Manu Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 :grrr :grrr :grrr To ti misliš..... :devil: p.s. Pa nazaj k darovanju ledvic, kjer se je vse začelo................ :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 (popravljeno) Jaz sem pa nekje prebral,da je naprodaj dekliški HIMEN!!!!!!! Mislim,da se bo kar trlo interesentov!!!!! :devil: Popravljeno Januar 23, 2004. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2004 Jaz sem pa nekje prebral,da je naprodaj dekliški HIMEN!!!!!!! Mislim,da se bo kar trlo interesentov!!!!! :devil: ...interesentov?!.. :unsure: :o ...ali interesentk... :naughty: a se nisi neki hvalil, da se kao spoznas na zenske notranje organe :hmm: :? :lol1: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 kupim pankreas...če kdo proda.....po razumni ceni seveda.... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 a je tisti HIMEN na prodaj v smislu "za deklico ki ga je ze izgubila" ali "za pobca da ga vzame"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se