bubamara Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Danes berem Delo...cekiram malo male oglase in kaj vidim.. :o ...pod Razno nekdo pise: Ledvico prodam. Cena po dogovoru. Samo resni. ...in zraven telefonska stevilka... ...Kura upam, da nisi to ti... :hmm: :? :unsure: ...ker si imel ene podobne ideje... ...ne, no, resno...pa kaj je to zajebancija al so ljudje ze toliko obupani, da se bodo pocasi zaceli prodajat 'po delih' :? :cry: ...groza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kura Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 ne ne nism js :D js prodajam 5 vretenc cena... sitnica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Dej poklič pa praš kolk je kej rabljena in kolk hoče zanjo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 jz prodam vse dlake k jih mam po nogah :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 da ni kjer frend koga zajebal....se nebi čudil če bi mene dobili ko bi klicali na številko... :hmm: mogoče je pa res.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 :P zakaj pa ne :D recmo skos full kadiš pol pa pluča zamenaš k jih obrabš pa sploh ni problem da bi blo kajenje naškodi :P al pa kj druzga zamenaš da bolš žviš :D :P :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 hja samo brez ene ledvice lahko živiš, brez pol pljuč pa ne. Razn če mislš samo po "enem cilindru" laufat :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 ma ne :P sj jz bi tuning naredu :D tastara orginal pluča vn :grim pa ena od športnika not :naughty: pa bi supr pol laufov moj motorček :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Živjo,lohk žviš z pol pljučami,pol ledvicami,itd.,sam pol tut na pol žviš :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 hja samo brez ene ledvice lahko živiš, brez pol pljuč pa ne. Razn če mislš samo po "enem cilindru" laufat :lol1: napaka ... živiš lahko tudi s četrtinko pljuč ... s tretjinko tud ... s polovico pa sploh ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 (popravljeno) :wacko: Ne vem a se zajbavate al ste res tok ,,nevedni,,. Po zakonu organov ne smeš prodajat in tudi če daruješ ne določaš komu jo boš dal (razen pri donaciji svojcem). Poleg tega zdravnik ne sme presajati (in izrezovati organov kar tam enim,ki so se odločli prodati del sebe) organov, ki niso prišli iz eurotransplanta (verjetno je še kaka druga uradna organizacija) oz tako na fuš nekomu vsadit kar en organ neznanega izvora. Zdi se mi celo, da če si zdrav ne moreš reči ,,jest vam pa podarim ledvico kar tako. Seveda je VSE mogoče na kitajskem Popravljeno Januar 22, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 :wacko: Ne vem a se zajbavate al ste res tok ,,nevedni,,. Če jaz hočem prodat ledvico jo komot prodam! B) A zakon da to prepoveduje? :hmm: Pol jo pač še mal več računam. :OK: Lina, ne bodi no tako naivna. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 ne ne nism js :D js prodajam 5 vretenc cena... sitnica a res ... kok hočeš ..... rabim 5 in 6 vretence križa a se lahko kej zmeniva ? Ne sej se zajebavam ma če se bi dalo bi kej rabu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 jz prodam vse dlake k jih mam po nogah :lol1: Yest jih pa kar odstopim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Yest jih pa kar odstopim :P OK, pridemo popult! :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 22, 2004 ...zob za zob... :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 ...zob za zob... :grim :grim kočnik za sekalc :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 OK, pridemo popult! :D :D :D Komot, sam bo treba s penco prej namazat, da ne bo preveč bolelo... :P p.s. Sam kje bomo pa penco dobil? :hmm: :? p.p.s. Že vem. Prek malih oglasov. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 Če jaz hočem prodat ledvico jo komot prodam! B) A zakon da to prepoveduje? :hmm: Pol jo pač še mal več računam. :OK: Lina, ne bodi no tako naivna. :) Ok, lohk sem jaz naivna sam, a ti sploh veš kakšen postopek je presaditev in vse ostalo kar paše zraven presaditve (tipizacija tkiv, prenos organa, zdravila proti zavračanju ,,tujka,, ,oslabitev imunskega sistema,pregledi, kontrole.....da ne govorim o strokovnih doktorjih in vseh mogočih aparaturah, laboratorijih, ) . Pri nas ti tega ne bo uspelo izvest in po evropi tudi ne (Z)--tam kjer je ,,nek red,, ne mi zdej rusije pa albanije ven vlečt. Kazni so hude, da o odvzemu doktorske licence, in da je tako kliniko nemogoče skrit ne govorim ----peveč rizika in dolgotrajen postopek (to ni ,,one night job,,), ki se včasih nikol ne konča, preveč ljudi --tistih izobraženih (doktorji lažje zaslužijo denar drugje). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 Ok, lohk sem jaz naivna sam, a ti sploh veš kakšen postopek je presaditev in vse ostalo kar paše zraven presaditve (tipizacija tkiv, prenos organa, zdravila proti zavračanju ,,tujka,, ,oslabitev imunskega sistema,pregledi, kontrole.....da ne govorim o strokovnih doktorjih in vseh mogočih aparaturah, laboratorijih, ) . Pri nas ti tega ne bo uspelo izvest in po evropi tudi ne (Z)--tam kjer je ,,nek red,, ne mi zdej rusije pa albanije ven vlečt. Kazni so hude, da o odvzemu doktorske licence, in da je tako kliniko nemogoče skrit ne govorim ----peveč rizika in dolgotrajen postopek (to ni ,,one night job,,), ki se včasih nikol ne konča, preveč ljudi --tistih izobraženih (doktorji lažje zaslužijo denar drugje). to je larifari..............nazalost :cry: ne zivimo v lepem svetu, in marsikatera stvar nima happy enda........... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 Najbolj da začneš preko oglasa iskat možgane (pa boš pol lohk loču kaj je film in kaj je res) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 ta oglas je dal slovenskij medij, ki za oddajo preverja kakšen je odziv med slovenci, verjetno spet kaka "mojstrovina" za ekstra ali preverjeno :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 Komot, sam bo treba s penco prej namazat, da ne bo preveč bolelo... :P ... E jok! To pa ne! S penco pa ne vela. Saj pol nimaš nič od tega :blink: :blink: :blink: brez veze.... :( :( :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 E jok! To pa ne! S penco pa ne vela. Saj pol nimaš nič od tega :blink: :blink: :blink: brez veze.... :( :( :D :D Spet maš prow, hropec moj.... :yea2: V teh dneh ( no ja večerih) spet prebiram Enajst tisoč batin in bi mi bilo lahko jasno, zakaj se dlake puli brez pence... :rolleyes: A me boš tut kej našeškal? :P :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 Spet maš prow, hropec moj.... :yea2: V teh dneh ( no ja večerih) spet prebiram Enajst tisoč batin in bi mi bilo lahko jasno, zakaj se dlake puli brez pence... :rolleyes: A me boš tut kej našeškal? :P :naughty: Nope, bom pomočnika zaposlil, da bom še jaz malo trpel ker jaz ne smem. :P :D Fifty bo pa ta pomočnik!! LP HHVelikigobec (UfffKomajSemUšelPress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se