JAN49 Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 Se strinjam :D Men se zdi da bo ta kr dobra
Zok Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 a mam js, k delam v MSPaint-u kaj bonusa v tockovanju?? :rolleyes:
Zok Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 neeee, to ne vela!!! :angry: skuterasi se bol spoznate na skuterje, na cestake se pa vsi enako spoznamo - js se grem jookaaaat!! :P al pa gremo oba - js se bom na vsak nacin spravu nad RSko!! :yea2:
Zok Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 ja kwa zej, a ste vsi zaspal?? a bo photoshop contest?? je poleg mene se kak tekmovalec?? js mam svoj dirkalnik ze skor narjen, me kr dajte na listo tekmovalcev!! :devil: pi es: ja, s slikarjem delam, pa kaj?!? :D
Zok Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 (popravljeno) aja, tekmoval bi pa lahk tak, da bi vsi posleal fotke enmu (kao taglavnemu), ta pa pol uploada na en server pa vse objavi v enem postu. nardi se anketa, v temi, namenjeni le contestu, komentarji pa niso zazeleni (prepovedani pa tud ne). .) folk glasuje, po dolocenem casu se zakljuci, proglasi se zmagovalec, in temu se zbije 10% opozorilo. :P pi es: lahk jih tud men poslete (zokomania@hotmail.com), sam ne rect da sm komu kaj vkradu. .) Popravljeno Februar 10, 2004. Popravil Zok
_OKI_ Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 Evo da neboš sam sem mojag skup spacal v 20 minutah. V photoshopu :lol1: :lol1: :lol1:
Zok Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 (popravljeno) lepo to! B) js pa svojga prilepim cez 10 minu! .) Popravljeno Februar 11, 2004. Popravil Zok
Zok Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 RS 50 MafiaMoto :P : mat crna barva, dol potrgane nalepke, vecji disk spredaj, auspuh pod sedezem, smernika v ogledalih, zatemnjen vizir, rahlo znizana izboklina zadka, pa se par kozmeticnih popravkov (odstranjen odsevnik na blatniku, zasvasana lukna v okvirju pri prednjih vilcah, odstranjen zadnji blatnik, itd...). B) vse v slikarju - slaba ura dela (nism se med najhitrejsimi). B)
G-L-I-H-Y Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 obvladaš!! :OK: :OK: :OK: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
pogi Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Še moja: spremenjena barva nalepk, akrapovič pod sedežem, disk od kawasakija, bolj aerodinamična sprednja maska (prepričajte se), podaljšan zadek, nekakšna neonka spodej, odstranjeni žmigovci, zadnja strehca luč, žmigovci.......
denZ Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 brez žmigavcev, špeglov, zadnjega sedeža.....
Zok Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 hehe, vidim da se je tale under-zic-auspuh kr prjel... :P itak, sej je zdej modni trend v SS klasi! :yea2: skoda k ga js niam na aprilii... :unsure: drugac pa vidim, da mate kr voljo do montaz - men se zdi, da bi res mogl tekmovanja met, bi blo res zanimiv, pa se izkusenj bi si pridobil!! B) na avtomobilizem.com majo tak, da je 5 dni cas za montazo, 2 dni cas za glasovanje, zmagovalec ma cast, da doloci naslednjo sliko, ki se bo montirala, za kar ima cas eno uro. zanimiva pravila, ni kaj, sam raj bi vidu, da bi bla nagrada -10% opozorilo... :D grem se nad DNAja se spravt, sam mi ni dost vsec, k je vecja resolucijo. :unsure:
poggy Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 kr navadna rs mal drgačne barvve
Manijak Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 (popravljeno) Men je blo tut dowgčas. :P :P Popravljeno Februar 11, 2004. Popravil Manijak
Zok Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 (popravljeno) men tud... :P opis: oversize disk, custom plastike :P, Akrapovic karbonski izpusni sistem (vecji ko za ladjo! :lol1: ), zakrite luknje za sraufe, brez ogledal, zmigovcev, blatnika, spredi znizan, zadaj dirkasko nastavljivo vzmetenje :D, podaljsan zadnji del, crash padi, poln tank,... :P ...in ostale malenkosti. sportnega filtra ni zraven! :P Popravljeno Februar 11, 2004. Popravil Zok
zivijo Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 evo s slikarjem k nimam druzga a ma kdo ksn hud program zateke predelave pa da je iz lj da bi mi ga presnel ce je kdo tok prjazn
Zok Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 sej js tud vse s slikarjem delam! ;) drugac pa KaZaA, I-Mesh, itd... ....isci Paint Shop Pro! .)
zivijo Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 kako pa pol auspuh zamenas pa napihns tank pa tm k si luknce zafliku kako si dubu pravo barvo
Zok Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 auspuh das gor s copy/paste, transparent paste, tank pa plastike pa to kr raztegujes (oznacis, desni klik, RAZTEGNI/NAGNI), pravo barvo dobis tak da uporabis kapalko (recimo kliknes svincnik, kliknes kapalko, kliknes na sliko tja k je barva k jo hoces met, pa mas pol svincnik v tej barvi), al pa da oznacis majhn del, pa copy/paste (to je full uporabn za kake prehode). .) simpl k pasulj, sam mal vec ga mors zacet uporablat! :) ditecha se bom pa jutr lotil! .)
JAN49 Objavljeno Februar 12, 2004 Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 Dejte še ene par slik od rs-ke gor da pol ucenmo. Morm pa rečt da mate eni ful dobre ideje in da ste ful hudo nardil :notworthy: :notworthy:
Zok Objavljeno Februar 12, 2004 Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 tule se mi pa res ni dal nadaljevat - nism js za skute. :doze: enivejz - SR 50 ra(j)cing edišn... :doze: pi es: dva diska spredi!! :naughty: :P
beno Objavljeno Februar 12, 2004 Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 jes sm mal uno aprilio obdelov ... sj je una slika tista z kero se tekmuje a je koj tko ze zej to? no uglavnm ... slikca B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se