KeC Objavljeno Januar 29, 2007 Deli Objavljeno Januar 29, 2007 Ma isti je kot Haider tudi on kdaj pove kaj tako kot bi jaz. Ein štrudl bite! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 29, 2007 Deli Objavljeno Januar 29, 2007 Ma isti je kot Haider tudi on kdaj pove kaj tako kot bi jaz. Ein štrudl bite! Haider je res ekstremen. Tudi v dejanjih. Zmago pa bolj nalaga, si pri tem popravlja očala in se na koncu smeji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 29, 2007 Deli Objavljeno Januar 29, 2007 To pomeni, da gledaš "iz čevljev" povprečnega Slovenca... Jaz se samo norčujem, Gatto-man. Načeloma mi dol visi nacionalna fora. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 29, 2007 Deli Objavljeno Januar 29, 2007 Jaz se samo norčujem, Gatto-man. Načeloma mi dol visi nacionalna fora. Če ti pa dol visi, pa nisi v pravi temi... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 29, 2007 Deli Objavljeno Januar 29, 2007 Jaz se samo norčujem, Gatto-man. Načeloma mi dol visi nacionalna fora. Pa saj to je samo forum. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Načeloma mi je Jelinčičev nastop všeč, in se štejem nekako med simpatizerje SNS. Je pa fajn imet v Sloveniji nekoga, ki po domače povedano malo drek meša. :book: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Je pa fajn imet v Sloveniji nekoga, ki po domače povedano malo drek meša. :book: :eek: :eek: Kaj pa je s tabo ??? Jelinčič je pa pri mešanju vsega slovenskega političnega dreka še najbolj nedowžwen .. hočem reči - še najmanj od vseh je on zafurow. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Načeloma mi je Jelinčičev nastop všeč, in se štejem nekako med simpatizerje SNS. Je pa fajn imet v Sloveniji nekoga, ki po domače povedano malo drek meša. :book: Dobro ga lomi, tale Zmago. Malo meša drek, mali se smeji, malo kaj spije in zvečer pogleda pod odejo svoji mladi in lepi ženi. Če odmislimo nekatere ideje in polizanca Pečeta, je Zmago res car. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 :eek: :eek: Kaj pa je s tabo ??? Jelinčič je pa pri mešanju vsega slovenskega političnega dreka še najbolj nedowžwen .. hočem reči - še najmanj od vseh je on zafurow. :yes: Narobe si razumel,to jaz vem, da je Jelinčič nedolžen pri ''delanju'' političnega dreka v Sloveniji in da so zato odgovorni drugi.Ampak ko ti drugi, hočejo ta drek pustit, da bi nehal smrdet, pride Zmago in ga malo zmeša v smislu da se ne pozabi na ta drek.Zato pa je Zmago odličen, ne pusti da bi se kar tako zadeve pometle pod prag kot si nekateri to želijo. In prav je tako.Amen! :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 ..ne pusti da bi se kar tako zadeve pometle pod prag kot si nekateri to želijo. In prav je tako.Amen! To sicer drži .. ampak je ravno tako brez efekta (nobena baraba še ni resno najebawa zaradi njega) kot če ga preprosto sploh ne bi bilo - Z.J.-P. mislim. :yes: Tako da sem osebno prepričan, da tuje pizdarije izkorišča za samo-promocijo in skrivanje lastnih p***, in "ga je .. " kot smo včasih rekli temu ".. samo gobec-rt-pa-sapa." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 (popravljeno) To sicer drži .. ampak je ravno tako brez efekta (nobena baraba še ni resno najebawa zaradi njega) kot če ga preprosto sploh ne bi bilo - Z.J.-P. mislim. :yes: Tako da sem osebno prepričan, da tuje pizdarije izkorišča za samo-promocijo in skrivanje lastnih p***, in "ga je .. " kot smo včasih rekli temu ".. samo gobec-rt-pa-sapa." Na štajerskem pravimo takšnim "gobec, rit pa srajca". Popravljeno Februar 1, 2007. Popravil gattolina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 Jonas o Jelinčiču pred 13. leti: http://jonas.blog.siol.net/1994/01/18/zmago-jelincic/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se