miki Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 torej kaj pocenete pozimi? smucate, bordate? pa kje? za moje pojme je najboljse slovensko smucisce Golte, ker mi ponujajo najboljse proge in predvsem strmino brez katere ne morm. Drugac pa tut v Cerknem pa na Rogli ni slabo. Krvavc je pa fajn ker ni nkol guzve na smuciscu (beri: vsi se soncijo), sam mi proge ne ustrezajo prevec
.T. Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: torej kaj pocenete pozimi? smucate, bordate? Ej Miki ni boljąega kakor veliko snega in ena prazna zapuąčena gorska cesta z zgladkanim snegom in avto z zadnjim pogonom. Tadej
pupa Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 Pred nekaj leti sem še celo drsati šla parktat.... zdej pa ne... pa bi šla spet... Drugače sem pa obsojena na Krvavec, saj imamo vikend gor (beri: na smučišču), tako da se mi tam ne da več smučati, drugam se mi zdi pa butasto, ker imam gor zastonj hrano in spanje... torej mislim da je sedaj že drugo leto, kar nisem smučala.... če si bom pa kupila to ta novo opremo (beri: half carving), bom pa definitivno spet šla... kisses Pupa
miki Objavljeno November 9, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: Pred nekaj leti sem še celo drsati šla parktat.... zdej pa ne... pa bi šla spet... Drugače sem pa obsojena na Krvavec, saj imamo vikend gor (beri: na smučišču), tako da se mi tam ne da več smučati, drugam se mi zdi pa butasto, ker imam gor zastonj hrano in spanje... torej mislim da je sedaj že drugo leto, kar nisem smučala.... če si bom pa kupila to ta novo opremo (beri: half carving), bom pa definitivno spet šla... kisses Pupa in kja pol pocnes na Krvavcu zvecer? jest mam opcijo da grem gor smucat za en tedn, sam mi ni jasn kaj naj delam zvecer pa ponoc gor?
miki Objavljeno November 9, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: quote: torej kaj pocenete pozimi? smucate, bordate? Ej Miki ni boljąega kakor veliko snega in ena prazna zapuąčena gorska cesta z zgladkanim snegom in avto z zadnjim pogonom. Tadej in to delas celo zimo?
klimbra Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 Tedej Mam jest tut take izkušnje...samo z dodatkom....... RINI MIŠKO..RINIIIIIIIIIIII Klimbra....samozavest serijsko
kača Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 Smučanje, smučanje, smučanje, ... Naša uboga Slovenija sicer ne premore bogvekakšnih smučišč, zato sama rada zaidem v bližnjo Italijo ali pa v Avstrijo ... tam pa ... Greeeeemo! Kača Ssssssssssssssssss......
RAN Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: miki: in kja pol pocnes na Krvavcu zvecer? jest mam opcijo da grem gor smucat za en tedn, sam mi ni jasn kaj naj delam zvecer pa ponoc gor? Za začetek sklece, lahko da ti bodo prav pršle. lp RAN Uredil - RAN on 09/11/2001 13:41:35
Gregs Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 Kaca, jaz tudi vsako leto za en teden ven. Dosedaj 4X Italija, 1X Francija. Letos gremo od 12.-19. januarja. Kam, pa se ne vemo, ker gremo vedno v lastni reziji (razen enkrat, takrat Francija). Nam bolj pase Italija, znamo jezik, boljsa hrana, nizje cene.... kot Avstrija, recimo.
pupa Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: quote: Pred nekaj leti sem še celo drsati šla parktat.... zdej pa ne... pa bi šla spet... Drugače sem pa obsojena na Krvavec, saj imamo vikend gor (beri: na smučišču), tako da se mi tam ne da več smučati, drugam se mi zdi pa butasto, ker imam gor zastonj hrano in spanje... torej mislim da je sedaj že drugo leto, kar nisem smučala.... če si bom pa kupila to ta novo opremo (beri: half carving), bom pa definitivno spet šla... kisses Pupa in kja pol pocnes na Krvavcu zvecer? jest mam opcijo da grem gor smucat za en tedn, sam mi ni jasn kaj naj delam zvecer pa ponoc gor? Ja če grem jaz z družbo gor imamo tak al tak malo žurko... če grem pa s starši, potem pa gremo na obisk k drugim vikendašom, ali pa se v kaki gostilni gor dobimo..pa malo po domače (goveja muska, polka, pijansko petje....) kisses Pupa
Noise Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 Jaz pozimi najraje odpotujem v tople kraje. SOVRAŽIM SNEG IN ZIMO! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
easyrider Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: ... jaz pozimi najraje odpotujem v tople kraje ... Plizniči bejžte, veliki bwana Noisedata se vrača. P.s.: nabrusite nože, bliža se čas obrezovanja ... lp Easyrider
kekec III Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: Jaz pozimi najraje odpotujem v tople kraje. SOVRAŽIM SNEG IN ZIMO! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co// Jest tut ,kot bi rekla macica..
Tyson Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 Smučam samo v Avstriji ker so nora smučišča ( Kaprun, Zell am See) Komi čakam da sprobam nove carving smuči. LP
Climber Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 Zlo bliz Pupe, ker mamo tud eno sobco gor, mam Krvavca ze mal dost. Ampak da zarad tega nebi sel na sneg Ma to je cista lenoba Najrajsi bordam, kaksen dober turni smuk po hribih, ... Dejte mal javt, ko gre kdo v Avstrijo ali Italijo smučat za kaksen vikend bi sel zdraven, ker ne poznam prav dosti smucisc v tujini. LP Climber
dr.looney Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 obožujem sneg in smučanje največ smučam na rogli pa na krvavcu ki je zakon že komaj čakam da se začne sezona dr.looney
Pervy Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 rad smucam v MB in tujini(predvsem turno), kaki slap zlezem, sem kupil lani bord tako da bom se bordat zacel malo, ampak najrajsi pa spizdim kam kjer ne vejo kaj je sneg!!!! noise midva se razumeme, a ne!!!!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Gregs Objavljeno November 10, 2001 Opozori Objavljeno November 10, 2001 quote: Jaz pozimi najraje odpotujem v tople kraje. Ma, ti to VEDNO rad narediš, ne samo pozimi...
Gregs Objavljeno November 10, 2001 Opozori Objavljeno November 10, 2001 Mimogrede: če je pa kdo za kakšno turno smuko, se pa lahko zmenimo, pa jo pocvirnamo čez vikend kam. Recimo na Komno?! Še kakšni drugi lepi kraji?
vragica Objavljeno November 10, 2001 Opozori Objavljeno November 10, 2001 KEPANJE in "MAUŽANJE" aja, resno... poleti dve kolesi pod ritjo, pozimi pa na vsako nogo eno dilo (smucko) in gas po belih strminah, najraje v Italiji... komaj cakam lav ja ol Viragica
klimbra Objavljeno November 10, 2001 Opozori Objavljeno November 10, 2001 quote: Mimogrede: če je pa kdo za kakšno turno smuko, se pa lahko zmenimo, pa jo pocvirnamo čez vikend kam. Recimo na Komno?! Še kakšni drugi lepi kraji? Poizkusi varjanto z Ratitovca proti Sorci. Pred 20 leti je bila prav zanimiva.Me še ni bilo bolj strah v življenju. Klimbra....samozavest serijsko
Gregs Objavljeno November 11, 2001 Opozori Objavljeno November 11, 2001 quote: Poizkusi varjanto z Ratitovca proti Sorci. Pred 20 leti je bila prav zanimiva.Me še ni bilo bolj strah v življenju. Klimbra....samozavest serijsko Hvala. Ampak lahko bi še enkrat poskusil, saj imaš samozavest serijsko...
kača Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 quote: Kaca, jaz tudi vsako leto za en teden ven. Dosedaj 4X Italija, 1X Francija. Letos gremo od 12.-19. januarja. Kam, pa se ne vemo, ker gremo vedno v lastni reziji (razen enkrat, takrat Francija). Nam bolj pase Italija, znamo jezik, boljsa hrana, nizje cene.... kot Avstrija, recimo. Jaz sem bila ravno tako 1X v Franciji (Val Thorones), 2X ali 3X v Avstriji in enih 10X v Italiji (Kronplatz) ... komaj čakam, da gremo letos spet. Mislim da bo prva runda že sredi decembra za par dni. lp, Kača Ssssssssssssssssss......
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se