Thundercat Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 tudi jst sem mel priliko malo pogledat....težko rečem kaj ker sem vidu 10 min filma tako da upam da bo v redu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 Za videt bo... ce druzga ne, vsaj nekaj motorjev... in nekaj fletnih deklin... :yea2: Mogoce celo v kinu.. ker je dovolj zvocnih efektov... ceprav po drugi strani... 1k SITnih dati... mogoce pocakam na Bladza in anO na njun super-duper-oh-in-sploh fajn kavc... pardon, audio sistem... :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 A ima kdo od tistih, ki hodijo ob sredah v olp ta film slucajno posnet in bi posodil? Ker, da bi dal jurja za gledat tole v kinu, ni sans. <_< lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 7, 2004 Deli Objavljeno Februar 7, 2004 A ima kdo od tistih, ki hodijo ob sredah v olp ta film slucajno posnet in bi posodil? Ker, da bi dal jurja za gledat tole v kinu, ni sans. <_< lp Nove karte so po 900sit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 8, 2004 Deli Objavljeno Februar 8, 2004 bil v kinu. z lady. torque. no ja, tako za mozgane prevetriti je cisto ok. ima celo neko zgodbo, tudi ce ni ravno "nova" ali unikatna. zacetek v redu, ceprav kavbojski. film se odvija na nekem nivoju, proti pa koncu rata vedno bolj podoben manga sci-fi risankam. tista zadnja gonja po mestu z glavnim herojem na Y2K in glavnim negativcem na road star warrior z NOS...... :lol1: na splosno je kar nekaj "pristnih" prizorov v filmu a la MI:2. :naughty: :kva2: kar mi defnitivno ni vsec je slang v filmu, par "bosih" in limanice za nevedneze. kar mi je vsec je, da ni veliko konverzacije, nekaj kar dobrih stuntov in delno kamera. tudi muzkonterji so delno kar dobro nabijali. povzem: ~90 min. relativno visokokvalitetnega smeha. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Februar 8, 2004 Deli Objavljeno Februar 8, 2004 Nove karte so po 900sit :) Novi cd-ji pa po 80 sit .) Sej mi ni problem dat 900 ali 1000 sit za kino, ampak to v primeru, da je film res dober in se ga splaca gledat. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kura Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 končno se mi je posnel na računalnik gledal sm ga mal več kot polovico pol sm pa naprej skakal s kursorjem tušnga sranja od filma se nism vidu, na konc je pa itak čista znanstvena fantastika, čez center mesta brez čelad s čoperjem pikira ene 300 na uro za njem pa glavni junak isto brez čelade, celo tud očal nimata, vmes se še strelata, sranje če bi šu v koloseja gledat bi popizdu :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Res precej sranje-sj sm pričakoval neko sranje ampak sm mislil da bo manjše. Dve reči sta me najbolj zbodli-napol sem šel film gledat zato ker notri igra vtr-sp, pol pa slišim njegov glas kot 4 cilindrc-sranje :angry: :angry: PA PREVEČ FANTASTIKE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Nove karte so po 900sit :) Kje to? V Koloseju so jurja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 kaj to kr vsak dan dvignejo karto za 50 SIT <_< :angry: :angry: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 (popravljeno) sj film je čist uredu sam z cestaki po puščavah pa gozdu skakat pa pa vlaku vozt al pa 300km/h čest nagužvan mestn centr :lol1: al pa :cry: sj ne vem drgač se pa da gledat in cajt hitr mine :) Popravljeno Februar 21, 2004. Popravil k&4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 (popravljeno) eno mal konstruktivno prosim..... ......dejte raje povedat da je animacija na določenih delih strasno slaba... ne pa da je tisto katr pocnejo v filmu nemogoce v resnici...čez matrico pa noben ni mel nic za povedat :rolleyes: Popravljeno Februar 21, 2004. Popravil tejka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 Men je pa to vse že najeda k je samo šminkerstvo... Rajši pobereš kake Crusty demonse z neta (zdej je pršla 9ka vn) in je vsaj resnično furanje. Pa še lomijo se uredu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 :hmm: Ne morejo biti vsi filmi tako realni kot : KAJMAK in MARMELADA :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 i have a problem! s kolegom sma skregana kter motor ma Ice Cube v filmu, js pravm da je honda al pa kera yamaha, on pa reče da je cbr-ka! fantje help me! :unsure: pa punce tud! resda filma nism vidla, ampak me pa ful zanima! bom si ga pa šla ogledat, sam naj pride v to usrano lendavo! al pa kje drugje, sej vseen. ok fantje, mejte si ga; punce LP Nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 probi kej tuki najdit: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...&st=0&hl=torque (smrkla... :P :004) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 Ice cube v filmu vozi Triumph 955 Daytona. Film pa je definitivno najslabši kar sem jih videl v zadnjih 10 letih (če pomislim sploh še nisem videl slabšega) :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 da ni to tema za kam drugam....drugače pa še nisem gledal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 klonk? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 js pravm da je honda ..................on pa reče da je cbr-ka! :? :? :? :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 i have a problem! s kolegom sma skregana kter motor ma Ice Cube v filmu, js pravm da je honda al pa kera yamaha, on pa reče da je cbr-ka! fantje help me! :unsure: pa punce tud! resda filma nism vidla, ampak me pa ful zanima! bom si ga pa šla ogledat, sam naj pride v to usrano lendavo! al pa kje drugje, sej vseen. ok fantje, mejte si ga; punce LP Nina v bistvu je takole: kot osnovni motor (na zacetku, v prizoru na pokopaliscu in se parkrat na cesti; pred gonjo po vlaku) ima triumph daytona 955i (srebrna). po gonji po vlaku vzame aprilio RSV mille (crna) od glavnega junaka. tako da ni ne honda in ne yamaha. potem pa nekaj menjavajo, nisem niti gledal prevec natancno, ker postane film pravljica oz. znastvena fantastika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 ...nisem niti gledal prevec natancno, ker postane film pravljica oz. znastvena fantastika. A ne maraš znanstvene fantastike :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 yep, maram. saj nisem rekel, da nisem filma do konca gledal.... samo proti koncu nisem vec tako potanko vse spremljal. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 yep, maram. saj nisem rekel, da nisem filma do konca gledal.... samo proti koncu nisem vec tako potanko vse spremljal. ;) Meni je pa blo najbolj všeč, ko je tipu pri 240/h zazvonil GSM. Elegantno ga je povlekel iz žepa, ga naslonil na čelado in se pogovarjal ter veselo vozil 240 dalje ;) ... američani pač :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 3, 2004 Deli Objavljeno Marec 3, 2004 vale, si sigurna, da govoris o istem filmu, kot je opisan v naslovu?! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se