Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Sem ti rekel da ne okol dohtarjev hodit :hmm:

Objavljeno (popravljeno)
Se bomo kaj zmenil, saj MArem se bo tud ukvarjal z istimi zdravstvenimi problemi k jaz

Al grem lahko tud jst zraven, bomo lahko stel brazgotine na kolenih :afro1: . Drgac se pa javljam tud jst za to sankanje kripl bataljona. :kva2:

p.s. prosm za termin sankanja pred koncem marca, ker pol lahko grem edin z berglam .)

Popravljeno . Popravil Skubaduba
Objavljeno

Vidš pol pa čahk naredimo dve ekipi pa udarimo eno tekmo Kripl bataljon : navadnim smrtnikom :P se bo res treba zmenit

Objavljeno

Čak prvo da sneg zapede, pol pa ... na juriiiiiiš :P

Objavljeno

emmm kje podpišem.....oz. men sam povejte kam8kdaj9 nej pridem... O:-)

Objavljeno

A zimsko spanje spada pod zimske šprte? :zzz:

Objavljeno
Sem ti rekel da ne okol dohtarjev hodit  :hmm:

ne vem zate, ampak jest škripanja in pokanja v kolenih ne prenašam dobro....

torej, primeren termin bi bil januar/februar, do takrat bom (upam) že dovolj na lastnih nogah, skubaduba bo tud cel še takrat :P, leteči je pa itak kripl celo sezono, tko da ma vedno frej mesto v kripl ekipi :P :naughty:

:lol:

Objavljeno
Jaz bordam ja. Ga ni boljšega kot freeride bord  :D

Je, freestyle :kva2:

Objavljeno

apropo zimski šport :) ... kaj je kiri tak da bi lahko zrihtal letno karto za pohorje... oz mi bi jo napolnil al karkoli? :) - yust ask O:-)

LP

-matej

Objavljeno

Smučam :yea2: ,letos komplet nova oprema :OK:

Objavljeno

na www.hudezadeve.com/snowboard na "tabli" en prodaja sezonsko za krvavec in roglo za 50k, če koga zanima

Objavljeno
A zimsko spanje spada pod zimske šprte?  :zzz:

ne, to je samo za pusyce :D

Objavljeno

Sicer pa ni frke mam smučišče 100m stran tako da se lahko v snu odpravim tja. :D

Objavljeno

Naj zimski šport.. Zimski pohod v snegu na Vodiško planino v lepi in pestri družbi, ostat gor dve noči pa hojladri nazaj domov. Vmes pa skupno vsaj za 20 ur blackouta!! :yea2:

35daysandcounting

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

smučaste kej al nč,jaz bom šla mal drsat na jezero februarja pa mal na roglo za tedn dni

Objavljeno

sneg se pripravlja. spet bo za na pohorje it :OK:

LP

-matej

Objavljeno
sneg se pripravlja. spet bo za na pohorje it  :OK:

LP

-matej

jebeš Pohorje. Dolimiti so zakon. :yea2: No ampak za trening za Dolomite je pa Pohorje tudi okej, ja :grim

Objavljeno

Tolk sem se veselil sezone, pa še nisem bil na snegu :cry: .

Objavljeno

Lih u soboto sm smuču na rogli.

Bil je ful lep sončk, sma pihal je k prasica, pa mrz je tud blo.

Objavljeno
Glavnina padavin bo zgrešila Slovenijo (bo šlo preko Italije), tako da lahko pričakujemo okoli 5 cm snega

Bemo še ta sneg nas bo zgrešil :fight2: , jest sem pa mislil na Viševnik pičit ta teden :angry2: .

Objavljeno

..tolk ga bo da bodo jutr poročali o množičnem navalu u klinični center...kdaj so žabarji še znali hodit po snegu. :D ...

Objavljeno

hahahaha ta je pa huda

kaj nardimo eno tekmovanje v postavljanju snežakov

Objavljeno (popravljeno)
hahahaha ta je pa huda

kaj nardimo eno tekmovanje v postavljanju snežakov

ja pol pa spet slikat pa limat sm gor, a ne :OK: :SS

pa pazit, kam boste korenček zapičli, brez neumnosti in perverznosti prosm, smo le en resen forum. :whistle:

Popravljeno . Popravil SHARKi
Objavljeno

..ups- prepozn pršu dons tle gor - dve uri kidal - a zdej naj pa grem spet ven in zmečem vse na en kup - bom probal tamauga prepričat - jutr pa fotko dobite tle gor ...o.k....kam korenček??? :grrr

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!