Skoči na vsebino

Brkiću 30 let

Jure007

63 članov je glasovalo

1. 1.

• a) Je kriv
      42
    • b) Ni kriv
      2
    • c) Ne vem
      19

Priporočene objave

kdo si je drznu obklukat v anketi da brkič ni kriv?!!!!

nekdo ki misli drugače od tebe...to je lahko isti fenomen kot pri kameniku...Cela slovenija misli da je kriv a dokazali so da je nedolžen...kdo ima prav....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

o ;emu ti to

sej kamenik ni kriv

o tem da sodni sistem meni da je Brkić kriv, potem pa eden na motosvetu glasuje da je nedolžen se pa zgražaš...čemu?

in vem da kamenik ni kriv oz. mu krivde niso dokazali če sem natančen sam če delaš anketo med državljani boš pa bil presenečen nad rezultatom...velika večina bo mislila da je kriv.....in?

Popravljeno . Popravil thundercat
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

o tem da sodni sistem meni da je Brkić kriv, potem pa eden na motosvetu glasuje da je nedolžen se pa zgražaš...čemu?

in vem da kamenik ni kriv oz. mu krivde niso dokazali če sem natančen sam če delaš anketo med državljani boš pa bil presenečen nad rezultatom...velika večina bo mislila da je kriv.....in?

1) mal glupo, da tukaj dajete ankete o tem, ali je un kriv ali ni ... kajti...

2) koliko od vas, ki ste odkljukali "Da, Brkić je kriv" je v stanju iti do njega, ga pogledati v oči in rečt "brkič, ti si ubil tri ljudi, prepričan sem, jaz to vem, da si jih... ti si kriv..."

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kdo si je drznu obklukat v anketi da brkič ni kriv?!!!!
Brkić ...
v bistvu sm js glasoval da brkič ni kriv

a ti kura si Brkić? pol zgleda da je internet v čuzi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

očigledno temporarna amnezija ...

mah dolgcajt mi je k se morm učit za izpit pa se mal zajebavam pa probam provocirat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če mene kdo vpraša bi blo tipa treba prefukat kot psa!!

Zdi se mi pa sramotno to, da človek, ki hladnokrvno ubije tri mlade ljudi dobi samo 30 let zapora - zaslužu si je vsaj dosmrtno če ne še kej drugega.

Sicer ko bo pa tip prišel ven iz zapora ga bodo vzeli v roke še sorodniki in znanci žrtev in takrat bo šele res najebal...

...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdi se mi pa sramotno to, da človek, ki hladnokrvno ubije tri mlade ljudi dobi samo 30 let zapora - zaslužu si je vsaj dosmrtno če ne še kej drugega.

Sicer ko bo pa tip prišel ven iz zapora ga bodo vzeli v roke še sorodniki in znanci žrtev in takrat bo šele res najebal...

...

za trojni umor prefukat kot psa.....kaj naj naredimo tistim ki kršijo cestno prometno predpise....jih samo skloftamo...al jih damo čez kolena pa odmerimo par po riti....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, od mučenja živali se mi zdi en kup zločinov hujših. (pa, da ne bo kdo sedaj rekel, da odobravam mučenje živali)

Ne bom se vmešavala a je al ni kriv ker---nisem bila zraven in tud na sodišču me ni bilo. Vse kar vem so površno prebrani članki v dnevnih časopisih.

Damijan glede mučenja živali pa tole: Dokler bodo obstajali ljudje, ki lohk mučijo nemočna bitja do takrat bo svet takšen kot je. In dokler družba ne bo reagirala in bila pozorna na takih mučiteljev do takrat se bo vedno znova vsa vesoljna Slovenija čudila kako lahko pride do tega, da mladoletniki zmaličijo brezdomca. Negativen odnos do žival pove marsikaj o ,,bolani,, psihi mučitellja in iz tega nikoli ne pride nič dobrega. Medtem pa naj poudarim, da niso vsi ,,zločinci,, slabi do živali, medtem ko mislim, da so vsi mučitelji živali slabi tudi do ljudi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najboljš da ga gremo motoristi prefukat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kteri vse so zadolženi ...  :kva2:

dobimo se dne tegaintega tampatam, potem se skupaj odpeljemo tjaintja s postankom v tampatam2, ... potem ga prvi trije ki bodo na licu mesta primejo, nadaljnji škvadroni pa si dajo duška v polurnih razmikih..

matrsemdoberorganizatorPRESS :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nekdo ki misli drugače od tebe...to je lahko isti fenomen kot pri kameniku...Cela slovenija misli da je kriv a dokazali so da je nedolžen...kdo ima prav....

narobe ... niso dokazali, da JE kriv ...

... in kakšen kriterij je javno mnenje o krivdi v kazenskem postopku ... nikakršen ...

... a je sploh kdo pomislil, da človek morda res ni kriv ampak so ga namočili, ker se je nanj dokazno gradivo najlepše prilegalo ... :hmm: :o B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja ker pač v trenutku umora ni bilo nobenga zraven, ki bi celotno dogajanje posnel s kamero, se zraven podpisal in overil pri notarju, je treba iz razpoložljivih dokazov sklepat na krivca, ker če ne bi nikogar dobili, bi stopnja ogroženosti v počutju državljanov najbrž narasla, strah pred nezmožnostjo države reševanja primerov, strah pred morilci na prostosti

tip je vsekakor imel kurac vmes pri tej zadevi, če pa je edini kriv, pa se še ne ve

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... in kakšen kriterij je javno mnenje o krivdi v kazenskem postopku ... nikakršen ...

... a je sploh kdo pomislil, da človek morda res ni kriv ampak so ga namočili, ker se je nanj dokazno gradivo najlepše prilegalo ... :hmm: :o B)

Tud to je možno.

Predvsem pa, ogromno sicer posrednih dejstev ne govori njemu v prid.

Z določeno mero kooperativnosti bi lahko sodišču pojasnil le ta in pomagal poiskati pravega krivca, če smatra da on ni kriv.

Vendar ne, raje se je branil z molkom.

Ne verjamem ali drugače povedano, če se gre neke igrice prikrivanja, naj posledice le teh nosi sam.

:angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Težko je pri nas govoriti o neodvisnem sodstvu.

Prav tako posploševat in nekoga indentificirat s samim cehom.

Vendar !

O pristranskosti sodne veje oblasti v določenih primerih obstajajo dokazi.

Sistem vrednot je potrebno še postavit; kakšna-katera kazen je primerna. (umor, uboj, posilstvo, pedofilija...).

Bubamara: Nekoga obsoditi pred volitvami: Amerikanizacija Slovenije. Sicer je tam tožilstvo politično odvisno, sodstvo naj bi bilo in v veliki meri tudi je neodvisno.

Pri Kameniku so zajebali kriminalisti z dokazi (o njihovi strokovnosti se da razpravljat).

Pri Makoterjevi se nazorno kaže inpotentnost sodnega sistema, zakonodaje.

Ker, moje osebno mnenje, ne smemo enačit zakonodaje, sodišča, tožilstva, policije.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..konspiracija zarote ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najboljš da ga gremo motoristi prefukat

Kaj si pa s tem hotu povedat?? :topic:

Eden izmed umorjenih je bil moj sošolec - zelo dober dečko, tko da mi tukej ni glih do heca...

:angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sistem vrednot je potrebno še postavit; kakšna-katera kazen je primerna. (umor, uboj, posilstvo, pedofilija...).

Bubamara: Nekoga obsoditi pred volitvami: Amerikanizacija Slovenije. Sicer je tam tožilstvo politično odvisno, sodstvo naj bi bilo in v veliki meri tudi je neodvisno.

Pri Kameniku so zajebali kriminalisti z dokazi (o njihovi strokovnosti se da razpravljat).

Pri Makoterjevi se nazorno kaže inpotentnost sodnega sistema, zakonodaje.

Ker, moje osebno mnenje, ne smemo enačit zakonodaje, sodišča, tožilstva, policije.

1. Sistem kazni je že postavljen, prebereš si ga lahko v Kazenskem zakoniku.

2. Še eden ki povezuje obsodbo z volitvami (?! :xx: ) Človek božji, povej mi a ti na volitvah voliš sodnike? A ob kaki zmagi npr. Peterke vzklikaš "bravo slovenski alpinizem"? Svašta.

3. Tožilstvo je v ZDA prav toliko politično odvisno kot pri nas.

4. Pri Kameniku so v veliki meri zajebali izvedenci - prvi npr. sploh ni opazil da se velikosti odtisov čevljev ne ujemata za nekaj številk.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Negativen odnos do žival pove marsikaj o ,,bolani,, psihi mučitellja in iz tega nikoli ne pride nič dobrega. Medtem pa naj poudarim, da niso vsi ,,zločinci,, slabi do živali, medtem ko mislim, da so vsi mučitelji živali slabi tudi do ljudi.

In tudi nekateri pasjeljubci so slabi do ljudi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!