cyc Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Pa tako lusna psicka :cry: Upam, da jo najdes! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 :o Še 13 dni upanja :cry: Ko sem bil mlajši, kakih 7 8 star, pa sem šel na dvorišče z dvema mačkama, mama je rekla naj jih malo pazim. Pol pa je prišo en kolega pa sma šla skupaj v vrtec in sem na mačke čist pozabo. Pridem nazaj, nikjer nobene. Ena se je vrnila cez 2 dni, druge pa nikol več nihče ni vido pa sem raznašal listke po vseh nabiralnikih v širši okolici. Bogve kam se je vgreznila.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 NAm so drapnili psa Ciganje. Malo poglej okoli najbližjega tabora te golazni. Daj sliko poštarjem pa 10 000 nagrade kdor ga najde. Pa morda bo kaj. LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Januar 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 22, 2004 NAm so drapnili psa Ciganje. Malo poglej okoli najbližjega tabora te golazni. Daj sliko poštarjem pa 10 000 nagrade kdor ga najde. Pa morda bo kaj. LP Leteči Točno cigani bi lahko bili, vendar tu blizu ne kampirajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Saj ni treba da os blizu, našega so drapnili iz tabora oddaljenega 20km nato pa je pes šel 70km daleč v drug tabor in to je bilo vse kar smo zvedeli. LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 Tole s poštarjem ni slaba ideja!!! Pa še nagrado mu obljubiš in naj še kolegom, ki so na sosednjih področjih, pove. Dobra ideja, res. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 NAm so drapnili psa Ciganje. Malo poglej okoli najbližjega tabora te golazni. Ja! Točno! Cigani so ga! :devil: Al pa tisti, ki se zavzemajo za gradnjo đamije! :devil: Ojejejejejejejejej........................... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 Pa reskiraj tistih nekaj fičnikov za barvne kopije. Obvezno spodaj napiši nagrado (na veliko) verjemi da za denar bo vsak še okoli gledal. LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 Manuela cigani res jemljejo pse---iz prve roke ti povem, ker ko so hodili po kosovni material so usput pobrali še kakšnega mladega psa, mojga dedka so fektali za našo ,,Loti,, ko je bila majhna in ne vem če jo ne bi kar vzeli če ne bi bil on takrat na dvorišču. Če vprašaš pa kakšnega starejšega občana ti zna povedat, da jih celo jedo---baje naj bi bila pasja juha odlična za nosečnice. No tole pa tut jest ne verjamem čist se mi zdi bolj zgodbica za otroke strašit.(Hopla, kaj pa če je vse res). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 Če vprašaš pa kakšnega starejšega občana ti zna povedat, da jih celo jedo---baje naj bi bila pasja juha odlična za nosečnice. No tole pa tut jest ne verjamem čist se mi zdi bolj zgodbica za otroke strašit.(Hopla, kaj pa če je vse res). Ne, ne.... tale bo pa kar resnična..... Sem še v enem našem, slovenskem filmu gledala, kako so ga obupno iskali ( psa namreč) , ker so jim mati skoraj umirali pri porodu. :cry: Zgleda, da ga niso najdli (psa) ker so se potem odločili, da bo kura tut dobra. :huh: Sam se ne spomnem, kako učinkovita je bila kurja juhica :? ... Upam, da se je vse srečno izteklo. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 Kaj novega? :unsure: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 Kaj novega? :unsure: Alla Lisa je zgleda poniknila. si je pa SiM omislil novega psicka po imenu Čoko. B) da bi ti se dolgo sluzil!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Manuela cigani res jemljejo pse Ma kol'kor jaz vem se cigani tujih psov zelo bojijo in se hiš s psi ogibajo. Vsaj pri nas je tako. Ko je "ciganka" zagledala našo ovčarko (ki je krotka kot cukrček) jo je veselo pobrisala. Če je pa pes mladič pol pa tega straha nimajo, žal. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se