lojzi Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 Smučouuuuuuuuu ! Tud jest 7 x po en teden Italija, 1 x Avstrija (Kuetzbuhl), 2 x Francija (Val Therens in Avoriaz). Ampak je I najboljša (umetni sneg, cene, apartmaji). Pa kakšen dan Cerkno al pa Gerlitzen, Krvavec bolj poredko. Lojzi ma vas rad
RAN Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 quote: Smučouuuuuuuuu ! Tud jest 7 x po en teden Italija, 1 x Avstrija (Kuetzbuhl), 2 x Francija (Val Therens in Avoriaz). Ampak je I najboljša (umetni sneg, cene, apartmaji). Pa kakšen dan Cerkno al pa Gerlitzen, Krvavec bolj poredko. Lojzi ma vas rad A vse zgoraj navedeno ponavad v eni sezoni? lp RAN
trisha Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 uh kolk mate problemou jest pa kr za hišo breg poštanfam, pa se lahk smučam, lopatam, sankam, pa še skakalnco lahk nardim..... @gregs... a si šu že na Viševnik... tud lepo..... pol se pa spodej na Pokluk še mal šlepaš z vlečnco lp
lojzi Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 quote: Smučouuuuuuuuu ! Tud jest 7 x po en teden Italija, 1 x Avstrija (Kuetzbuhl), 2 x Francija (Val Therens in Avoriaz). Ampak je I najboljša (umetni sneg, cene, apartmaji). Pa kakšen dan Cerkno al pa Gerlitzen, Krvavec bolj poredko. Lojzi ma vas rad A vse zgoraj navedeno ponavad v eni sezoni? lp RAN RAN, iz tvojih ust v božja ušesa. Tko, pa, če seštukam 10 do 12 dni/sezono, sem že dober. Včasih je pa blo, ja 40 do 50 dni. Kje so tisti časi? Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 12/11/2001 11:38:24
Gregs Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 @Trisha: Ne, še nisem bil na Viševniku. Pošteno povedano: razen skoraj cele Komne ne poznam drugih koncev. No, razen s sankami, ampak ni isto... Samo če je pa kdo za to, da gremo kam na truno rajžo, sem zraven.
easyrider Objavljeno November 13, 2001 Opozori Objavljeno November 13, 2001 Kaj pa kakšno organizirano sankanje z Vršiča? Bi bila zadeva za nas, adrenalinfreake dovolj zanimiva? Kaj, če bi se 3sha malo pozanimala o možnosti izvedbe česa takšnega? lp Easyrider
trisha Objavljeno November 13, 2001 Opozori Objavljeno November 13, 2001 quote: Kaj pa kakšno organizirano sankanje z Vršiča? Bi bila zadeva za nas, adrenalinfreake dovolj zanimiva? Kaj, če bi se 3sha malo pozanimala o možnosti izvedbe česa takšnega? lp Easyrider seveda se bo..... koj ko bo cajt za to..... z Vršiča al pa Tromeje lp
miki Objavljeno November 13, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 13, 2001 quote: quote: Kaj pa kakšno organizirano sankanje z Vršiča? Bi bila zadeva za nas, adrenalinfreake dovolj zanimiva? Kaj, če bi se 3sha malo pozanimala o možnosti izvedbe česa takšnega? lp Easyrider seveda se bo..... koj ko bo cajt za to..... z Vršiča al pa Tromeje lp sneg naroci!!
Brrrm Objavljeno November 13, 2001 Opozori Objavljeno November 13, 2001 Ne morem, nekam založil blok z naročilnicami. Brrrm
kekec III Objavljeno November 13, 2001 Opozori Objavljeno November 13, 2001 quote: quote: Kaj pa kakšno organizirano sankanje z Vršiča? Bi bila zadeva za nas, adrenalinfreake dovolj zanimiva? Kaj, če bi se 3sha malo pozanimala o možnosti izvedbe česa takšnega? lp Easyrider seveda se bo..... koj ko bo cajt za to..... z Vršiča al pa Tromeje lp Ali pa iz Bohinja oziroma iz planine Javor (cca.5km ) Lp
Gregs Objavljeno November 13, 2001 Opozori Objavljeno November 13, 2001 Sankanje s kjerkoli, takoj ZA!!!!!
kekec III Objavljeno November 13, 2001 Opozori Objavljeno November 13, 2001 quote: Sankanje s kjerkoli, takoj ZA!!!!! Torej,ko zapade sneg -Mihovc ,Stara Fužina,tel 041/406-359. Lp
Rocky Objavljeno November 13, 2001 Opozori Objavljeno November 13, 2001 Imam 1 minutko do gondole Pohorske vzpenjače ali sedežnice na snežnem stadionu. Možnost nočne smuke po dveh smučiščih (4 km). Letna karta, ki mi velja za smučarijo na Mb. Pohorju z Arehom, smučanje na Ribniški koči in na Kopah nad Slo. Gradcem in neomejeno vožnjo z gondolo ali sedežnico, čez celo leto. Kaj reči drugega kot - Pohorje je zakon! Pa lep pozdrav izpod Pohorja. Bom vesel, če me bo kdo obiskal s smučkami. Rocky
klimbra Objavljeno November 13, 2001 Opozori Objavljeno November 13, 2001 quote: Imam 1 minutko do gondole Pohorske vzpenjače ali sedežnice na snežnem stadionu. Možnost nočne smuke po dveh smučiščih (4 km). Letna karta, ki mi velja za smučarijo na Mb. Pohorju z Arehom, smučanje na Ribniški koči in na Kopah nad Slo. Gradcem in neomejeno vožnjo z gondolo ali sedežnico, čez celo leto. Kaj reči drugega kot - Pohorje je zakon! Pa lep pozdrav izpod Pohorja. Bom vesel, če me bo kdo obiskal s smučkami. Rocky Rocky...a so te karte prenosljive...hahah...ker potem kandidatov k toče!! Klimbra....DAZED AND CONFUSED
Gregs Objavljeno November 14, 2001 Opozori Objavljeno November 14, 2001 Tudi brez prenosljivosti se zna kdaj zgoditi, da pridemo slovenski "centraši" na ogled Pohorja... Najbolje na Pohorju je nočna smuka!!!!
Rocky Objavljeno November 14, 2001 Opozori Objavljeno November 14, 2001 quote: quote: Imam 1 minutko do gondole Pohorske vzpenjače ali sedežnice na snežnem stadionu. Možnost nočne smuke po dveh smučiščih (4 km). Letna karta, ki mi velja za smučarijo na Mb. Pohorju z Arehom, smučanje na Ribniški koči in na Kopah nad Slo. Gradcem in neomejeno vožnjo z gondolo ali sedežnico, čez celo leto. Kaj reči drugega kot - Pohorje je zakon! Pa lep pozdrav izpod Pohorja. Bom vesel, če me bo kdo obiskal s smučkami. Rocky Rocky...a so te karte prenosljive...hahah...ker potem kandidatov k toče!! Klimbra....DAZED AND CONFUSED KLIMBRA, kar se mene tiče sem takoj za to, vendar, če dobijo koga, da smuča s prijateljevo karto jo odvzamejo in srečno Kekec. Bi se pa zagotovo dobil skupinski popust. Do sedaj so vsako leto imeli tudi študentje ob četrtkih popust. Zagotovo se da marsikaj zrihtat. GREGS, kot sem dejal, Welcome everytime!
Sanda7 Objavljeno November 16, 2001 Opozori Objavljeno November 16, 2001 Folk jaz pa natlačim v ponivinilast žakelj seno in gremo na prvi grič pol pa gre samo od sebe dol.Full nora zadeva ko proga zmrzne je podobno bobu.Obvezno so prisotne borovničke.Zadeva je previrjena še iz časov ko ni bilo sank,priporočam sanda
kekec III Objavljeno November 19, 2001 Opozori Objavljeno November 19, 2001 Ja,nekateri o sankah ,drugi(ala Gregs)pa že smučajo! Lp
easyrider Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Sneg je pobelil bregove, mrzlo je in mrzlo bo, sankaške proge so poledenele, ... A se gremo sankat? TRISHAAAAA! lp Easyrider
master_of_disaster Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Absolutno smučat! ...sicer pa, kdor danes ni bil na rogli, se lahko samo še po tleh vrže, zapleše ples rodovitnosti, trikrat pošteno rigne in upa, da bo jutr vsaj pol tako vreme&mal folka, kot je blo dans!
miki Objavljeno Januar 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 quote: Absolutno smučat! ...sicer pa, kdor danes ni bil na rogli, se lahko samo še po tleh vrže, zapleše ples rodovitnosti, trikrat pošteno rigne in upa, da bo jutr vsaj pol tako vreme&mal folka, kot je blo dans! bil na nocni....res super je bilo
master_of_disaster Objavljeno Januar 22, 2002 Opozori Objavljeno Januar 22, 2002 a ste mel tut tako sonce kot smo ga mel mi dopoldanci> ----------------------- prodam zavese za windows 98!
miki Objavljeno Januar 22, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2002 quote: a ste mel tut tako sonce kot smo ga mel mi dopoldanci? ----------------------- prodam zavese za windows 98! tako sonce pa tako temo da ne mors verjet!! je pa fajn obcutek ko imas celo progo za sebe pa "speglano" progo!
Lindau Objavljeno Januar 23, 2002 Opozori Objavljeno Januar 23, 2002 quote: Tudi brez prenosljivosti se zna kdaj zgoditi, da pridemo slovenski "centraši" na ogled Pohorja... Najbolje na Pohorju je nočna smuka!!!! Saj si ne upaaaate!
Gregs Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 quote: quote: Tudi brez prenosljivosti se zna kdaj zgoditi, da pridemo slovenski "centraši" na ogled Pohorja... Najbolje na Pohorju je nočna smuka!!!! Saj si ne upaaaate! Da ne?! Jaz sem si ze dvakrat upal ponoci priti na smuko...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se