Nata Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 (popravljeno) Nata porkamadona, pa kako ti rata seksat v troje in obdržat zase :? :hmm: Da ni to menage a trois po sistemu trojine:"Me, Myself & I" :hmm: :lol1: ? ... :D ... evo točno tako reakcijo sem pričakovala ... :D :lol1: ... če sem ali pa nisem v kolikor razumem svoje napisano ... nisem napisala, a ne ... torej prepuščam tvoji fantaziji kaj je blo in kaj ne ... :naughty: :devil: menage a trois v stilu me myself & I , pa itak vsebuje še dejstvo in fakt, da v tem primeru sexam z osebo, ki jo ljubim ... :naughty: ... in hvala Bogu še vedno do zdaj pridem do sladke smrti ki je zaključek, ki ga ob takem početju zahtevam ... :naughty: ... kad je bal nek je maskenbal ... :naughty: ... kar pa za menage a trois v stilu ti pa jaz pa Symči ne bi moral biti pogoj a ne ??? ... :hmm: :lol1: :lol1: :lol1: ... mi trije smo najlepši par, a ne Bubika packa moja ... :wub: Popravljeno Januar 16, 2004. Popravil Nata
bubamara Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 :lol1: :lol1: :lol1: ... mi trije smo najlepši par, a ne Bubika packa moja ... :wub: he he he...to pa itaq in tudi za vedno bomo... :wub: :wub: :004 pies: matr se eni lepi delate ... jao ...jao... :devil: ( nadaljujem v temi, ki gre prosto pot...enkrat)...
Kaiser Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 Nata porkamadona, pa kako ti rata seksat v troje in obdržat zase :? :hmm: mogoče pa zato ker... Girl's don't kiss and tell :hmm: :hmm:
Pervy Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 če teb ne dajo oz. niso zate zainteresirane, še ne pomeni, da vedno zbežijo... :grim :grrr sej veš: vsake oči majo svojga malarja, tud za sex... :wub: :004 meni da nebi dale?????? ne obstaja!!!! :kva2: :devil: .) :lol1: no konec šale, sem itak napisal, da mam kar nekaj izkušenj z takšnimi in drugačnimi glasnimi ponudbami, ki se končajo z gasaaaaaaaaa. tako da dokler ne dobim dokazov o nasprotnem, I'm outaaaaaaaaa here! želim še lepo teoretično diskusijo! :devil:
Nagaya Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 da bomo na jasnem....edina menage a trois v kateri bo Sym udelezen bo : jest, sym in jest :devil:
HHV Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 Jeeea, Tejka strikes again!!!! :lol1: :lol1:
Vale Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 He he, Symči si slišal zdej :lol1:
matic Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 Sym ! Papa tvoje fantazije, pa en dober sendvič z TEJKO ti želim.
lina Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 Kva je zdej Sym ti je muca jezik pojedla (prstepolomila)?
smeško Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 mogoče mu je tipkovnico na glavi razbila :lol1: (za kazen) :devil:
Tomozuki Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 Mah, mam že z eno precej dela, v troje pa me nikol ni mikalo ;)
SiR Objavljeno Januar 16, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 Kva je zdej Sym ti je muca jezik pojedla (prstepolomila)? A sm kaj tazga reku al kaj? :) Saj sem samo dal iztočnico, da se je članstvo izkašljalo še okoli teh zadev ... :) But remember - we do live in a sharing society :)
Pervy Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 symko ne se sekirat zaradi provokacij, pes ki laja ne griz, medtem ko tiha voda bregove dere in tejka je glede tega lepo tiho .) :devil: , razen ko se razburi na tebe ampak to si pa včasih zaslužiš :devil: B)
ne - ja Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 2M-1W pa me ne zanima preveč, saj se moram že za eno kar precej potrudit. Saj nisem Rocco. A mogoče misliš 2W-1M, Rocco?
D.J. Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 he he he...to pa itaq in tudi za vedno bomo... :wub: :wub: :004 pies: matr se eni lepi delate ... jao ...jao... :devil: ( nadaljujem v temi, ki gre prosto pot...enkrat)... vabljena iz vsega srca :004, lahko tudi obe, da bomo izpolnili kvoto :naughty:
Thundercat Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 sej mogoče je pa prav da nekatere fantazije ostanejo zgolj fantazije...... :hmm:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 sej mogoče je pa prav da nekatere fantazije ostanejo zgolj fantazije...... :hmm: če bi ta tvoja logika za človeštvo veljala pol bi še vedno plezali po drevesih v podobi opic :rolleyes:
Thundercat Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 če bi ta tvoja logika za človeštvo veljala pol bi še vedno plezali po drevesih v podobi opic :rolleyes: se popravljam...seksualne fantazije.....
Jason Objavljeno Januar 17, 2004 Opozori Objavljeno Januar 17, 2004 A mogoče misliš 2W-1M, Rocco? Uf, ja! Kako sem lahko zajebal. Hočel sem reči, da me 2W-1M sploh ne mika, ker se moram že za eno kar potrudit. Happy?
motomanijak Objavljeno Januar 17, 2004 Opozori Objavljeno Januar 17, 2004 sej mogoče je pa prav da nekatere fantazije ostanejo zgolj fantazije...... :hmm: Vi samo fantazirajte... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Jaz bom pa stvar ponovil :lol1: :afro1: :) :P
stigmata Objavljeno Januar 17, 2004 Opozori Objavljeno Januar 17, 2004 se popravljam...seksualne fantazije..... Zakaj? Zakaj pa nebi izživel svojih fantazij, seveda če jih lahko? In potem nimaš več fantazij temveč spomine :D :OK:
Codeine Objavljeno Januar 17, 2004 Opozori Objavljeno Januar 17, 2004 jp... :grim ...bil, bil,...ampak nic hudega, imava tokrat z Aleno ze strategijo, tak da ... :devil: :kva2: :004 Lepo, lepo... upam, da ne bo samo pri vojnih strategijah in obljubah ostalo... :004 :lol1: :yea2: :kva2: :kva2: :smoke:
alena_bmw Objavljeno Januar 18, 2004 Opozori Objavljeno Januar 18, 2004 Lepo, lepo... upam, da ne bo samo pri vojnih strategijah in obljubah ostalo... :004 :lol1: :yea2: :kva2: :kva2: :smoke: Just wait and you'll see...... :naughty: :devil: :naughty: :devil: :004 lp alena
Damian Objavljeno Januar 18, 2004 Opozori Objavljeno Januar 18, 2004 pes, ki laja, ne grize :devil: Ampak seksa pa vseeno rad....
Thundercat Objavljeno Januar 18, 2004 Opozori Objavljeno Januar 18, 2004 Vi samo fantazirajte... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Jaz bom pa stvar ponovil :lol1: :afro1: :) :P kr pogumno....da se razumeva...jst se veselim s tabo..... :notworthy: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se