lol: :lol:
klimbra Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 Nima veze, lahko se javi ena, dve tri ali xxx... saj nismo izbirčni :wacko: :wacko: :lol: :lol: Naša MOČ je skrita v...................... . . . . . . .. . . . .. kozarcu piva :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pies.....včas je blo,ampak res že daleč nazaj, V HLAČAH!!! :naughty: :devil:
Codeine Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 kozarcu piva :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pies.....včas je blo,ampak res že daleč nazaj, V HLAČAH!!! :naughty: :devil: Pusti pivo, pivo pride pozneje na vrsto in kaj je v hlačah, zdaj iščemo katera (katere) se bo javila... :wacko: :lol: :lol:
urbi Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 (popravljeno) btw: o kakšni trojici govorite: 2x muško al 2xžensko. Zakajsemizdidaodgovorpoznampress Jaz glasujem za 2x žensko! Urbi Popravljeno Januar 15, 2004. Popravil urbi
Codeine Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 Jaz glasujem za 2x žensko! :D :kva2: Saj, ti dve tukajle iščemo že nekaj časa, pa se še nobena ni javila :unsure: :unsure: :wacko: :devil: :devil: :huh:
Manu Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 Prosim? :lol1: :lol1: :lol1: p.s. Men osebno (bi) (je) (lahko bi bilo) v troje, KO SE BO KONČNO ENKRAT ŽE TA BUBAMARA PRVLEKLA, DA DAVA OBLJUBLJENO DARILO FIFTYJU :naughty: :devil: :wub: p.p.s. Vas bomo obvestili, kako in kaj, da boste vedeli, če se splača nadaljevati temo. :P (o čemer sicer ne dvomim :kva2: )
bubamara Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 KAJ?!?!!!!! KAJ?!?!!! A SLISIM SVOJE IME?!?! :devil: MA VALDA DA SE JAVIM...ZA MANUELCO :wub: , PA ZA CODYJA TUD ( ce bo zraven se Alencica :wub: )!!! evo...zdej pa mir :devil: :004
Furioso Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 (popravljeno) :SS na nekaj komentarjev, :jerry na nekaj komentarjev in :rok na ostale. Žensk pa itak ni nikoli dosti. Vsaj tistih "tapravih" ne. :ba14 Popravljeno Januar 15, 2004. Popravil Furioso
Vale Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 pes, ki laja, ne grize :devil: ... ampak seksa pa ... :devil:
Pervy Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 ... ampak seksa pa ... :devil: še vsak, ki ni kastriran je! kuzle ne komplicirajo :devil:
smeško Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 (popravljeno) bla bla... k tole berem - sam nakladate jest po pravici povem, da se v troje ne bi šel, sploh pa ne 2 na eno! zanima me kolk od vas je že probal v troje (pervy, tadej...??? ) je bil kdo k mu je sekira že padla v med Popravljeno Januar 15, 2004. Popravil smeško
Furioso Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 ... ampak seksa pa ... :devil: Izkušnje? :hmm: :naughty:
Codeine Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 MA VALDA DA SE JAVIM...ZA MANUELCO :wub: , PA ZA CODYJA TUD ( ce bo zraven se Alencica :wub: )!!! evo...zdej pa mir :devil: :004 Kakšen mir neki... Raje povej kdaj in kje... ?!? :D :devil: :devil: :lol1:
bubamara Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 bla bla... k tole berem - sam nakladate jest po pravici povem, da se v troje ne bi šel, sploh pa ne 2 na eno! zanima me kolk od vas je že probal v troje (pervy, tadej...??? ) je bil kdo k mu je sekira že padla v med a pa ti resno mislis, da bomo zdej tukaj govorili o svojih lastnih sexualnih izkusnjah...po pravici...in v detalje...ccccc... :grrr :grrr in zakaj sekira v med??? to je samo stvar dogovora...
bubamara Objavljeno Januar 15, 2004 Opozori Objavljeno Januar 15, 2004 Kakšen mir neki... Raje povej kdaj in kje... ?!? :D :devil: :devil: :lol1: ...to bo presenecenje...ker menda zelo rad zbezis, ko se je treba soocit z dejstvi... :devil: :grim :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se