Tomozuki Objavljeno Januar 20, 2004 Opozori Objavljeno Januar 20, 2004 (popravljeno) Morda z malo sreče, Yamaha GTS 1000 letnik 95-96! Uuuuu, kje si pa tole našu? :) Popravljeno Januar 22, 2004. Popravil Noise Data
bobokrajnc Objavljeno Januar 22, 2004 Opozori Objavljeno Januar 22, 2004 Gre za zelo zanimiv motor, ki pa ni dosegel željene slave. Morda je bil preveč revolucionaren za svoj čas, kdo ve v glavnem velja za bolj ali manj neuspeli projekt drugačne zasnove, vsaj ekonomsko gledano ni privabil veliko kupcev. Nekaj se je šušljalo o "prešvoh" enojnem disku spredaj, pa okvirju....... Morda ve kdo kaj več??? LP Bobo B)
Ice Objavljeno Januar 22, 2004 Opozori Objavljeno Januar 22, 2004 glavne pomanjkljivosti so bile prevelika teza za segment sport-tourer (~270 kg), "nedosledna" zasnova motocikla (navadna, dvojna nihajka vzadaj) in cena. da bi disk bil premalo dimenzioniran nisem slisal. deloma tudi oblika celotnega motorja najbrz ni ugajala kupcem. skoda, da niso vgradili se zadnje enojne nihajke (VFR "style"). razlog za to bi naj bil za iskati v licencnih placilih hondi; ali vsaj tako se je govorilo v AUT. masina je, ce se prav spomnim, iz FZR 1000 in prikrojena bolj na turisticno voznjo.
bobokrajnc Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Nekaj lastnosti zaradi katerih se je motor svoj čas(tudi danes) razlikoval od drugih Sport T. Prednje vpetje Motor-GENESIS 1000, vrstni štirivaljnik 20 ventilov-100KM in elektronski vbrizg!!!!!!!! "Omega" okvir Armaturka-glej z ABS kontrolno lučjo Serijski katalizator LP Bobo B)
perimund Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 so 2 v SLO? a ne? eno sem gledal enkrat pa je bla full $$ draga <_<
simonsi Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 @bobo Kje si pa staknil te slikce. A je kak www posvečen tej gts? Zelo zanimiv motorček :)
bajsi Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Bila je pred svojim časom :? (ABS, katalizator, enojna prednja nihajka...), ali pa za svojim časom - samo 100 KM, v tistem času so bile moderne oz. popularne rakete ala ZZR 1100 :devil: , to je bil pa tisočak z 100 KM, niso razumeli :hmm: ..... Glede žlajfov je pa tak, da ne morejo biti prešvoh saj je identični ABS na novi FJR. Sicer ga švabi grajajo ker prepočasi regla in dopušča samo 8,3 ms2.... :? Torej je takrat dosegal iste rezultate pa čeprav samo z enim diskom :? . Verjetno je zadeva iz tehničnega vidika napisana malo naivno ampak bistvo (žlajfi niso bili zanič) sem razložil. Cena je pa verjetno ubijala :BUA: , ampak takrat še nisem služil in me ni zanimala :afro1: . LP Bajsi
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 30, 2011 Opozori Objavljeno April 30, 2011 Ena je naprodaj na Avto Netu za 2600 €... http://tinyurl.com/3q2ft5q Zanimiva reč ...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 30, 2011 Opozori Objavljeno April 30, 2011 pa še ena za malo manj ... http://tinyurl.com/63pyzw5
KUK679 Objavljeno April 30, 2011 Opozori Objavljeno April 30, 2011 V SLO jih je enih par ne sam 2 kom, cene so normalne, zanimiv model,mi je kr všeč. Pred leti sem v Motoradu bral par testov, pa so pisali da je okorna zadeva,kaj veš ?????Za ture bi jo postavil zraven mojega uličarja.
Joker Objavljeno Januar 1, 2022 Opozori Objavljeno Januar 1, 2022 Še vedno se najde na prodaj kak lep primerek tega redkega motocikla... Yamaha GTS 1000 :: Avtonet :: MiNa, SAR-Solo Adventure rider, Bostjan L in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se