Pravokotar Objavljeno Januar 22, 2004 Opozori Objavljeno Januar 22, 2004 Ej, fantje! Točn taka je ko tista moja vsiljiva soseda... :wacko:
Pervy Objavljeno Januar 22, 2004 Opozori Objavljeno Januar 22, 2004 Ej, fantje! Točn taka je ko tista moja vsiljiva soseda... :wacko: KERA!?!?!?!?!?!?!?!?!?! :wacko: :blink: :kva2: KJE !?!?!?!?!?!?!?!?!?! :kva2: :blink: :wacko: :? MA MOTOR!?!?!?!?!?!?!?! :hmm: :kva2: :wacko: :blink: PERVY SE SELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :kva2: :wacko: :wub:
bmw Objavljeno Januar 22, 2004 Opozori Objavljeno Januar 22, 2004 ....kot bi rekel......ko ne bi nju, ja bi njega..... :yea2:
gebre Objavljeno Januar 22, 2004 Opozori Objavljeno Januar 22, 2004 Dones so na TV3 predvajali neki film o ugrabljeni podmornici, a uganete kdo je igral :naughty: samo zakaj nimajo vojaške uniforme globjih izrezov :angry: ;) LP by gebre
Thundercat Objavljeno Januar 22, 2004 Opozori Objavljeno Januar 22, 2004 Dones so na TV3 predvajali neki film o ugrabljeni podmornici, a uganete kdo je igral :naughty: samo zakaj nimajo vojaške uniforme globjih izrezov :angry: ;) LP by gebre ma veš kaj...kr nej ona v uniformi ostane...pa bo domišlija asociacije na te slike delala.... :wub:
Anubis Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 (popravljeno) Zdaj mi je jasno od kej jo poznam. Zadnjič smo bili na nekem žuru in se je skozi čudno omamno meglico prebila do mene, malo podrobila z nogami in dejala da si me noro želi. Ker pa smo ravno reševali (tisti večer že tretjič) svet, sem jo napotil raje do sosedov. Mogoče je imela tam več sreče. Kaj češ, sem samo eden.... :D :D Popravljeno Januar 23, 2004. Popravil Anubis
Pravokotar Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Dones so na TV3 predvajali neki film o ugrabljeni podmornici, a uganete kdo je igral ... eeemmmm... Šerbi?? :kva2:
Kaiser Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Evo še mal Katarince in njenih atributov :naughty:
Anubis Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Meni je všeč samo zaradi tega, ker je pametna in bi mi bilo kar sitno, če bi imel samo telesne stike z njo. Kako naj pa vem, da me noče samo izkoristit? :D
Pervy Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Meni je všeč samo zaradi tega, ker je pametna in bi mi bilo kar sitno, če bi imel samo telesne stike z njo. Kako naj pa vem, da me noče samo izkoristit? :D Lahko pa ti z njo križanke in matematične enačbe rešuješ, pa zraven še kako o astronomiji ali svetovnih problemih rečeš, pa telesne stike meni prepustiš .) :P :devil: tudi če me izkoristi sem taki osel, da bi sigurno šel večkrat na led :P :lol1:
PSI_Hunter Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 .......tudi če me izkoristi sem taki osel, da bi sigurno šel večkrat na led :P :lol1: likewise................. :yea2: grrrrrrrrr :kva2:
Manu Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Meni je všeč samo zaradi tega, ker je pametna in bi mi bilo kar sitno, če bi imel samo telesne stike z njo. Kako naj pa vem, da me noče samo izkoristit? :D :stupid: :lol1: :lol1: :lol1:
king4ever Objavljeno Januar 24, 2004 Opozori Objavljeno Januar 24, 2004 Ok, pa še jaz dodam nekaj slikic te zlo zlo luštne dikline Prva: Druga: Tretja: Četrta: Peta:Diklina ma zgleda res rada hitrost... Šesta: Sedma:uhuhu.. Osma:slin slin
manjak Objavljeno Januar 31, 2004 Opozori Objavljeno Januar 31, 2004 lepo lepo, samo še J.A.G. pogledat pol pa spat in sanjat... O:-) :devil:
<=YaMaHa=> Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 NORO HUDO DOBRA!!! :wub: :wub: :wub: Ka pa kšne naked slikce :naughty: :naughty: :naughty:
HOMAR Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 Tisto, kar je skrito, je bolj zanimivo. Drgač pa tud naked damo gor, pa bomo ponoč gledal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se