.T. Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 Dakar je mimo. Meni osebno se zdi največji car J.M.Schlesser, ki je s svojim doma narejenim avtom buggyem peljal scat večino tovarniških moštev. Za zmagovalcem je v skupnem seštevku zaostal le nekaj več kot 3 ure. Najbolj zanimivo je pa to, da ima njegov avto le zadnji pogon in je bil kos avtom 4x4. Čestitke tudi Terryu Magnaldiju za 9. mesto prav tako z avtom (buggy Honda), ki ima samo zadnji pogon. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 vsekakor tut moj favorit med avti samo je pa tip že ornk zakaljen maček, kar mu daje precej prednosti, če sploh ne omenjam tehničnega znanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 In čestitke Tadeju, tudi njegov BMW ima zadaj pogon. :lol1: :lol1: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Januar 20, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 20, 2004 SPIDI :fight1: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 -1: 3 mesto na Dakarju je lep dosežek -2: biti 3 na taki dirki pa to doseči z avtom "lastne" izdelave -3.... . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 ... J.M.Schlesser, ki je s svojim doma narejenim avtom buggyem peljal scat večino tovarniških moštev. ... Kakšno garažo/delavnico pa ima? Pa Fordovo nalepko je kar sam nalepil, tako kot jih popajo najstniki. Ne me basat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Januar 20, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 20, 2004 Kakšno garažo/delavnico pa ima? Pa Fordovo nalepko je kar sam nalepil, tako kot jih popajo najstniki. Ne me basat. Je zanjič na AB Moteurs kazalo delavnico. Kar se avta tiče, dela tip vse sam. No naredi jih kar nekaj. Kar je fordovega je le 3,5 litrska V8 mašina in nič drugega. Pred leti je imel Renaultove motorje in so bili za en k.rac. So bili po moje ful pušiona, da je jih je Francoz nehal uporabljati. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 Je zanjič na AB Moteurs kazalo delavnico. Kar se avta tiče, dela tip vse sam. No naredi jih kar nekaj. Kar je fordovega je le 3,5 litrska V8 mašina in nič drugega. Pred leti je imel Renaultove motorje in so bili za en k.rac. So bili po moje ful pušiona, da je jih je Francoz nehal uporabljati. Tadej V8 mašino je zamenjal za v6 mašino...tako najdemo v mondeu (kubaturo sem preslišal)---> eurosport Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 (popravljeno) Jebba, zdej bom moral pa v fitnes, da se bom upal v sredo v olp prikazat. :unsure: A ni J.M.Schlesser pred parimi leti zmagal na Dakarju. Škoda bo če bo res nehal furat svojo ekipo. Edino njegovi izpadi v ne Pariz-Dakar duhu mi gredo na qrac! Drugače pa Ford časti samo motor, pa luči. Popravljeno Januar 20, 2004. Popravil SPIDI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Januar 20, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 20, 2004 A ni J.M.Schlesser pred parimi leti zmagal na Dakarju. Ja je ja! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se