Vale Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 (popravljeno) Dragi Motomarsovci! Gleda na to, da z motomarsovko Bibo aktivno sodelujeva pri zgodah in prigodah EP v rokometu v Kopru vas vse prav vljudno vabiva na vsakodnevne obšportne dejavnosti (šankanje, popivanje, kajenje, divje zvijanje, ipd.), ki se bodo dogajale v šotoru poleg koprske dvorane Bonifica. Dogajanje se prične danes ob 18.00 in zaključi v nedeljo oz. ponedeljek v zgodnjih jutranjih urah. Vsi ki naju ne poznate, naju najdete po čudnem obnašanju, čudnem pogledu v očeh in še bolj čudnem nasmešku na frisu. :yea2: Če pa koga le zanimajo tekme v Bonifici (prenos slovenske reprezentance v šotoru): 22.01. ob 18.00 FRA:POL 22.01. ob 20.30 GER:SCG 23.01. ob 18.30 SCG:FRA 23.01. ob 20.30 POL:GER 25.01. ob 18.30 GER:FRA 25.01. ob 20.30. SCG:POR Popravljeno Januar 22, 2004. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Dragi Motomarsovci! Vsi ki naju ne poznate, naju najdete po čudnem obnašanju, čudnem pogledu v očeh in še bolj čudnem nasmešku na frisu. :yea2: .) :devil: Ne morete zgrešit! :kva2: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Tko k Kekec III prau!!!!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 ...pridem.... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 bi tudi prišel pa ne gre, je med potjo preveč snega :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 ...pridem.... B) :o :devil: Kje bova pa spala? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 :o :devil: Kje bova pa spala? :naughty: Jest pr Mariotu na kauču. :) Če me še mara. :wub: Ti pa.... :hmm: :) :D :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 uf spet bo naporen ta "rokomet" valči lej da bodo tamali kozarci ker se mi z kriglami neda romometa špilat :D Veš da pridemo obiskat dve skisani "primorski" motormarsovki :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Bemtiš.... skisani pa definitivno nista. :fight2: Sem probala B) - obe sta prav sladki... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 dejmo španci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Bemtiš.... skisani pa definitivno nista. :fight2: Sem probala B) - obe sta prav sladki... :P A si ju probala po piru .... pol razumem zakaj so se ti zdeli sladki .... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 28:34 za naše :grim :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 ....sem gledal tekmo so dobro igrali...rezultat je bil kr izenačen .....zdej pa do konca... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 ....sem gledal tekmo so dobro igrali...rezultat je bil kr izenačen .....zdej pa do konca... :OK: Hudimana :blink: Rezultat je bil res kar izenačen - sam šest golov razlike :xx: :xx: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 dajmo še napisat da so igrali šest na tri al kako je že blo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 (popravljeno) Čakamo še rezultate iz Kopra B) Manu : " Vale, kako je blo včeraj v šotoru pred športno dvorano? " Vale : " :zzz: :wacko: :zzz: " Manu : " No ja, ko prideš v službo, pa kej napiš... Biba, a ti si vredu? " Biba : " :zzz: :SS :zzz: " Manu : " A sem vama rekla, da šport ni za vaju!!!! :fight2: " :P :grim :004 Popravljeno Januar 23, 2004. Popravil Manuela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 Blo je vredu ..... taxi-maxxi je pelal bibo in vale domov ninat .... žur,ahhh ... bo danes bolje sam nevem če bom mel še kej moči .... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2004 (popravljeno) Čakamo še rezultate iz Kopra B) Manu : " Vale, kako je blo včeraj in predvčerajšnjem v šotoru pred športno dvorano? " Vale : Hudo dobro, sem mogla ful medice spit, da me ni zeblo. Manu : " No ja, ko prideš v službo, pa kej napiš... Biba, a ti si vredu? " Biba : Seveda! Sem tut ful medice spila Biba&Vale: Kdaj prideta? Manu : Sem vedela, da sta športnega duha :004 :P :grim :004 Evo me Popravljeno Januar 23, 2004. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2004 Zdej pa še čist resno... Včeraj je bil prvi dan. Dvorana presentljivo polna. Francozi komaj premagali Poljake, Srbi slavili. V šotoru so razgrajali Faraoni, vendar je blo kljub ogrevanju mrzlo. Maxi ni hotel plesat, naju je pa peljal z Bibo domov, za kar sva mu zelo hvaležni. Danes nadaljujemo ... VABLJENI .... P.S. Telefona ravno v tisti gužvi ne slišiva, zato malo potrpite in bova poklicali nazaj (namenjeno predvsem F&M). Od 22.00 dalje pa sva itaq v šotoru. Majofuldobrelignjepress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 (namenjeno predvsem F&M). Fati in Mujotu? :hmm: A zdej pa že kar vse vabiš.... :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2004 Sej vem, da vaju ne bo :fight2: , sam upanje še vedno malo tli ;) da vaju moje oči zazrejo O:-) Kavč je že pripravljen :yea2: pa Fukica ga greje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 maxxi ni hotu plesat .... maxxi biu v ku...u ..... maxxi hotu sam spat :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2004 (popravljeno) Klimbra a ti prideš :P mislim s Kekcem :P Vijolca je baje že tu (s specialno enoto) ... pa Ajgor z vrečkami tut, zato Alka noče prit :kva2: Pa Bruno je včeri bil med glavnimi na parketu :yea2: Z Bibo se že ogrevama (viljamovka in to), zdele se še oblečeva v tangice in topless z dolgimi rokavi in greva "DELAT". Najdete naju v press centru, kjer teživa mladoletnim natakarjem, da nama dajo pivo. CIMOS KOPER :yea2: Popravljeno Januar 23, 2004. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king4ever Objavljeno Januar 24, 2004 Deli Objavljeno Januar 24, 2004 Bil včeraj na tekmi v Celju in je bilo super! Dvorana v Celju je naravnost čudovita. Edino česa ne razumem je, zakaj se mora finale grat v Ljublani, ko pa Lj ko pa celje velja za 100X bolj rokometno mesto, pa še nova dvorana je fenomenalna??Aja, saj res, pozabil sem da živimo v eni izmed najbolj centraliziranih držav. :topic: Drugače pa, kar lepo na tekmo kdor ima možnost, je nepozabno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 24, 2004 Včeraj v Kopru - zmaga Nemcev in Francozev, poraz Poljakov in Srbov. BTW najboljše zgledajo francozi (še posebej dva malo temnejša). Tudi Slovenija včeraj po vseh mukah in pripetijah premagala Čehe. Danes v Kopru ni tekem, jutri so zadnje in tudi meni ni jasno zakaj niso finalne tekme v Celju :angry: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se