Tedybear Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 ..da ne bo pomote, nisem Jelinčičev zavzeti pristaš, me pa velikrat spravi v smeh, tak ali drugačen način. Je pa zanimivo, v debatah, ko nekje je ali bo nastopal Jelinčič, "morjo/mormo" vsi to gledat oz. poslušat. Zakaj ga vsi tko radi "poslušate/poslušamo" navkljub šimfanjem in očitkom. Očitno ima neko "karizmo". Kot sem reku, mi je všeč na svoj način. Saj oddaj, v katerih nastopa Plemeniti, ne gledamo/gledajo vsi zaradi njega. Včerajšnja Trenja sem/ste/so gledali zaradi tematike. In kot je že ugotovil Leon, ZJP je pač povsod zraven. Dobro, v včerajšnjem primeru je bil povabljen, pa še njegova stranka/poslanski klub SNS je predlagatelj ukinitve Kosove komisije. Tako da..včeraj je res imel razlog biti tam. .) :xx: :xx: Prepričal pa verjetno ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 jelincic ima brata............ .....nekako Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 jelincic ima brata............ .....nekako jelinčič ima ženo :grim :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 ..ej neverjetna podobnost,... zrezan Zmago,.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Ima večvrednostni kompleks. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Ampak ne vemo, ali še ima tiste baletne copatke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Zmago kot motorist....(naked varianta) :OK: http://www.mladina.si/projekti/duplerice/zmago-jelincic/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Kanon pa ima... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Danes Jelinčiča na sodišču oprostili vsakršne krivde v zvezi podtaknjene bombe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 njemu tak al tak nikoli nic ne morejo dokazat...vedno se resi vsega :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 mogoče se ga pa bojijo janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 V političnih krogih se ga nekateri res bojijo zaradi informacij, ki jih ima. Po mojem so bedaki, vendar dol. procent premore vsaka nacija, tisti ki ga volijo in izvolijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 zmago je car ropota tko k moj moped pa nič od njega :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 zmago je car ropota tko k moj moped pa nič od njega :kva2: :OK: Le od kod vam take ideje? Res dobro. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 zmago je ponovno nareil izpit za avto - pohvalno! :devil: :lol1: edino ni mi jasno zakaj je vozil v avtošoli v rogaški slatini in delal izpitno uro na ptuju. kolikor poznam razmere je zgleda lahko v rogaški tudi v avtošoli vozil pijan, na ptuju pa itak dajo izpit vsakemu, se vidi pol na naših cestah :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 ..., na ptuju pa itak dajo izpit vsakemu, se vidi pol na naših cestah :devil: Počakaj, da to Pirrulz prebere. :devil: Razen, če je delal izpit v Rogaški. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Počakaj, da to Pirrulz prebere. :devil: Razen, če je delal izpit v Rogaški. Jaz sploh nisem rabil delat izpita. Sem samo tja prišel, pa so mi kar dali izpit. B) So rekli, da je to čast za njih. Pa sem jim predlagal, da naj me vsaj iz proceduralnih razlogov enkrat fuknejo, pa so rekli, da to pa nikakor ne, ker so ful počaščeni, da sem k njim prišel, ne pa v neko SLO Bajsterco, kjer vsaki, ki je enkrat šajtrgo po pločniku pelal, dobi izpit. :devil: Še fotkat so se hotli vsi z mano. :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Jaz sploh nisem rabil delat izpita. Sem samo tja prišel, pa so mi kar dali izpit. B) So rekli, da je to čast za njih. Pa sem jim predlagal, da naj me vsaj iz proceduralnih razlogov enkrat fuknejo, pa so rekli, da to pa nikakor ne, ker so ful počaščeni, da sem k njim prišel, ne pa v neko SLO Bajsterco, kjer vsaki, ki je enkrat šajtrgo po pločniku pelal, dobi izpit. :devil: Še fotkat so se hotli vsi z mano. :grim B) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 ker so ful počaščeni, da sem k njim prišel, ne pa v neko SLO Bajsterco, kjer vsaki, ki je enkrat šajtrgo po pločniku pelal, dobi izpit. :devil: Še fotkat so se hotli vsi z mano. :grim B) NI RES!!!!! pri nas si ga moral kupit, je bila državna odredba da bistričani ne smemo več vozit ker s svojim znanjem in hitrostjo druge slilimo v hitrejšo vožnjo, ki pa je niso sposobni izpeljat. sicer pa smo bistričani tak ogrožena vrsta ko smo med ptujčane pa konjičane ujeti :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 (popravljeno) Jelinčič :worship: je lahko tudi koristen - zelo! :OK: Pred kratkim je v Trbovljah dobila licenco za zobarsko ordinacijo srbkinja, ki je državljanstvo dobila pre kakim letom, ima 5 mesecev delovne dobe, nobenih dodatnih strokovnih izobraževanj, govori le par SLO besed - proti Slovenki s 15 letno delovno dobo, postdiplomcem v tujini in nekajletnim delom na privatnih klinikah v CH , znanjem 3 nebalkanskih tujih jezikov, brezštevilnih dodatnih izobraževanj doma in v tujini .. a zakaj tako? Župan je tako hotel (poznam celo hudo umazano zgodbo - pa ne bi v podrobnosti). In naša slovenska zobozdravnica je fotokopije celotne dokumentacije z opisom zgodbe poslala gospodu Jelinčiču Plemenitemu. Vitez (ne boste verjeli) si je opasal meč, hop na konja in v Trbovlje na sestanek s celo ekipo. Tam je najprej napizdil župana vpričo vseh, nato pa še na 4 oči. Kot sem izvedel je prišel župan iz sobe čisto vijoličen v obraz. Nadaljevanje sledi ... :yea1: ps.: celo zadevo ima v rokah tudi en boljših advokatov za te zadeve in posledično zelo verjetno tudi revizijska in protikorupcijska komisija. :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: mogoče se pa v naši ljubi domovini zadeve obračajo na bolje :D Popravljeno Oktober 19, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 Broj, najprej oprosti, a ti si idiot ! Župan Trbovelj je Jelinčičev strankarski kolega Barovič ! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 ... Pred kratkim je v Trbovljah dobila licenco za zobarsko ordinacijo srbkinja, ... .. a zakaj tako? Župan je tako hotel (poznam celo hudo umazano zgodbo - pa ne bi v podrobnosti). ... Torej podeljujejo licence za zobne ordinacije župani? Nisem vedel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 Torej podeljujejo licence za zobne ordinacije župani? Nisem vedel. Posredno, posredno .. komisiji pač "svetuje" koga naj izbere - če veš kaj imam v mislih s "svetuje" :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 (popravljeno) Broj, najprej oprosti, a ti si idiot ! Župan Trbovelj je Jelinčičev strankarski kolega Barovič ! :slap: To je res, da sta z Barovičem strankarska kolega! Za broja ne vem! Ne pozabi pa, da je Jelinčič za resnico, poštenost in plemenitost. :lol1: :whistle: Popravljeno Oktober 19, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 To je res, da sta z Barovičem strankarska kolega! Za broja ne vem! Ne pozabi pa, da je Jelinčič za resnico, poštenost in plemenitost. :lol1: :whistle: Na kratko povedano, druga Mati Tereza. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se